Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13012
3.12.18 08:55

Ale na konci týdne to asi řeknu v práci nevím jak to dokážu ale už asi budu muset, přijde mi že je to už vidět a že už by bylo fér to šéfové říct, no jsem na sebe zvědavá :( jsem na toto srab

• načítám...
7012
3.12.18 09:00
@Zupina píše:
Ale na konci týdne to asi řeknu v práci nevím jak to dokážu ale už asi budu muset, přijde mi že je to už vidět a že už by bylo fér to šéfové říct, no jsem na sebe zvědavá :( jsem na toto srab

No, kdyz si to tak vezmes, tak sefove do toho vlastne vubec nic neni ;) Jsi tehotna, prcek byl planovany, doma se na nej tesite a je to tvuj zivot a ona ti do toho nema vubec co kecat. Jestli se ji to nebude libit, tak je to proste jeji problem a pokud bude delat nejake problemy nebo naschvaly, tak si vzdycky muzes postezovat u jejiho sefa, pripadne na HR ;)

• načítám...
7012
3.12.18 09:04

Achjo, holky, ja jsem desny dobytek… Ted si davam snidani v mekaci :zed: Ale hrozne mi chutna :mrgreen:

• načítám...
13012
3.12.18 09:39
@Twixx píše:
No, kdyz si to tak vezmes, tak sefove do toho vlastne vubec nic neni ;) Jsi tehotna, prcek byl planovany, doma se na nej tesite a je to tvuj zivot a ona ti do toho nema vubec co kecat. Jestli se ji to nebude libit, tak je to proste jeji problem a pokud bude delat nejake problemy nebo naschvaly, tak si vzdycky muzes postezovat u jejiho sefa, pripadne na HR ;)

No je to hlavní šéfová takže výš si stěžovat nejde a mimco tak úplně plánovane nebylo, já si ho moc přála a přemlouvala manzela už 2 roky a jednou ho ukecala a hned to vyšlo, takže jsem nadšená, ale v práci jsem ještě v červnu když mi dávali smlouvu na neurčitou dobu a ptali se zda ještě plánují rodinu řekla že ne upss a teď z toho nám výčitky svědomí, jsem divná no, mělo by mi to být fuk správně

• načítám...
13012
3.12.18 09:41

@Twixx dobrou chuť co bych za to dala abych měla na něco chuť po ránu, já se musím ráno nutit abych něco snědla a nebylo mi zle

• načítám...
7012
3.12.18 09:44
@Zupina píše:
No je to hlavní šéfová takže výš si stěžovat nejde a mimco tak úplně plánovane nebylo, já si ho moc přála a přemlouvala manzela už 2 roky a jednou ho ukecala a hned to vyšlo, takže jsem nadšená, ale v práci jsem ještě v červnu když mi dávali smlouvu na neurčitou dobu a ptali se zda ještě plánují rodinu řekla že ne upss a teď z toho nám výčitky svědomí, jsem divná no, mělo by mi to být fuk správně

Tak to ber tak, ze kdyz uz mas smlouvu na neurcito, tak te vyhodit stejne nemuze ;)
Tak se proste stalo, je to zivot a ma pro nas spoustu prekvapeni a kdyz se vam to podarilo takhle hned, tak to tak asi melo byt :srdce: Nestresuj se tim a neboj, budu ti drzet palce, at to u sefove dopadne dobre :hug:

• načítám...
7012
3.12.18 09:46
@Zupina píše:
@Twixx dobrou chuť co bych za to dala abych měla na něco chuť po ránu, já se musím ráno nutit abych něco snědla a nebylo mi zle

Diky :) Ja rano s jidlem problem nemam, ja si to zato moc uzivam vecer :D Jak pred, tak i behem a obzvlast po jidle :mrgreen:

• načítám...
5447
3.12.18 10:07

@Twixx jen si dej, mimčo si vezme z tebe jen co potřebuje :D
Já naštěstí nějaké extra velké chutě a nechutě nemám, ale tak dneska jsem už snědla k snídani chleba s marmeládou, pak jsem dojedla tak čtvrtku pomela, pak jsem si dala tři mořský plody (z té bonbošky) a teď jsem byla nakoupit, přišla jsem a slupla jsem půlku hrušky :lol: :D a na oběd mě čeká rizoto z víkendu :D

@Zupina tak nikdy nevíš, kdy se co může stát a ona ti za to přece hlavu neutrhne :) A kdyby něco, můžeš se jí na to vyprdnout a jít na rizikový :)

Já jsem fakt ráda, že jsem doma, když vidím co se u nás v práci děje, jak se tam za poslední dva měsíce strašně změnili lidi (jako vyměnili), počasí hnusný, tak mám doma svatý klid. Můžu v klídku péct cukroví, poklízet, dělat si co chci :)

• načítám...
13012
3.12.18 10:15
@Twixx píše:
Tak to ber tak, ze kdyz uz mas smlouvu na neurcito, tak te vyhodit stejne nemuze ;)
Tak se proste stalo, je to zivot a ma pro nas spoustu prekvapeni a kdyz se vam to podarilo takhle hned, tak to tak asi melo byt :srdce: Nestresuj se tim a neboj, budu ti drzet palce, at to u sefove dopadne dobre :hug:

Moc ti děkuji, přesně takto mi to říká i ma sestra, že mi hlavu neutrhne a co bude za 3 roky se uvidí (už máme dvě holky na MD, takže se budeme vracet 3)

• načítám...
13012
3.12.18 10:17

@sonci82 jo to ti závidím, taky bych brala být doma, zvlášť teď před Vánoci, ale budu se snažit vydržet co nejdéle abych mohla ještě někoho zaučit a neudělala jim tu prekerku

• načítám...
389
3.12.18 10:50
@Zupina píše:

Otazka kterou jsi dostala je protipravni. Nesmi NESMI se na ni ptat.

• načítám...
411
3.12.18 11:13

@GoldGirl Nesmí, ale ptají se skoro všude. Já pracuji ve státní správě, tady se dávají smlouvy na dobu určitou a protahují ji 3 roky, dokud nedostaneš na neurčitou a při vstupu a pak ještě třikrát při změně se mě furt ptali na rodinu, dítě, atd… a pokud bych řekla, že chci nebo se snažíme tak by si našli nějakou chybu, důvod a vyhodili by mě… Tady holce prodloužili smlouvu a ona za 14 dní otěhotněla a zpětně ji zrušili, jsou tady vyčuraní jak hrom..... :,(

• načítám...
1071
3.12.18 11:14

@Twixx jeeee co bych za to dala schutí se najist . Furt se musím nutit abych něco slupla . Je to mazec . Ale hlavně jak chutná. :mavam:

• načítám...
226
3.12.18 11:36

@Veeerousek
Teda, to by mě zajímalo kde? Já taky ve st. správě a smlouvu na dobu neurčitou automaticky po úřednických zkouškách. A ještě by mě zajímalo jak ji mohli zpětně zrušit. Ps: Nerýpu, jen by mě to fakt zajímalo.
Asi je to jiné na malém městě a na velkém.

• načítám...
130
3.12.18 12:03

Holky to oznamování vam nezávidím,je to vůči nastávajícím maminkám pěkně nefér.ja jsem přišla za ridou a z veselá ji oznamuji,že si mateřskou prodlužuji a ona,ze to je nejlepší zpráva za celý den 8) . Jinak máte už některá problém ležet na zádech,včera se mi udělalo vyloženě nevolno,jiné dny mi to prostě vadí,až mi to jde na pálení zahy … To teda brzo :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100