Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petra…1994 píše:
@mimka678 určo![]()
Tak uvidis,zda zitra nebo pozdeji, hlavne ze mimco je uz videt aje v poradku
![]()
@Sasori píše:
Jak se bavíte o tě stravě, vim, že babička mi říkala, že když ona byla těhotná, tak ji bylo pořád na omdlení atd. Že měla málo železa a že musela jíst syrový játra téměř do poroduA teď se dočítáme, že se vůbec nemůžou
Ty jo,syrova jatra, brr
To bych nedala,mam co delat s uvarenyma
Asi se moc vse resi a zbytecne, kdysi to tak nebylo.. ![]()
@mimka678 Ani nevim kolik mam ms opozdenou, mela jsem ji tak plus minus dva dny pokazdy jinak. Jinak priznaky jen bolest prsou a vetsi unava.. jo a obcas se mi mota hlava..takze pohodicka
Doufam, ze to tak vydrzi, ptz doma mam jeste dvouletou dracici
Jinak na kontrolu skocim asi v patek, objednavat se nemusím, takze je to na mne.
@Petra…1994 píše:
@mimka678 jojo to je nejdůležitější
Taky jsi myslim
![]()
@Werrrcaaa1 píše:
@mimka678 Ani nevim kolik mam ms opozdenou, mela jsem ji tak plus minus dva dny pokazdy jinak. Jinak priznaky jen bolest prsou a vetsi unava.. jo a obcas se mi mota hlava..takze pohodickaDoufam, ze to tak vydrzi, ptz doma mam jeste dvouletou dracici
Jinak na kontrolu skocim asi v patek, objednavat se nemusím, takze je to na mne.
Tak dr.rekne jak to mas,ktery tyden presneji
Jee to mas princeznicku, bude se tesit sourozencovi
Taky mam stejne priznaky a nafoukle brisko ![]()
@mimka678 citim se porad nafoukla a hodne casto mam zmenu nalad a jak se citis ty?
@mimka678 Ja mam podobne termin s Vami,koncim 5.tyden…Nejak nrmsm moc na priznaky cas zatim asi pred 3 dny mi bylo spatne rano ted uz ok.Doma mam 20mesicni ![]()
@CarmenHa Moji teda byly dva roky uz v lete… Uz teď vzpominam na pohodičku v minulem tehu ![]()
@mimka678 Ja jsem teda nafoukla cela
Doma z toho moc nadseny nejsou ![]()
Stejně se pak vse řídí dle prvotrim. screeningu…I kdyz minule mi to vubec nesedelo a do porodu mi to neverili ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat