Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Lonette píše:
My jsm eúplně nadšený, prvně nám dokonce dali všechno maso co přivezli zdarma, protože v tom měli nepořádek a nešlo to vyúčtovat. Já si v pohodě u počítače vyberu, co chci, prostě pohoda.
A kde tam je to maso k objednani? ja ho vcera nenasla
Taky jsem měla vše v pořádku, i zeleninu, ovoce, brambory, nemůžu si stěžovat.
stika píše:
No prave, mi zitra priveze asi dvacet mlik, hodim to ted na balkon, plata jogurtu, toaletaky, uterky,syry. S velkym nakupem se to vyplati, akorat tam nemaji teda maso, jen neco malo mrazeny.
ja kupovala chlazene kureci
Obávám se, že než tyto služby budou přístupné i mně, tak z týhle samoty u lesa bude satelit naší vesnice a Tesco tu budu mít naproti ![]()
jizvíková píše:stika píše:ja kupovala chlazene kureci
No prave, mi zitra priveze asi dvacet mlik, hodim to ted na balkon, plata jogurtu, toaletaky, uterky,syry. S velkym nakupem se to vyplati, akorat tam nemaji teda maso, jen neco malo mrazeny.
Taky jsem kupovala kuřecí řízky a nabízelo mi to tam snad dvě stránky drůbeže
Je to v tom menu čerstvé potraviny úplně vpravo
Hlásím také spokojenost. Super nápad a vše v pořádku - zboží ok, placení ok.
Taky jsem vyzkoušela a nadmíru spokojená. Rozdělené podle mrazáku/lednice/kuchyně/kosmetika. Pán mi to dovalil až do kuchyně, když viděl mě s dítětem v ruce a druhé ječelo, že chce utřít prdel. ![]()
Dík za tuhle diskusi, vzala jsem si od nich letáček před pár dny, protože by se mi to moooc hodilo, i za ten poplatek, a pořád jsem váhala, jestli zkusit nebo nezkusit. Díky
![]()
Maso je v čerstvých potravinách, v mražených je také, ale tam jsou jen kuřat aa slepice, ale v čerstvých potravinách jsou všechny masa
tak ted me trosku nastvali, doobjednala jsem maso, dala jsem tam stejnou adresu a cas doruceni a chtela to pripojit k obj ze vcera, rekli ze ok, ale musim zaplatit dvakrat dopravne, ze to tak maji nastavene v systemu a uz tam nejde zasahovat, stejne tak jako jde obj jen zrusit a ne zmenit ![]()