Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@bumbinka Nižší cenu si určitě neúčtovali. Už se mi to stalo jednou s kuchyňskýma utěrkama, ale ty jsme vzali, byly o pár korun dražší.
@kuratkol píše:
@bumbinka Nižší cenu si určitě neúčtovali. Už se mi to stalo jednou s kuchyňskýma utěrkama, ale ty jsme vzali, byly o pár korun dražší.
Jasně, vždyť já to píšu… účtujou si cenu toho, co dodali. Akorát je to vždycky nahoře uvedené, takže je poměrně snadné to zkontrolovat a případně odříct. To tady psal někdo jiný, že jim mění zboží třeba za dražší, ale přitom si účtují cenu toho původně objednaného levnějšího zboží
![]()
@bumbinka píše:
Jasně, vždyť já to píšu… účtujou si cenu toho, co dodali. Akorát je to vždycky nahoře uvedené, takže je poměrně snadné to zkontrolovat a případně odříct. To tady psal někdo jiný, že jim mění zboží třeba za dražší, ale přitom si účtují cenu toho původně objednaného levnějšího zboží![]()
![]()
No to jsem psala ja, u nas to funguje tak, ze kdyz nemaji, co je objednano, tak dodaji srovnatelnou nahradu, ale drazsi, a na uctu to ma clovek nahore napsany, co bylo za co zameneno, ale vzdy je to za cenu toho puvodne objednaneho. A clovek to samozrejme muze odmitnout, kdyz s nahradou nesouhlasi.
Je to teda pekny s dovolenim bordel, ze u vas je to jinak, to by si nemeli dovolit. Zapomnela jsem dodat, ze jsme v UK.
Nám právě před chvilkou dorazila zásilka a to co bylo nahrazené (původní nebylo), bylo v odlišené v modrých taškách od toho ostatního a bez problému se to dalo odmítnout
@Klementyna tak když to je v UK, tak to bude asi úplně jinak ![]()
Jinak ano, někdy je k dispozici náhradní produkt +- stejné velikosti a ceny, ale někdy bohužel ne. Je potřeba to zkontrolovat a případně odmítnout.
@AnastazieB No ale zase by si clovek rekl - Tesco jako Tesco, ze jo… ![]()
Ze proste v CR si to dovoli a v Anglii by si to nedovolili…
Nechápu proč vážení uveřejnujete akční ceny pro on-line nákupy až ve štředu dopoledne obvzláště když máte otevřeno od 0.00 hod!!!Co by to bylo za problém???Snad časem i toto upravíte. Díky Váš jinak spokojený zákazník Šimek
@Milan Šimek píše:
Nechápu proč vážení uveřejnujete akční ceny pro on-line nákupy až ve štředu dopoledne obvzláště když máte otevřeno od 0.00 hod!!!Co by to bylo za problém???Snad časem i toto upravíte. Díky Váš jinak spokojený zákazník Šimek
Co to? Co to?
![]()
My bydlíme na vsi 35km od Prahy a 20 Tesco Kladno a vozí. Je to super, s malou je to v krámě nemožné v tomhle období, cena rovná se nákladům benzínu.
Připojuji se, že tento nákup je super a využívám ho od jeho začátku. Cena za dovoz je nejvyšší Kč 99,–-, ale je i Kč 69,–- a někdy v akci zdarma. Hlavně si určíte i hodinu, ve které chcete zboží přijmout a hlavně vše dovezou bez závady.
![]()
Ahojky. Rozhodla jsem se, že v nejbližší době vyzkouším jejich službu na nákup ať se s tím nemusím tahat busem ![]()
Ráda bych se poptala jak je to s placením při osobním převzetí? Jde to pouze v hotovosti nebo už je možnost kartou? Vím, že to jde kartou přes internet, ale to nechci.
A jak jste se službou spokojeni? Je něco nového? Jak je to momentálně se zeleninou? Kdyby přivezli nějakou škaredou tak předpokládám, že mohu odmítnout?!
Naopak to jde jen kartou, hotovost vubec neberou.
Muzes odmitnout cokoliv, co se ti nezda, odectou to z uctu. Ale jeste se minestalo, ze by privezli neco spatneho..
My jsme zkoušeli teď poprvé a maximální spokojenost
při převzetí se platí jen kartou, hotovost neberou, pán ochotnej a slušnej, ale zeleninu ani ovoce jsme nekupovali, tak to zatím nevím, taky by mě to zajímalo.