Termín porodu červen 2019, Slaný, Kladno, Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1384
13.12.18 14:29

@wakatka tak to jsem měla úplně stejný problém… Předchozí gynekolog se mi vysmál, že těhotenství není nemoc a že nechápe dnešní ženský, které se chtějí válet doma apod. A to jsem byla předtím hospitalizovaná v nemocnici s krvácením a samozřejmě doporučením na klidový režim a on to absolutně zavrhl. Nemocenskou mi tenkrát napsal obvodní lékař a pak jsem přešla k jinému gynekolog. Co na to říct že… :zed: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.12.18 14:41

To je šílený… :pocitac:
Je zajímavé jak někteří doktoři neschopenku napíšou jen tak a pak jsou ti kteří to za každou cenu nenapíšou. Uvidím teď toho 19, zkusím mu to prostě ještě jednou říct že tu neschopenku opravdu chci a že práci nezvládám. Pokud to nenapíše tak jsem rozhodnutá že odcházím k jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
16.12.18 01:20

Díky za radu. Ještě mě zajímá zda doktoři na screeningu dokáží rozpoznat jestli to bude kluk nebo holka. Nebo si musím ještě těch pár týdnů počkat? Jsem netrpělivá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
16.12.18 09:13

@Barry1997 je brzo, 20 TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
31.12.18 19:04

Ahoj holky, všem vám přeji krásného Silvestra a do nového roku jen to nejlepší. Hodně zdraví, štěstí a plno lásky. Hlavnéě miminkům ať se daří a ať jsou hlavně zdravé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.1.19 18:51

Ahoj, taky rodim v červenci, mam termin 8.7. 😀 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
2.1.19 19:07

@Barry1997 také přeji!
Snad jste si holky užily svátky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
2.1.19 19:07

@tessav97 Ahoj a vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.1.19 20:27

Ahoj holky :) dodatečně vám přeju krásný nový rok hodně zdravíčka to teď potřebujeme všechny nejvíc… :andel:
A jak se vám daří? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
3.1.19 02:04

@wakatka Zatím dobře. Občas tedy ráno je mi hrozně. Predtim než vstanu z postele musím něco sníst a nebo v noci jaký mě budí hlad :D… Jiank prcek roste jak z vody. Naposledy jsem byla na UTZ 3/12 a v pondělí jsem byla jen tak na pohotovosti, protože už jsem to nemohla vydržet a prcka chtěla strašně vidět. Vyrostl o 5cm! Jinak se daří. Svátky ušly, ale měla jsem trochu jiné představy. Byla jsem na svátky s přítelem u otce. Co vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.1.19 05:07

@Barry1997 tak super :) rostou strašně rychle… Já byla taky na pohotovosti ale z důvodu šílené bolesti břicha, bála jsem se že mám opět zánět. Ten tam díky bohu zatím není a tudíž není potřeba antibiotik :) mě teď čeká 23.1. ten velký ultrazvuk ve druhém trimestru tak se už šíleně těšíme. :dance:
Už na minulé kontrole nám doktor říkal že z největší pravděpodobností to bude holčička :srdce:
A vy si necháte holky říct co to bude? :andel:
A co pohyby už něco málo cítíte? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
3.1.19 09:27

@Barry1997 my jsme si užili s dcerou, která už to krásně vnímá a s těmi dětmi je to opravdu nádhera :srdce:
Mě čeká velký ultrazvuk 25.1. v Gennetu a týden předtím kontrola u mého doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
3.1.19 20:00
@wakatka píše:
@Barry1997 tak super :) rostou strašně rychle… Já byla taky na pohotovosti ale z důvodu šílené bolesti břicha, bála jsem se že mám opět zánět. Ten tam díky bohu zatím není a tudíž není potřeba antibiotik :) mě teď čeká 23.1. ten velký ultrazvuk ve druhém trimestru tak se už šíleně těšíme. :dance:
Už na minulé kontrole nám doktor říkal že z největší pravděpodobností to bude holčička :srdce:
A vy si necháte holky říct co to bude? :andel:
A co pohyby už něco málo cítíte? :andel:

Tak to jsem ráda, že je u tebe všechno v pořádku. :-) Určitě to v pořádku bude i nadále, věřím v to.
Ohledně pohlaví dítěte… necháme si to říct, protože bych to do porodu nevydržela nevědět :D A pohyby zatím necítím. Jsem v 14+4tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
3.1.19 20:04
@Slunicko.R píše:
@Barry1997 my jsme si užili s dcerou, která už to krásně vnímá a s těmi dětmi je to opravdu nádhera :srdce:
Mě čeká velký ultrazvuk 25.1. v Gennetu a týden předtím kontrola u mého doktora.

Tak to je dobře. Podle mě jsou ty Vánoce nejkrásnější hlavně pro ty děti, protože ti to tolik prožívají a rodiče s nimi. Není Gennet v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
3.1.19 20:27

@Barry1997 ano je. Máme v rodině srdeční vadu, tak mě pak posílají tam. Jinak snad v prvním těhotenství jsem cítila pohyby až někdy kolem 25 TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí