Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj tak v pátek jsem byla poprvé v gennetu a na krvi
teď 6.12 jdu konečně na kontrolu ke své doktorce, už se nemůžu dočkat, jdu pomalu po měsíci tak se bojím, aby vše bylo ok ![]()
chci se zeptat, není tu maminka, která by byla třeba z okolí Mníšku pod Brdy? Bydlím kousek od něj v jedné vesnici a zatím o nikom v mém okolí, kdo by byl teď těhotný nevím
Ráda bych znala maminku, která by měla podobně staré dítě jako já ![]()
@mimka678 joooo tak spánek… Ten si teď užívej. Já už se pořádně nevyspala skoro 3 roky, ale třeba budeš z těch šťastných, co budou mít spavé miminko ![]()
@Ppawlusha Ani ja nemuzu spat a uz hodne dlouho a fakt netusim proc, no s tehu se to jeste zhorsilo
Musim se poradit s dr.co a jak
Spave miminko je asi zazrak
![]()
@Dita0001 teď se všude dočítám, že pokud by ten jeden umřel, vezme s sebou i to své dvojče protože mají společnou placentu ![]()
To je hrozný, přijít o obě nechci ![]()
Ale mít tři třeba postiženy taky ne ![]()
@Jíťa31 píše:
@Dita0001 teď se všude dočítám, že pokud by ten jeden umřel, vezme s sebou i to své dvojče protože mají společnou placentuTo je hrozný, přijít o obě nechci
Ale mít tři třeba postiženy taky ne
Nemusí to být pravda. Můj děda byl z dvojčat a to druhé se přestalo zhruba v polovině vyvíjet. Z té doby je to samozřejmě jen časový odhad, nebyl ultrazvuk nic. Nebo ségry kolegyně také čekala dvojčata a to jedno odešlo přirozeně a druhé dítě se narodilo zdravé. Držím moc palce, ať už víš víc od doktorů. Drž se a moc toho nestuduj, každé tělo je jiné ![]()
@mimka678 tak to mě mrzí, já mám spánek špatnej až po porodu, ale taky jsem si s tím užila svý. Zkus se poradit s doktorkou, ale jw blbý, že toho teď spousta nesmíš a hlavně zjistit proč nespíš. Já to měla hodně třeba před spuštěním eshopu, furt jsem nad vším dumala a přemýšlela
Ahoj holky, jsem v 15. tydnu a nekdy pred 14 dny uz me bylo uplne dobre, i unava presla a chodila jsem normalne do prace. Ve ctrvtek vecer jsem mela silene bolesti hlavy az do rana, bolelo me za ocima a nahore na hlave. V nemocnici mi dali kapacku, ale nemohli mi udelat CT kvuli tehotenstvi. Na ocnim a orl nic nenasli. Druhy den se mi udelalo lepe po lecich co mi dali ale ted mam teploty a obcas se mi stane, ze z niceho nic zacnu hrozne slinit, najednou mam plnou pusu slin a za par vterin to zase prejde. Zitra jdu k lekarce, ale chtela jsem se zeptat, zda jste nektera mela stejne bolesti hlavy nebo neco podobneho. Porad jen lezim, jsem silene unavena, vice nez na zacatku a do zaludku toho taky moc nedostanu. Sem tam ovoce nebo piskoty, mam uplnou nechut k jidlu.
@mimka678 píše:
@Ppawlusha Ani ja nemuzu spat a uz hodne dlouho a fakt netusim proc, no s tehu se to jeste zhorsiloMusim se poradit s dr.co a jak
Spave miminko je asi zazrak
![]()
Taky strašně špatně spím. Usnu dobře, ale za chvíli už čumákuju a honím v hlavě kde co ![]()
@Dita0001 píše:
Taky strašně špatně spím. Usnu dobře, ale za chvíli už čumákuju a honím v hlavě kde co
Já to mám teď skoro každou noc, že usnu v pohodě. Kolem 3 se vzbudím na záchod nebo mě vzbudí syn a pak 2 hodiny nemůžu spát. Je to děs. Dneska jsem po obědě vytuhla s ním
Ahoj holky,
jdu se k vám přidat. Otěhotněla jsem po sedmi letech. Je to mé první těhotenství.Dnes začínám 13týden. Tak snad vše bude vpořádku.
![]()
@sasaberike Ahoj a vitej! Moc krasna fotka
![]()
Drzim palce, at je vse v pohode! ![]()
@sasaberike
7 let? Obdivuju. Já se mohla zbláznit po 2 letech. Vítej ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat