Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13012
26.11.18 12:27

@Lemur84 ty jo kouř je svinstvo (tchán kouří dole u sebe na WC a já to nesnáším) hodně větrat, oskrabat zdi, natřít penetraci a pak vymalovat. Časem se to vyvětra, ale potrvá to.

• načítám...
87
26.11.18 12:48
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám takový dotaz.
Byla jsem minulý týden u své doktorky, která mi řekla že jsem v 11 týdnu (dnes bych tedy měla začínat 12 týden) a termín porodu mám 17.6.2018. Ale ať počítám jak počítám, tak podle předpokládaného TP mi vychází, že teprve dnes začínám 11 týden. Tak v tom mám trochu zmatek, je možné že se doktorka o týden „sekla“? Teď teda nevím, v kolikátém týdnu vlastně jsem. Začínám 12tt podle doktorky, který mi ovšem nevychází s TP který určila, nebo 11tt, který už vychází ale zas nesedí s doktorkou? Doufám že mě chápete :D
Prosím o zachování anonymity, ještě všichni neví o těhotenství :P .

Ahoj s tím si nedělej tolik hlavu, většinou se to bere, že od 10+1 do 10+6 jsi 11tt, ale já jsem během prvního těhotenství zažila několik doktorů a někteří to berou tak, že pokud ten týden není ukončený, tak to berou prostě jako 10. týden (takže třeba i 10+5 je pro ně furt 10tt „ukončený“), párkrát jsem se do toho sama pěkně zamotala :D V propouštěcí zprávě v porodnici jsem měla porod 39tt a to jsem rodila 39+5 ;)

• načítám...
12032
26.11.18 12:49

Diky, zatim jsme ve stavu vyklizeni, tak uvidim jak to bude az vse vyhazem…Je to ale humus… :poblion: Zkusim i ty svicky a vse co jsem nasla na netu… :roll:

• načítám...
13012
26.11.18 12:51
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám takový dotaz.
Byla jsem minulý týden u své doktorky, která mi řekla že jsem v 11 týdnu (dnes bych tedy měla začínat 12 týden) a termín porodu mám 17.6.2018. Ale ať počítám jak počítám, tak podle předpokládaného TP mi vychází, že teprve dnes začínám 11 týden. Tak v tom mám trochu zmatek, je možné že se doktorka o týden „sekla“? Teď teda nevím, v kolikátém týdnu vlastně jsem. Začínám 12tt podle doktorky, který mi ovšem nevychází s TP který určila, nebo 11tt, který už vychází ale zas nesedí s doktorkou? Doufám že mě chápete :D
Prosím o zachování anonymity, ještě všichni neví o těhotenství :P .

Přesně tak, taky bych to moc neřešila neb Dr to každý bere jinak. Držela bych se týdne co ti napsala do zprávy, protože do té bude příště koukat

• načítám...
13012
26.11.18 12:53

Tak jsem si napucla bříško rajskou a je mi zase o trošku líp. To je mazec jak opravdu musím jíst co 2 hod, naštěstí mi stačí menší porce ale zdravě moc nejím ovoce a zelenina mě nasytí tak na půl hodiny :,(

• načítám...
87
26.11.18 12:54

Jinak holky, tady je docela dobrá tabulka pro přehled do dalších týdnů/měsíců , až se vás bude někdo ptát v kolikátým jste vlastně měsíci ;)

• načítám...
13012
26.11.18 12:59

Ja se tak těším na vánoce holky. Až budu jen odpočívat nic nedělat a všichni už to budou vědět taky mi odpadne ta tíha z tajení v práci uff. Zkoušela jsem tedy doma už něco málo Vánočně nazdobit, ale vůbec mi to letos nejde. Raději bych spala :P

• načítám...
13012
26.11.18 13:01

@ruth90 hezké uložila jsem si

• načítám...
21681
26.11.18 13:19
@mimka678 píše:
No prave, zatim to „krasne obdobi“prozivam s celodennimi nevolnostmi..Tak snad to pomine po 12 tydnu, no cetla jsem, ze nektere zeny maji nevolnosti az do 16 tydne :roll: To snad nas mine :D Taky obcas promluvim na mimco, nejak mam citak, ze to bude kluk :D Tak mu rikam, ze snad nebude raubir jako tata :mrgreen:

Nechci strašit, ale ja měla nevolnosti 6 mesicu :,(

• načítám...
13012
26.11.18 13:42

@Káťa19 no tak to vážně nestraš :( já jsem koukala na poznámky co jsem si psala u syna :lol: a tam jsem je měla do 15tt

• načítám...
13012
26.11.18 13:47

Ach jo v sobotu máme jet do Drážďan na adventní trhy. Moc se těším snad to tedy zvládnu. Ale dcerka, která má jet taky zacala včera rymovat a dnes kašlat ach jo. Nevím zda ji tedy nechat doma nebo brát. Neznáte nějakou vychytávku aby se to nerozjelo ještě víc?

• načítám...
6073
26.11.18 13:57

Holky, dneska jsem měla rušno. Zapomněla jsem, že na prvotrimestrální screening je nutné se objednat takhle brzy, tak jsem volala do nemocnice a u nás to ani nedělají. Takže jsem volala až do Budějovic a naštěstí tam měli ještě volno, takže příští týden v pátek jdu na ultrazvuk. Krev mi vezmou už teď u mého doktora.

• načítám...
5447
26.11.18 13:58

@ruth90 super,tabulka,taky jsem si ji stáhla do mobilu :)

@Zupina nadopovat Ceckem..tak snad se to moc nerozjede a můžete frcet :)

• načítám...
178
26.11.18 14:14

Ahoj holky, tak já hlásím, že u mě bohužel vše špatně, takže to vypadá na konec… ve středu revize :nevim: Mizím tedy ze skupinky, zbytečně by mě to mrzelo to tu číst. Holt to asi nemělo být a spokojíme se s jedním potomkem :mavam:

• načítám...
5447
26.11.18 14:19

@lucil-ka nene :,( drž se!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky