Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Barry1997 píše:
Tak já jsem trošku pozadu.Dneska jsem 17+0tt.
občas když úplně v klidu ležím, tak mám pocit, že něco v tom bříšku cítím, ale hrozně jemný.
Koukám, že já nejspíš budu tady z nás rodit jako poslední.
Napadlo mě, co říkáte na nějaký sraz v Kladně v nějaké cukrárně na pokec a čokoládu?
Já jsem 16+4 tt 😀 taky jako bych cítila jemné kopance ale to ještě tak nehrotim protoze si nejsem jista 😀
Bude nekdo rodit ve Slanym okolo konce brezna az poloviny dubna? ![]()
@Lendie Tady ne.
většina z nás rodí na začátku, ve středu nebo na konci června.
Ale ve Slaným budu také rodit, ale na konci června.
@Barry1997 taky taky
26-27 červen 2019 cekame chlapečka a na 99 % určitě porodnice slany mame to nejblíž, jen bych se chtela zeptat na par otazek jestli by tu někdo byl hodný:) preji všem krasne tehu
![]()
@Kacula22 píše:
@Barry1997 taky taky
26-27 červen 2019 cekame chlapečka a na 99 % určitě porodnice slany mame to nejblíž, jen bych se chtela zeptat na par otazek jestli by tu někdo byl hodný:) preji všem krasne tehu![]()
Jééé, tak to se tam určitě potkáme. Také budu rodit ve Slaným 29.6.
Jinak my čekáme holčičku. A určitě se ptej. Napsala jsem ti soukromou zprávu. Máme na FB uzavřenou skupinku, kde jsme tam jen my těhulky rodící v červnu ![]()
@Lendie 😀 😀pardon je ráno😀 😀
Ne to jsem jeste nebyla
mohu se zeptat info najdu na strankach porodnice? Jako cenu apod.
@Kacula22 najdete. Plati se jinak 300kc a osobne, ja se tam gas tak moc noveho nedozvedela… ![]()
@Kacula22 stejne ten porod je vzdy jiny. Podavali klasicke informace,co zna asi mnoho zen. Porodni saly ci pokoje nam neukazali, jelikoz jsou chripky (zakaz navstev) a na salech rodily. Takze to chapu, ale vice mene kvuli tomu jsme tam jeli. ![]()
@Lendie taky jsme chteli s přítelem se tam jit podivat ze asi zjistíme vice ale jak čtu tak asi je to v celku zbytečně:) dekuji za info. ![]()