Tesco - nákup online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
496
4.9.12 19:02

@bumbinka Nižší cenu si určitě neúčtovali. Už se mi to stalo jednou s kuchyňskýma utěrkama, ale ty jsme vzali, byly o pár korun dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.9.12 19:07
@kuratkol píše:
@bumbinka Nižší cenu si určitě neúčtovali. Už se mi to stalo jednou s kuchyňskýma utěrkama, ale ty jsme vzali, byly o pár korun dražší.

Jasně, vždyť já to píšu… účtujou si cenu toho, co dodali. Akorát je to vždycky nahoře uvedené, takže je poměrně snadné to zkontrolovat a případně odříct. To tady psal někdo jiný, že jim mění zboží třeba za dražší, ale přitom si účtují cenu toho původně objednaného levnějšího zboží :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.9.12 20:53
@bumbinka píše:
Jasně, vždyť já to píšu… účtujou si cenu toho, co dodali. Akorát je to vždycky nahoře uvedené, takže je poměrně snadné to zkontrolovat a případně odříct. To tady psal někdo jiný, že jim mění zboží třeba za dražší, ale přitom si účtují cenu toho původně objednaného levnějšího zboží :nevim: :nevim: :nevim:

No to jsem psala ja, u nas to funguje tak, ze kdyz nemaji, co je objednano, tak dodaji srovnatelnou nahradu, ale drazsi, a na uctu to ma clovek nahore napsany, co bylo za co zameneno, ale vzdy je to za cenu toho puvodne objednaneho. A clovek to samozrejme muze odmitnout, kdyz s nahradou nesouhlasi.
Je to teda pekny s dovolenim bordel, ze u vas je to jinak, to by si nemeli dovolit. Zapomnela jsem dodat, ze jsme v UK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
4.9.12 20:58

Nám právě před chvilkou dorazila zásilka a to co bylo nahrazené (původní nebylo), bylo v odlišené v modrých taškách od toho ostatního a bez problému se to dalo odmítnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13766
4.9.12 22:37

@Klementyna tak když to je v UK, tak to bude asi úplně jinak ;)

Jinak ano, někdy je k dispozici náhradní produkt +- stejné velikosti a ceny, ale někdy bohužel ne. Je potřeba to zkontrolovat a případně odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
5.9.12 00:01

@AnastazieB No ale zase by si clovek rekl - Tesco jako Tesco, ze jo… :nevim:
Ze proste v CR si to dovoli a v Anglii by si to nedovolili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Milan Šimek
24.10.12 11:54

uveřejňování akčních cen pro on-line nákup

Nechápu proč vážení uveřejnujete akční ceny pro on-line nákupy až ve štředu dopoledne obvzláště když máte otevřeno od 0.00 hod!!!Co by to bylo za problém???Snad časem i toto upravíte. Díky Váš jinak spokojený zákazník Šimek

• Citovat
  • Upravit
Chocolate
24.10.12 12:28
@Milan Šimek píše:
Nechápu proč vážení uveřejnujete akční ceny pro on-line nákupy až ve štředu dopoledne obvzláště když máte otevřeno od 0.00 hod!!!Co by to bylo za problém???Snad časem i toto upravíte. Díky Váš jinak spokojený zákazník Šimek

Co to? Co to?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
xklara
29.10.12 10:47

Doveze

My bydlíme na vsi 35km od Prahy a 20 Tesco Kladno a vozí. Je to super, s malou je to v krámě nemožné v tomhle období, cena rovná se nákladům benzínu.

• Citovat
  • Upravit
Džalma
5.11.12 09:56

No a co ?

Bude dovoz i v Pardubicích?

• Citovat
  • Upravit
21637
6.11.12 21:09

@džalma to se zeptej na infolince tesca a ne tady ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Margar.
21.1.13 11:32

Dovoz nákupu do bytu.....

:lol: Připojuji se, že tento nákup je super a využívám ho od jeho začátku. Cena za dovoz je nejvyšší Kč 99,–-, ale je i Kč 69,–- a někdy v akci zdarma. Hlavně si určíte i hodinu, ve které chcete zboží přijmout a hlavně vše dovezou bez závady. :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
863
7.2.13 20:52

Ahojky. Rozhodla jsem se, že v nejbližší době vyzkouším jejich službu na nákup ať se s tím nemusím tahat busem :lol:
Ráda bych se poptala jak je to s placením při osobním převzetí? Jde to pouze v hotovosti nebo už je možnost kartou? Vím, že to jde kartou přes internet, ale to nechci.
A jak jste se službou spokojeni? Je něco nového? Jak je to momentálně se zeleninou? Kdyby přivezli nějakou škaredou tak předpokládám, že mohu odmítnout?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
7.2.13 20:59

Naopak to jde jen kartou, hotovost vubec neberou.
Muzes odmitnout cokoliv, co se ti nezda, odectou to z uctu. Ale jeste se minestalo, ze by privezli neco spatneho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
7.2.13 21:02

My jsme zkoušeli teď poprvé a maximální spokojenost :palec: při převzetí se platí jen kartou, hotovost neberou, pán ochotnej a slušnej, ale zeleninu ani ovoce jsme nekupovali, tak to zatím nevím, taky by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák