Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Elzera píše:
Ahojte, ja jdu na kontrolu zitra 6+4. To jsem tedy zvedava, zda uz budejinak nebojte, moje segra v 7.tydnu jeste srdicko nevidela a za 14 dni uz krasne bouchalo a vse bylo ok
Drzim pesti a pak napis
Moje kontrola bude taky v tom tydnu, co ty, tak jsem zvedava ![]()
Holky, já si snad ty vaše příspěvky číst nebudu
já jsem z toho úplně vystrašená
jdu na kontrolu ve čtvrtek, to bych měla být podle MS 7+4, tak doufám, že vše bude ok. Navíc teď moje kamarádky obě měly ten zamlklej potrat nebo jak se tomu říká… Tak mám pořád strach.
![]()
Byla jsem.na pohotovosti embryo odpovida 6+2 a dostala jsem.utros. srdicko tam možná je prý tam něco bliká ale nejde to říci přesně. Je to ještě malé. Každopádně řekl že je to 50 na 50. V práci jsem už brecela:( spinila jsem.uz krev
tak vůbec nevím ns čem jsem
ta bezmoc je děsná ![]()
@tulinka84 Držím palečky. Snaž se odpočívat. Nemůžeš si dát alespoň do konce týdne volno v práci?
@Dannylinka bohužel nemůžu:( musím to nějak vydržet
ve čtvrtek jdu ke svoji doktorce tak uvidím možná že už nebude důvod ![]()
@tulinka84 píše:
Byla jsem.na pohotovosti embryo odpovida 6+2 a dostala jsem.utros. srdicko tam možná je prý tam něco bliká ale nejde to říci přesně. Je to ještě malé. Každopádně řekl že je to 50 na 50. V práci jsem už brecela:( spinila jsem.uz krevtak vůbec nevím ns čem jsem
ta bezmoc je děsná
Drzim palecky. Setri se, at je to ve ctvrtek o.k. ![]()
@tulinka84 píše:
Byla jsem.na pohotovosti embryo odpovida 6+2 a dostala jsem.utros. srdicko tam možná je prý tam něco bliká ale nejde to říci přesně. Je to ještě malé. Každopádně řekl že je to 50 na 50. V práci jsem už brecela:( spinila jsem.uz krevtak vůbec nevím ns čem jsem
ta bezmoc je děsná
Pane boze..to je mi lito, snad budes v poradku s mimi..
Jak se to stalo?Zacala si spinit a bolesti nebo co se udelo?
Kdy mas jit na kontroly?Moc na tebe myslim a drzim palecky..
![]()
@tulinka84 píše:
@Dannylinka bohužel nemůžu:( musím to nějak vydržetve čtvrtek jdu ke svoji doktorce tak uvidím možná že už nebude důvod
Chtelo by to klid a vylozit nozky..Fakt nemuzes vzit alespon dovcu?:(
@mimka678 bez bolesti v práci jsem šla na záchod a utrela se a už hodně spineni. Potom nic a Za 2 hodiny světla krev. A teď zase nic. Jsem Z toho úplně smutná
no jdu ve čtvrtek k té svoji mudr. Ale mimi odpovídalo a pricina se neví:(
@tulinka84 to mě moc mrzí, ta krev
achjooo co to je? Každá druhá tady potrácí. Nějaký špatný měsíc ![]()
@mimka678 nemůžu chyběla jsem když malá byla nemocná . Práci náročnou nemám sedim v kanclu. A buď to miminko má být nebo ne
už jsem se dneska vybrecela a smířila se vším ![]()
@tulinka84 píše:
@mimka678 bez bolesti v práci jsem šla na záchod a utrela se a už hodně spineni. Potom nic a Za 2 hodiny světla krev. A teď zase nic. Jsem Z toho úplně smutnáno jdu ve čtvrtek k té svoji mudr. Ale mimi odpovídalo a pricina se neví:(
Jeste prosim nestracej nadeji..
Moje svagrova spinila hodne malem do stvteho mesice a mam krasnou neterku..Mozna jen potrebujes zvysit davku Utrose, predepsat Ascorutin a byt doma v klidku, ne pracovat
Moc ti drzim pesti, hlavne se nestresuj predem, skodi ti to.. ![]()
@tulinka84 píše:
@mimka678 nemůžu chyběla jsem když malá byla nemocná . Práci náročnou nemám sedim v kanclu. A buď to miminko má být nebo neuž jsem se dneska vybrecela a smířila se vším
Ach boze, prosim te, jen zkus myslet pozitivne, urcite je mimco bojovnik, tak to nevzdávej muze to byt prechodny
Bude vse v poradku, jen cim driv treba na gyndu a brat vice Utrose a ten Ascorutin taky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat