Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Veeerousek píše:
Dobré ráno ženy, jaký jste měly víkend? Trvalo mi asi půl hodiny, než jsem to tady dočetla
@Dannylinka závidím svatbu, my s přítelem nejsme svoji a nemáme ani zatím napsané trvalé bydliště spolu a jsem z toho poslední dobou nervozní skrz mimi
Plne ti rozumím. Před 2 lety požádal mého taťku, ale mě vlastně nějak do dnes ne
Ale dítě chce jako rodinu, se stejným příjmením… Ale on se vším než se rozhoupe. Sice mě trochu mrzí, že nepřišel s tím prstenem, no ale po 12 letech … dopadlo to tak, že jsem mu řekla, zítra jdeme na matriku a podívat se na prostory, kde se budeme brát. Tam se mu to líbilo, takže to dopadlo tak. Ale stejně jsem mu řekla, že chci ten prstýnek alespoň k Vánocům
No uvidíme, jestli se ho dočkam
Termín máme, teď stihnout vyrobit oznámení do Vánoc, další dárek pro rodinu a přátele ![]()
Zkuste to probrat, a třeba ho taky trochu nakopnout
@Twixx píše:
Holky, taky mate kyselou pachut v puse po kazdem jidle? To je neskutecne, cokoliv snim, tak to citim…
mam pachut neustále ale zase sladkou
taky mi to vadí
@Zupina píše:
@Dannylinka gratuluji moc k termínu svatby to bude krása a určitě příjmení stihnete mít stejné
@Lemur84
Děkuju holky. Konečně se mi plní sny a snad už mi ten život přestal nakládat, protože posledních pár let mi opravdu dával zabrat ![]()
@malone.v já už narodim 3 týdny - rýma, kašel, rýma, skrabani, rýma, zastydla rýma…
držím palce, ať je lépe
@malone.v píše:
@Dannylinka Děkuji, já jsem ode dneška na rizikovém.
A to znamena co? Jsi na neschopence?
@Lemur84 jojo, měla jsem poslední dobou nějaké zdravotní problémy, vždycky jsem byla 14 dní v práci a pak jsem padla. A teď to bylo už častěji, takže i s ohledem na lidi v práci jsem šla na rizikové. Doktorka mě chtěla poslat domů už dříve, ale nechtěla jsem a dneska jsem se tam sotva dovlekla ![]()
@vice píše:
Holky to oznamování vam nezávidím,je to vůči nastávajícím maminkám pěkně nefér.ja jsem přišla za ridou a z veselá ji oznamuji,že si mateřskou prodlužuji a ona,ze to je nejlepší zpráva za celý den. Jinak máte už některá problém ležet na zádech,včera se mi udělalo vyloženě nevolno,jiné dny mi to prostě vadí,až mi to jde na pálení zahy … To teda brzo
Já na zádech nelezela nikdy, teď bych si lehla, ale bojím se, že by na něj kocour v noci skočil ![]()
@lol28 určitě vezmi taťku sebou. Bude se rozplývat, až mu prcek zamává
@Dannylinka píše:
Já na zádech nelezela nikdy, teď bych si lehla, ale bojím se, že by na něj kocour v noci skočil![]()
Já spím v posteli se 3 psy a kocourem
Jeden muj pejsek po me porad skace ale nic extra
Holky tak můj doktor je upír a bral mi zkumavek 5. Jinak až do minulého týdne mi nebylo z jídla vůbec špatně a teď teda dost nemám vůbec na nic chuť a po jídle je mi soufl + se přidalo pálení žáhy
ale alespoň bolest prsou je pryč
ohledně výsledku krve se doktor neozval tak začínám předpokládat ze je vše v pořádku ale na screening se stejně asi ve středu objednam, pro můj klid ![]()
@dixi10 5 zkumavek?Zacinam se bat na ctvrtek
Snad tolik nebude chtit ode me..Ja tam asi odkvecnu
Taky cekam na vysledky cytologie a steru, tak uvidime
Drzim pesti, uvidim jak mi rekne dr.kdy bude screening ![]()
@mimka678 Vždycky, když si na chvíli lehnu, tak se mi udělá lépe, takže teď to celkem jde
co ty?
@sonci82 no vidis, tak ty zacinas 12ty tyden ja koncim
Ach jo, tolik krve najednou a jeste rano nejist, asi se tam zosypu
Nektere holky jsou fakt hodne napred, koukam, ze 13 neco nebo 14 ![]()
@malone.v To mam stejne, kdyz to me jede, hned zalehnu aspon na chvilinku a pak piju hodne, no neni mi zrovna nejlip..Musim porad jist, a i kdyz je mi spatne, tak mam hlad..Fakt to nechapu ![]()
@mimka678 takhle jsem to měla mezi 6.-8. tydnem, furt jsem musela jist, kolikrat i v noci, pak to prestalo a ted se me to najednou zase vratilo, takze dneska v noci ve tri jsem si mazala chleba s marmeladou
. uz jsem se radovala, ze jsou nevolnosti pryc a ony se potvory vratily ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat