Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@malone.v jezinkote to je des
Fakt to mas i v noci?Chudinko
Me to drzi porad a jim i pozde pred spanim,nevim, kdy nam to vymizi
Jen cekat a doufat ![]()
@Twixx To vazne?Tak to budou jine odbery, mam pry byt nalacno
Hmm..
@mimka678 ja doufala ze zacatkem druheho trimestru to konci ale asi jsem se spletla
u me to byva nejhorsi vecer ale zase je pravda, ze se to neda srovnat s tim, jak mi bylo uplne nazacatku. ted hodne bojuju s unavou, ta se mi taky vratila, furt jen polehavam, vzdycky dojdu jen neco malo uklidit a zase musim zalehnout
venku je krasne nasnezeno a ja nedokazu obejit ani prehradu
i do prace me vozil pritel poslednich par tydnu.
@mimka678 No doktorka mi rikala, ze na lacno na screeningove odbery nemusim
Ale ja jsem stejne nic nejedla, pac jsem to nestihala
Dnes jsem byla na kontrole,dle UZ 10+ 4.Vše ok
Takže ještě v pohodě zmáknout screening 18.12. ![]()
@malone.v to jak bych cetla o sobe
Presne to mam stejne, uz mi prijde, ze se to nikdy nezlepsi
Vzdycky jsem byla akcni a ted se citim bezmocne, nestiham nic a vse me vytaci kvuli tomu
Taky jsem doufala, ze se to zlepsi koncem 1.trimestru a unava ta nas jeste podrzi ![]()
@Twixx tak to je zvlastni, ja pujdu nalacno podle narizeni dr.Uvidim, co to budou za odbery..
No do kabelky si beru neco pod zub, abych hned pak snedla, jinak se zesypu jak mi bude spatne ![]()
@Follynka píše:
Dnes jsem byla na kontrole,dle UZ 10+ 4.Vše okTakže ještě v pohodě zmáknout screening 18.12.
Jeee, ja jdu taky 18.12. na screening ![]()
@malone.v píše:
@Lemur84 jojo, měla jsem poslední dobou nějaké zdravotní problémy, vždycky jsem byla 14 dní v práci a pak jsem padla. A teď to bylo už častěji, takže i s ohledem na lidi v práci jsem šla na rizikové. Doktorka mě chtěla poslat domů už dříve, ale nechtěla jsem a dneska jsem se tam sotva dovlekla
Ja jsem totiz uz mesic na neschopence a stale budu…Takze to znamena ze jsem na rizikovem? Ja tomu nerozumim… ![]()
@mimka678 píše:
Vitej a velka gratulace![]()
At vse probiha, jak ma
![]()
Děkujuu
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat