Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@dixi10 s tím úklidem se chytnete s @ozzian za ruku a…
holky jste fakt dobrý já krom vaření a praní a žraní nic…
@dixi10 držím palce ať jste brzo ok a lázně ať jsou nejlépe před termínem porodu…
![]()
A děkuju… občas člověk potřebuje připomenout ze vlastně řeší „p.coviny“
![]()
@Ivuska2812 ach jo tak to se drž jsou asi nějaké erupce na slunci ten můj je naštěstí v práci takže to bude jen o tom ho nakrmit a pak je tu šance ze usne u tv a erupce nás už nepostihne…
Držím palce ať to máte podobně ![]()
@Káťa19 Ta látka vypadá krásně
Já asi zaukoluju tchýni ![]()
@Ivuska2812 Asi nějaký erekce na slunci.Nech ho vychladnout a bude zas dobře ![]()
Já jsem dneska neodolala v knihkupectví ![]()
Asi jo, jinak tomu fakt nerozumím, možná je to ve mě ![]()
Malá mě už dnes docela tlačí do břicha a kope do mocaku až mi cuká v prstech na noze ![]()
@Ivčule34 sim te..my zase jsme celej tejden v praci, tak nedelame nic prubezne a kdybys videla ten prasochliv, tak uklizis taky. Bordel z coklu, spinava vana bo se jim mejou z venku podvozky, pradlo, prach, malej byt, takze polozis 1 hrnek a uz je to bordel, zidle oveseny oblecenim, by mi jeblo ![]()
@Ivčule34
já poslední týden dělala jen to nejnutnější a už mě to doběhlo a musela jsem s tím hnout dneska, když u nasnikdo jiný nefunguje (respektuje všichni funguji jen na vytvareni bordelu) jinak takhle neblbnu. Nám sem taky hodně bordelu nataha pes a teď i ten vozejk hlavně v tomhle počasí ![]()
Hele v klidu my se taky chytneme každou chvíli kvůli blbosti, ono chlap kterej muže jen ležet je horší jak malý dítě, hlavně když už se nám to střídavě táhne přes rok ![]()
@ozzian jee tys byla u nás ráno? ![]()
@dixi10 umim si to zive predstavit. Pres tyden to clovek nejak prehlidne, ale pak za denniho svetla, kdyz se do toho vzbudis, pod nohama ti vrze pisek, vana vypada jak kdyby se tam macely brambory, na susaku metr pradla, no proste obcas je potreba vykydat, holky asi prd vedi, co je to bordel ![]()
@SidiS co to mas, to je to, co bych mu taky mela pomalu ale jiste poridit? ![]()
@ozzian píše:
Pupendo. Porad osklivej a spicatej a i bez jidla mel 95 pres dirku. Dle prukazky 22+4, dle posledniho UZ 24+6![]()
Jsi se fakt fotila ve výtahu? Ty jsi neskutečna
![]()
@Zupina a jak se mam fotit, kdyz doma nikdo nebyl a nemam zrcadlo a potrebuju zrovna fotit pupik
my jsme malej barak, tady neni fluktuace 200 lidi na patre ![]()
Já uklízela a vařila včera až jsem večer chodila jak namrd…ana kačena jak mě bolela záda. Dnes jsem den proflakala. Byla jsem za mamkou v lázních, dali jsme cukrárnu s lateckem a luxusním pohárem a teď jsem s mužem cucela na film, takže aktivita nic moc. Ale tak jednou za čas jsem si prostě udělala neděli. Zítra to práce s ut a stř mám dovču a naplánované výlety s dětmi do zábavního parku a do kina.
No, my zase cely tyden v praci
ale budu vybirat zavinku tak doufam, ze nebude nikdo moc otravovat. Mela bych koncit v poledne, pozarizuju nejake veci a pak jedeme na 4D.
@Ivuska2812
![]()
Hlavne se tim.nestresuj, vyspite se z toho a bude to dobry
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat