Termín porodu červen 2019, Slaný, Kladno, Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1384
3.1.19 20:27

@Barry1997 ano je. Máme v rodině srdeční vadu, tak mě pak posílají tam. Jinak snad v prvním těhotenství jsem cítila pohyby až někdy kolem 25 TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
3.1.19 20:56
@Slunicko.R píše:
@Barry1997 ano je. Máme v rodině srdeční vadu, tak mě pak posílají tam. Jinak snad v prvním těhotenství jsem cítila pohyby až někdy kolem 25 TT.

Aha, chápu. Mě ve čtyřech měsících operovali srdce. Ucpali se mi cévy nebo něco takového. To já myslím, že je ucítím dřív, protože často ležím hodně v klidu, když nemůžu spát. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.1.19 23:13

Já se právě nemůžu dočkat až to mimčo ucítím :andel: tak doufám že to bude brzo :lol:
Já zítra už budu 18+1 hrozně to utíká.
Jinak věřím že ty Vánoce s dětma jsou úplně jiný, člověk to má pro koho dělat a určitě to úplně jinak prožívá. :) a pak ty dětské oči u stromečku musí mluvit za vše.
Asi jsem moc zvědavá ale kdo všechno tady čeká miminko poprvé? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.1.19 12:18

Odbery

Ahoj devcata mam otazku , mam problemy pri odberech a potrebovala bych vedet informace .. spis poradit, pani na odberech v nemocnici mi rekla ze mi vubec nejsou videt zily a ze mam uvazovat o tom abych nechodila na odbery na cukrovkiˇu ze ro neni povinne a ze by jsem to asi psychicky nemusela dat , je tu nekdo kdo na tom nebyl? Ksou nejaky rizika ldyz nepujdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
13.1.19 21:42
@Luciee97 píše:
Ahoj devcata mam otazku , mam problemy pri odberech a potrebovala bych vedet informace .. spis poradit, pani na odberech v nemocnici mi rekla ze mi vubec nejsou videt zily a ze mam uvazovat o tom abych nechodila na odbery na cukrovkiˇu ze ro neni povinne a ze by jsem to asi psychicky nemusela dat , je tu nekdo kdo na tom nebyl? Ksou nejaky rizika ldyz nepujdu?

Asi by bylo nejlepší se zeptat svojí praktické doktorky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
13.1.19 22:58

@Luciee97 těžko říct, člověk si to musí promyslet.. podle toho co to je za problémy. Jestli to je jen nevolnost při odběrech - také omdlévám, že Ti nejsou vidět žíly, s tím si musí poradit… Či nějaké vážné problémy a to je potřeba probrat s gynekologem, či obvodním lékařem… Jsem zastáncem toho, že pro dítě toho ještě matka musí spoustu vytrpět, ale samozřejmě povinné to není a každého svobodná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
13.1.19 23:25

Holky, já mám taky dotaz.. Také se vám dělají strie? Používáte nějaký krém a pomáhá vám? A další dotaz zní: Také se vám často točí hlava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
13.1.19 23:32

@Barry1997 hlava se mi točí fest a časté pocity na omdlení.. chce to hodně pít, dodržovat jídlo a mít po ruce třeba čokoládu, ale je to děs :roll:
Jinak se mažu kokosovým či arganovým olejem, a dcerou jsem žádné strie neměla,brak teď uvidím, podle mě to ale stejně nejde moc ovlivnit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
14.1.19 00:08
@Slunicko.R píše:
@Barry1997 hlava se mi točí fest a časté pocity na omdlení.. chce to hodně pít, dodržovat jídlo a mít po ruce třeba čokoládu, ale je to děs :roll:
Jinak se mažu kokosovým či arganovým olejem, a dcerou jsem žádné strie neměla,brak teď uvidím, podle mě to ale stejně nejde moc ovlivnit :?

Myslíš, že by pomohl i ten olejíček, který se používá pro děti? Takový modrý a v malé lahvičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.1.19 11:28
@Barry1997 píše:
Holky, já mám taky dotaz.. Také se vám dělají strie? Používáte nějaký krém a pomáhá vám? A další dotaz zní: Také se vám často točí hlava?

Ahojky co se týče té hlavy, tak skoro pořád až mám stav že se musím zastavit a z hluboka dýchat dělá se mi špatně, ale já celkově tlak nemám moc dobrej… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
14.1.19 11:45

@Barry1997 určitě, myslím, že je úplně jedno o jaký olej se jedná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
14.1.19 17:34
@wakatka píše:
Ahojky co se týče té hlavy, tak skoro pořád až mám stav že se musím zastavit a z hluboka dýchat dělá se mi špatně, ale já celkově tlak nemám moc dobrej… :nevim:

Já si kolikrát musím i sednout. Někdy je to šílený. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
14.1.19 18:25

Já mám pocit, ze už sem tam cítím takový jemný pohyby. Hlavně když úplně v klidu ležím nebo sedím. Myslíte, ze je možné cítit pohyby už v 16+5tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
14.1.19 19:34
@Barry1997 píše:
Já mám pocit, ze už sem tam cítím takový jemný pohyby. Hlavně když úplně v klidu ležím nebo sedím. Myslíte, ze je možné cítit pohyby už v 16+5tt?

není to blbost, já jsem teprve 15+0 a jako bych cítila pohyby. Nemyslím si, že by to byly střeva, bylo to jiné než obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
18.1.19 19:53

Ahoj, tak to jsem asi moc stará tu sem psát. :) Používám na strie radši Lady Max tak uvidím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí