Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Uzliceknervu píše:
@ozzian včera večer jsem kopané do ruky cítila ale jakmile položil na břicho ruku přítel bylo ticho po pěšiněty jo to jste Teda velcí
víš jestli kluk nebo holka?
To je klasika ![]()
@Twixx děkuju… Doufám že ti tak bude a jen stavkuju a zase ukazuje zadek… V pátek když jsem koukala na máme rádi Česko a hráli písničky tak kopal do rytmu…
@Ivčule34 jsou to pitomci no, ale tak aspoň že už jsem doma v klidu a bez nervů ![]()
@Uzliceknervu píše:
@ozzian včera večer jsem kopané do ruky cítila ale jakmile položil na břicho ruku přítel bylo ticho po pěšiněty jo to jste Teda velcí
víš jestli kluk nebo holka?
ahoj, kdy máš termín? je znát každý týden ![]()
já jdu na kontrolu ve čtvrtek a určitě už má přes kilo
pohyby cítím hodně
@Káťa19 termín mám 7.7.2019 podle už a podle pm 5.7.2019… A to já si říkala že jsme velcí a prd ![]()
@Uzliceknervu no tak tady jsou holky, co rodí i na začátku června, to je sakra rozdíl, třeba já ![]()
@Káťa19 píše:
@Uzliceknervu no tak tady jsou holky, co rodí i na začátku června, to je sakra rozdíl, třeba já
Není tu někdo i na konci května? ![]()
@Uzliceknervu no teď už víme a doufám, že už se to nezmění, měli jsme to přesně do puntíku jako @AnnaKristyna12 , když to tak čtu. Holčičku fakt nechceme, nehodí se nám, modlila jsem se, aby to byl chlap, a na velkém UZ ve 20. týdnu tam ten pytlík fakt byl. Přítel málem omdlel strachy, když jsme tam šli, já jsem se bála zeptat, jestli vidím dobře..fakt komedie
za 14 dní nás chtěli vidět znovu, protože jsme jednu ledvinu měli zase naopak trochu menší, takže tam se pytlík potvrdil už i s pindíkem (ufff, jsme fakt happy
) a ledvina to taky krásně dotáhla, takže v tuto chvíli je vše 100%.
Dneska ho jdeme omrknout na 4D, na ten jsem spoléhala jako na poslední záchranu, ale nakonec jdu s klidem, ten bimbas byl naprosto zjevný ![]()
A upřímně - taky bych to obrečela, žádný že „hlavně že je zdravý.“ Je to sice hnusný, ale bylo by mi to líto, na holku fakt nemám jedinou buňku, jsem opravdu ráda, že to dopadlo takhle a přála bych to všem, kterým to není úplně jedno ![]()
S ledvinou držím palce, mně ten dr říkal, že ty párové orgány nikdy nerostou rovnoměrně, že je to jen pro klid, aby mi jako něco našli
snad to taky srovnáte.
@Ivuska2812
![]()
@Uzliceknervu
tady ti dám odkaz i na červencové maminky
https://www.emimino.cz/…2019-339962/
@Káťa19 jo takhle… To sem pak o něco klidnější.. Já si ještě říkala že nejsem úplně stihla jak lanka. Teda ne zas úplně veliká ale jako těhotná jsem vypadala už před otěhotněním
tak jestli to nemůže být třeba i tím že jsem taková výraznější
@Ivčule34 píše:
A proc myslíš ze by nebyly třeba
6ti nedělí jsou pěkný jatka…
Jj dlouho tmavou prodyšnou sukni na ty vedra ocenis neskutecne… A je opravdu nutné větrat jinak je infekce což je dost špatné…
Jo lepší jsou ty co mají ty lepící proužky jinak ti při chůzi putuje…@Siesta1 informuj se dopředu jestli nachlazení či léky na něj nemůžou ovlivnit výsledky testů na cukrovku… PS: A nechceš si raději vzít neschopenku?
@Ivuska2812 to jsou pitomci ze těhotný nezavolaji ať nejezdí… no alespoň den volna hezky si ho užij!
@Lemur84 krvácení už ok?
@Dannylinka nepodceňuj větrání opravdu ty naše bavlněné klasiky za tu trochu pohodlí nestojí…alespoň ne na začátku…
O neschopence jsem uvažovala, ale zase si říkám, že nachlazení netrvá dlouho. Zkusím si zítra vzít dovču a uvidím. Já neschopenku nikdy neměla, to bych asi fakt musela umírat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat