Tesco - nákup online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4243
24.7.13 23:50

Ještě se zeptám na jednu blbou otázku, jak se to platí? Lze kartou? Něco jsem tam četla o nějaké blokaci 60,– a moc jsem to nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
25.7.13 00:07

@Osmanka Kartou lze, hotově nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
25.7.13 00:15
@Viking píše:
@Osmanka Kartou lze, hotově nelze.

Kartou při předání zboží? Pokud kartou při nákupu na netu, tak jak se řeší případné neodebrání některého zboží (ovoce, zelenina). Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
25.7.13 00:36

@Riki3 Platím až při převzetí zboží, takže bohužel nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
25.7.13 00:37
@Riki3 píše:
Kartou při předání zboží? Pokud kartou při nákupu na netu, tak jak se řeší případné neodebrání některého zboží (ovoce, zelenina). Díky

Kamaradka objednava- plati kartou pri prevzeti. A ovoce pry posilaji hezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11864
25.7.13 01:10
@Riki3 píše:
Kartou při předání zboží? Pokud kartou při nákupu na netu, tak jak se řeší případné neodebrání některého zboží (ovoce, zelenina). Díky

Při platbě kartou na netu částku jen zablokují a strhnou potom tu skutečnou sumu, po odečtení vrácených položek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
25.7.13 05:10

@Osmanka zboží dodávají v dobré lhůtě, a když má něco kratší expiraci, tak to dávají do modrých pytlíků (do těch dávají i náhrady), a když to nebudeš chtít, tak to můžeš odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.7.13 08:43

Aha a platí se tedy klasicky kartou při převzetí. Já právě nechci nic platit přes internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11864
25.7.13 10:03
@Osmanka píše:
Aha a platí se tedy klasicky kartou při převzetí. Já právě nechci nic platit přes internet.

Jde oboji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
25.7.13 10:29

My platíme bud kartou předem nebo v hotovosti při převzetí. Jo, z té karty strhávají skutečnou sumu nákupu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
25.7.13 10:46

Tesco nam vozí nákupy už skoro rok, jsme opravdu spokojeni.Doba trvanlivosti u potravin je v pohode, asi 2× se jogurt měl spotřebovat do 2 nebo 3 dni, ale byl označen v modrém pytliku a řidič na to upozornil. Ovoce i zeleninu vozí také v pořádku. Doufam, ze jim to takto vydrží, protože si už neumím představit dělat velké nákupy v obchode. Nevíte nektera jak funguje při nákupu potravin online clubcart a jestli se to vyplatí? Diky a pardon za překlepů pisu z mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
25.7.13 11:01

@Erwinka co se týče sbírání bodů, clubcard funguje stejně jako v obchodě, číslo karty jsem uváděla při registraci na Tesco online. Akorát slevové kuponky nejdou zatím uplatnit, pouze v obchodě. I když mně je kradou na poště a i přes opakované zaslání mi zase nepřišly, takže já toho moc uplatňovat nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
25.7.13 11:09
@MUFICE píše:
My platíme bud kartou předem nebo v hotovosti při převzetí. Jo, z té karty strhávají skutečnou sumu nákupu ;)

Zajímavý, na autě mají nápis, že hotovost nevozí, a na webu upozornění, že hotově platit nelze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
25.7.13 11:15
@Viking píše:
Zajímavý, na autě mají nápis, že hotovost nevozí, a na webu upozornění, že hotově platit nelze :think:

My jsme tam už tak půl roku nenakupovali, tak to možná změnili :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlexandraP10
25.7.13 11:50

Tesco Life

Ahoj, Tesco Life a Tesco potraviny on-line jsou 2 rozdílné subjekty, ale pod jednou hlavičkou Tesco. Jestliže chceš dovoz nákupů, je to vždy Tesco potraviny on-line. Nákup i cena dopravy za jeho přivezení se platí buď bankovním převodem rovnou při zadávání objednávky, anebo platební kartou přímo při předávání nákupu řidiči. Nelze platit hotovostí. Já volím po celou dobu platbu kartou při převzetí, to se v závěrečném okně objednávky zaklikne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák