Tesco - nákup online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3839
20.7.12 13:41

Čau holky, u itesco nakupuju už asi půl roku a naprostá spokojenost. Tedy, dělám tam jen základní nákup, ale i tak dobrý :) :palec:
(ovo&zel, maso, sýry, šunky, ryby, pečivo nakupuju jinde).
Nejlepší je, že se nemusím tahat se skleničkama pro malýho (jí ovocný), kaše, UM, plínky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.7.12 19:47
@Osmanka píše:
Nic se nestalo, každého to pobaví. Vesnička se nechtěla jen připojit k městu - proč taky, je tu milion podniaktelů, má tím vyšší příjmy než by dostávala od Prahy, autobusy tu jezdí i po 10minutách. Takže výhoda téměř nulová se připojit k Praze. Takže cena je 69-99kč/nákup? Tak uvidím, protože čekáme druhé dítě a nevím, jak budu jezdit se dvěma nakupovat, bohužel 3.letého nevzali do školky - takové běžné v Praze.

Kdy si mohu nechat dovézt svůj nákup?
Váš nákup si můžete nechat dovézt od 10:00 do 22:00 po dvouhodinových intervalech, každý den v týdnu. Každý časový interval má svojí maximální kapacitu, proto Vám doporučujeme vytvářet Vaší objednávku co nejdelší dobu před požadovaným časem dodání, aby časový interval doručení, který chcete, byl dostupný. Váš nákup si můžete objednat až tři týdny před časem doručení.

Jak si vyberu den a čas doručení mého nákupu?
Poté co se přihlásíte do Vašeho účtu, kliknete na tlačítko „Zarezervovat čas“, kde uvidíte dostupné časové intervaly rozvážky. Nejlepší je zarezervovat si čas dovážky hned na začátku Vašeho nákupu, který je posléze rezervován po dobu dvou hodin a vy tak máte dostatek času na vytvoření Vaší objednávky. Samozřejmě si Vámi požadovaný čas doručení můžete zarezervovat i po vytvoření objednávky a naplnění Vašeho košíku.

Jak si mohu změnit svůj čas doručení?
Kdykoliv během Vašeho nakupování před tím, než potvrdíte objednávku, si můžete změnit časový interval rozvážky. Po potvrzení objednávky už si časový interval rozvážky nebudete moci změnit. Jediná možnost jak změnit časový interval rozvážky po potvrzení objednávky, je její zrušení v sekci „Moje objednávky“ (do 23:00 v den před dnem doručení Vaší objednávky) a vytvoření objednávky nové.

Co znamená „Vložit poznámku“ a jak je tato informace využita?
Jakékoliv poznámky o doručení, které nám napíšete, nám pomohou lépe najít Váš byt či dům. Můžete nám napsat číslo Vašeho domu, jméno na zvonku, nebo dát podrobnější informace jak Vaší adresu najít.

Proč platím cenu za doručení mého nákupu?
Za doručením Vaší objednávky se skrývá velké množství práce týmu lidí, který je zodpovědný za poskytnutí maximálního servisu k Vaší spokojenosti. Lidé na našich obchodech pro Vás a za Vás vybírají nejlepší zboží, poté Váš nákup zabalí a připraví. Pracovníci rozvozu pak opatrně a včas doručí zboží až k Vaším dveřím. Abychom Vám byli schopni doručit zboží v nejlepší kvalitě, je v době před Vaší dodávkou skladováno tak, aby byl dodržen teplotní řetězec. Všechny tyto procesy, které nejsou navenek viditelné, se skrývají za cenou za doručení.

Jak vysoká je cena za doručení?
Cena za dovážku se pohybuje od 69 Kč do 99 Kč podle zvoleného časového intervalu.

Vyjmuto z webových stránek

Podle mě čím později (pokud jsi v práci) to budeš chtít dovézt, tak si připlatíš. A nebo pokud budeš celý den doma a je ti jedno v kolik to ten den dovezou, tak zaplatíš míň :think: Tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
20.7.12 21:37

@janinkaz nene, je to jinak. od 10 do 20 se za dodání platí 99,– a 20-22 se platí 79. teda aspoň já na Zbraslavi a nechávám si to vozit z tesca Anděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
20.7.12 22:23

@nozu Aha, takže později, méně peněz… :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
21.7.12 06:31

@janinkaz jojo, taky mi to přijde nelogické, ale je to tak. nakupuji u nich dost často. já takhle docela ušetřím, protože nenakoupím milion věcí okolo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
21.7.12 08:51

No právě. Copak mi, my si nakoupe v pohodě, třeba cestou z práce. Ale hlavně moje máma by to třeba využila. No uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka_Beroun
4.9.12 16:50

Vyzkoušela jsem

Tak jsem právě zadala na zkoušku první objednávku a uvidíme. Do Berouna za 89,– to je snad méně, než bych dala za naftu a navíc si člověk může beztrestně u pokladny vyházet zbytečnosti z košíku, když je součet moc vysoký. :-)
Jen by mohli mít trošku více možností filtrů, řazení dle ceny nebo velikosti balení, zaškrtnout si v kategorii jen určitou značku… ale asi je to složitější jen při prvních nákupech, než se do oblíbených položek uloží to, co už člověk nakoupil. Služba je to fajn, interval 2 hodin vyhovuje, rozvoz do 22:00 naprosto skvělý. Tak uvidíme jak na tom bude kvalita zboží. :-) Obchody Tesco moc nemusím…

• Citovat
  • Upravit
496
4.9.12 17:36

@emari My jsme zažili to samé, objednali jsme si toaletní papír za 29,90 a vyměnili nám ho za toaleťák za 79,90 Kč Kleenex. Manžel to přebíral, prd tomu rozuměl a nepřišel na to. Byla jsem taaak naštvaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.9.12 18:04

Ahoj, kde dohledám, ve kterých městech je online nákup k dispozici? Díky za info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocolate
4.9.12 18:13

Na jejich stránkách je mapka, kam jezdí. Ale je to jen Praha a okolí. Miluji „pragocentrismus“ :pocitac: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
8566
4.9.12 18:13
@Koty píše:
Ahoj, kde dohledám, ve kterých městech je online nákup k dispozici? Díky za info..

Zatím jen okolí Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.9.12 18:14
@kuratkol píše:
@emari My jsme zažili to samé, objednali jsme si toaletní papír za 29,90 a vyměnili nám ho za toaleťák za 79,90 Kč Kleenex. Manžel to přebíral, prd tomu rozuměl a nepřišel na to. Byla jsem taaak naštvaná.

A opravdu vyuctovali 79,90, kontrolovala jsi to? Protoze my kdyz udelame objednavku a neco z toho nemaji, tak to nahradi necim drazsim, ale za cenu toho puvodniho. Je mi divne, ze by takhle samovolne dali drazsi vec a bez souhlasu vyuctovali… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
4.9.12 18:17

@Chocolate @Kallkapa hmm, tak to nic, tady Morava 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
4.9.12 18:19

@Klementyna
Kontrolovala, strhli z účtu více než byla objednávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.9.12 18:47
@Klementyna píše:
A opravdu vyuctovali 79,90, kontrolovala jsi to? Protoze my kdyz udelame objednavku a neco z toho nemaji, tak to nahradi necim drazsim, ale za cenu toho puvodniho. Je mi divne, ze by takhle samovolne dali drazsi vec a bez souhlasu vyuctovali… :think:

Ba ne, nahoře na účtu je uvedeno, co čím nahradili, cena toho původního a cena toho, co dodali jako náhradu, a na místě se můžeš rozhodnout, jestli náhradu bereš nebo ne.
Určitě nedělají to, že by něco nahradili, neupozornili, a účtovali si tu nižší cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák