Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ppawlusha Minule jsem cetla clanek,kde psali, ze muzi vic nervuji svoje partnerky nez deti
Takze vse jede od muzu a pak to zliznou pry deti
Musime ty velky „deti“ zrejme usmernovat porad
![]()
Abych Vás četla celý den
, chtěla bych vždycky na něco reagovat a … ![]()
Tak mě je 31 a budeme mít 2 dítko. První je náš prototyp a nyní jsme vyrobili facelift ![]()
A je fakt, že malá mě naučila co to je být mámou. Chudák, nemá to někdy lehký, ale to ani manžel ![]()
Holky, snad jsem vás všechny přidala, kdybych na někoho zapomněla, tak se prosím ozvěte. ![]()
@Zupina No, asi jsem nejdál. Může za to vynechaná MS. Pořád se nevěděl termín, až podle screeningu se ukázalo, že to bude už 20.5., takže sem tak úplně nepatřím…
@jasna.s jo taaak
no já už sem taky skoro nepatrim mě se to zase na utz hnulo o týden dozadu takže kraj července, ale mě se jinam nechce zůstanu tady ![]()
@Zupina je to hrůza, to máš pravdu. Někdy se to prostě stane, ale jindy tomu jde předejít. Hlavně na sebe dávat pozor. Ne nadarmo se tomu říká jiný stav
@mimka678 to asi máš pravdu. Tatínkové umí někdy pěkně pozlobit, ale bez manžela bych spoustu věcí nezvládla. V noci jsme se střídali se vstáváním, bral malého ven, abych si mohla odpočinout atd…
@MartaKosta jé mě je taky 31 a naše první dítko je také prototyp nás obou. Z každého má to nejlepší ![]()
@Janča209 píše:
Holky, snad jsem vás všechny přidala, kdybych na někoho zapomněla, tak se prosím ozvěte.
Moc prosím také o přidání. Děkuju moc
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat