Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, co je u vás nového? Mě se čím dál víc motá hlava. Hlavně, když s přítelem jedeme někam autem. Hrůza děs. Do toho jak jsem na neschopence, tak chodím spát hodně pozdě.
Doma je hrozná nuda..
@Barry1997 Vymyslet aktivity. Taky mam neschopenku. Koukam po cvičení nebo neco by tě mohlo bavit.
@vrtujitu píše:
@Barry1997 Vymyslet aktivity. Taky mam neschopenku. Koukam po cvičení nebo neco by tě mohlo bavit.
Jinak stará nejsi jak jsi psala v předchozím komentáři.
Já většinu času koukám na seriály na ntb, uklízím, vařím. Sem tam někam jdu. Ale asi bych taky měla cvičit ![]()
Teď s přítelem plánujeme ještě dovolenou, ale nevíme no. Těhotenství mám bezproblémové a teď v pondělí začínám 17tt. Ale uvidíme.
Stará jsem tady snad jen já holky ![]()
My byli minulý týden na horách, s dětmi úplně luxusní penzion, opravdu vše zaměřeno jen pro ně. Akorát dcera i partner teda lehli a dceru jsem takhle nastydlou ještě nezažila
Já mám penicilin na nějaký zánět v krku ![]()
Jinak nejspíše čekáme chlapečka… Ve čtvrtek jsem byla u doktora a teď jsem 20+2, tak to už se asi nespletl
![]()
@Barry1997 taky uklidím, koukám na seriály, občas jedu za kámoškou, začala jsem si dělat svůj chleba
peču tak že přítel celkem nabírá
Někdy se ale nudim a brouzdam kde co je ![]()
@Slunicko.R Teď to celkem řadí o sto šest. Tak ať se brzo z toho dostaneš. Čaj s citronem. A zabal. Chodiš na Kladně někam cvičit?
@vrtujitu chodila jsem v prvním těhotenství, teď nemám moc hlídání, takže občas v neděli si zajdu na jógu, jinak nic. Kdybych měla hlídání, tak ale chodím pravidelně.
@Slunicko.R píše:
Stará jsem tady snad jen já holky
My byli minulý týden na horách, s dětmi úplně luxusní penzion, opravdu vše zaměřeno jen pro ně. Akorát dcera i partner teda lehli a dceru jsem takhle nastydlou ještě nezažilaJá mám penicilin na nějaký zánět v krku
Jinak nejspíše čekáme chlapečka… Ve čtvrtek jsem byla u doktora a teď jsem 20+2, tak to už se asi nespletl![]()
Tak to gratuluji. Chlapci nejsou moc nároční na oblékání - aspoň když jsou malý.
Hlavně zdravý je přednější.
@vrtujitu píše:
@Barry1997 taky uklidím, koukám na seriály, občas jedu za kámoškou, začala jsem si dělat svůj chlebapeču tak že přítel celkem nabírá
Někdy se ale nudim a brouzdam kde co je
Taky furt něco kuchtím Přítel od doby, co je se mnou, tak nabral aspoň 20kg
![]()
@vrtujitu já chodila k jedné laktační poradkyni, ale ta už to nemá. Vím, že v nemocnici by něco měli být, od jedné porodní asistentky a ve Slaném, fitko Jitka.
@Barry1997 píše:
Holky, v kolikátém jste tt?
Ahojky já jsem dneska 20+4tt a jaký týden ty? ![]()
A co pohyby holky, už něco cítíte? Já mám trošku strach protože nic necítím.. ![]()