Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky můj dotaz někam zapadl, tak to zkusím ještě jednou, pro ty z vás které už byly na odberech krve - za jak dlouho jste věděli výsledky prosím? Já se na to zapomněla zeptat a můj doktor pokud to bude v pořádku, prý volat nebude, tak abych se nestresovala zbytečně dlouho
jinak koukám ze jsme na tom všichni stejně ![]()
@Twixx Já nejhorší dopolední hodiny. To nejde nic . Pak je mi blbe z hladu . A tak musím na sílu něco do sebe dostat. Někdy je to ok ale takových dnů je malinko . ![]()
Holky a já mám na vás taky dotaz…kolik vám je let a kolikátý čekáte dítko?
@dixi10 Me vcera brali krev na hiv, protilatky atd. a o tom kdy budou vysledky mi doktorka nerikala
Pocitam s tim ze pokud by byl problem, zavola ale vysledky bych cekala nasledujici den. Dale 4. jdu na krev genetiku a tam vysledky budu vedet az 21. spolecne s ultrazvukem na screeningu
@dixi10 Mě říkali, že kdyby nebylo něco v pořádku, budou volat do týdne. Za 1,5týdne jsem šla ke svému lékaři který měl už výsledky komplet u sebe.
@sonci82
Mne je 31 a cekame prvni
Manzel je z toho uplne nadseny ![]()
@Nugetkka píše:
@dixi10 Mě říkali, že kdyby nebylo něco v pořádku, budou volat do týdne. Za 1,5týdne jsem šla ke svému lékaři který měl už výsledky komplet u sebe.
Dekuju moc já prave byla na krvi u svého doktora a tam mi řekl, ze pokud budou výsledky ok volat nebude a objednání na ten screening na specializované pracoviště je na mem uvážení a já mám strach abych se tam stihla objednat včas
ani nevím jestli tam s sebou nemám ty výsledky mít, studují to na internetu a už jsem z toho jelen ![]()
@Katuska26 mně už dělá přes břicho, že by spodem už nic neviděl. Jsem 15tt.
@mimka678 snažím se nestresovat. Mám ve třídě jen kluky. Často laškují a z „hračky jsou pak plačky“
ale většinou jsou super.
Holky, jak řešite ty bříška. Já jsem si dnes v práci sundala mikinu a kolegyně: Co to vidím, že by… Nějak se ti zvětšuje." Tak jsem ji odpověděla, že je sprosta, že hubnu a hold to břicho pořád nejde. Tak snad jsem to zakamuflovala
planovano je oznamování za týden na firemní večeři
@sonci82 mně je 31, pritelovi v době porodu 39, jsme spolu 12 let. Je to naše první. A snad stihneme v březnu konečně tu svatbu
, když už před 2 lety požádal taťku o mou ruku. Ale mně vlastně ještě ne
, ale včera jsme si byli pro termín a v sobotu ho jdeme potvrdit
To pečení, o víkendu jsem udělala jeden druh a dcera pořád chodí a říká, maminko, můžu jen jeden kousek? Takže v lednici jsou poslední tři kousky
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat