Termín porodu - duben 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
955
8.8.16 09:48

Holky tak ja na kontrolu 22.8
za 14.dnu takze bych mela 7/8tt, takze akorát aby vse bylo videt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
8.8.16 10:00

@Janka Z jani, moje ko dopadla uplne stejne… doktorka rikala ze nemam plasit, ze se muze ukazat pozdeji… nabrala mi hcg, ve st naberem znova a ve ct dalsi utz… treba se fakt jen schovava… musime verit…

jsem trochu zklamana, klepou se mi nohy a tak drepim pred lidlem a snazim se uklidnit… snad to bude v poradku… myslim na tebe!.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
8.8.16 10:06

@jijisan Ach jo…já se strašně modlím, aby nám to dopadlo dobře. A Tobě taky dělala UTZ přes břicho? Mně teda HCG vůbec nenabíral, tak přemýšlím, jestli si nemám skočit jako samoplátce zase ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
8.8.16 10:07

@Domcici palečky ddržím :hug: bude všechno v ppořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.8.16 10:11

@Vickyveru moooc ti dekujiiii :-* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
8.8.16 10:13

@jijisan @Janka Z Držím palce, ženy. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
8.8.16 10:17

Moje doktorka má dovolenou tenhle týden…takže vydržím s objednáním na ten příští. Aspoň budu později a snad bude něco vidět :think:

Holky když to tak vidím tak ty první kontroly moc neuklidňují co :? ale nebojte :hug: vsechno to zvládnem a ustojíme a naše mrňátka s námi :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
8.8.16 10:41

@Janka Z me delala vnitrni utz… s tim hcg… potrebujes srovnani, jesli roste… ma se zdvojnasobovat kazdy druhy az treti den… takze spis dva ty odber…

tyjo, js zdrbnuta… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
8.8.16 11:04

Ahoj Defcatka, tak jsem asi co se tyce tehu nejmladsi :). Ve stredu si budu volat a rezervovat kontrolu, ale pocitam ze az me vezme za tri tydny.. mela jsem to predtim taky u toho prvniho tehotenstvi. Tak uvidim. Jinak musime verit a byt silne ze prvni trimestr krasne prekoname a miminko se bude krasne vyvijet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7992
8.8.16 11:31

@Janka Z bude to dobré :hug: určitě to bylo tím že to bral přes břicho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.8.16 12:13

@Appel kolikpa ti je? Me 24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
8.8.16 12:56

Ahojky holky jsem zoufalá… Zitra mam kontrolu utz zase.. A ja uz tři dny depky co mam delat.. Nikdo mi nerozumí :( ja mam z těch dvojčat opravdu strach když vidím ženský jak kolem me vypadají a po porodu me děsi i když to bych asi nejak zkousla kdybych pak cvičila, ale strach zda to zvládnu je nejsilnější. Ja pořád nevím co mam delat.. Mam právo být taky sobecka? Ja vim ze některé me asi odsoudite my se snažili o mimi dlouho vlastně je vymodlene protože se léčím s endometrizou. Ale ja nevim prostě jak to zvládnu ty ženský kolem me padají na hubu a jaa si tin prošla s malou od narození rozvod nemoci prdy prostě pořád něco.. Je hyperaktivni špatně ji stavi si hlavu mam co dělat s jednou natož pak ještě se třemi :,( nevím co mam delat.. Všechni at si to necháme ze nam pomůžou.. Ale nemam tu jistotu te pomoci prostě no :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
8.8.16 13:02

@Putňátko neboj, to zvládneš… :hug: :hug: :hug: :hug: musíš. Mimčo je dar!!! Vykašleš se doma na úklid a vaření a budeš se věnovat prckům. Jídlo si můžeš nechat vozit od někud z jídelny a máš další 2 hodiny času ušetřeného, vařením, mytím nádobí a úklidem. Jasně že začátek bude krušný, ale všechno zlé je k něčemu dobré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
8.8.16 13:07

@Putňátko Já bych brala dvojčátka všemi deseti. Chápu Tvoje obavy, ale ber to tak, že se Ti to najednou vydařilo a hned dvakrát. Doufám, že neuvažuješ, že bys je dala pryč. Vždyť sama píšeš, jak máš děťátko teď vymodlené. Neboj, zvládlo to před Tebou spoustu jiných - zvládneš to taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6286
8.8.16 13:10

@Domcici me je 36 mame doma 3,5 lete dvojcatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie