Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Kytik Taky jsem váhala. Tak jsem se zaregistrovala a zadala adresu abych viděla kolik nás vyjde ta cena za dovoz. No a asi za tři dny od registrace mi přišel poukaz na jeden dovoz zdarma
Ale musím to objednat do 14ti dnů od poslání poukazu abych to mohla uplatnit. I tak mě to moc potěšilo ![]()
Tak mě teď nedávno maximálně vytočili, že jsem si říkala, že už tam nic neobjednám. Objednala jsem si nákup v první den platnosti letáku s dovozem druhý den (v pátek), dřív nebyl volný termín. Předpokládala jsem, že tak budeme mít nakoupeno na víkend a nebudeme muset do obchodu v pátek, kdy tam bývá nával. Polovinu věcí z objednaného zboží nedovezli, takže maso, těstoviny apod., co mělo být na víkendové obědy prostě nebylo… Sice dovezli náhrady, které byly ale 2× tak dražší, než objednané zboží. Kuře za 250 Kč fakt nechci…
Už se těším, až budou rozvážet jiné markety.
Tak nám dovezli včera a z 80 položek 2 náhrady, obě levnější. Jsem na rizikovým, tak jsme online nákup vyzkoušeli poprvé a za nás super ![]()
@lucivka Tak to jste měli štěstí. My už objednávali 11× a vždy dovezli náhrady mnohem dražší… ![]()
Kamarádka je děsně nadšená, nakupuje takhle, protože je na mateřské. Mailem jí chodí tak jednou měsíčně kod, kde má dopravu zdarma…nenakupuje zase tak často, nevím vůbec, jak se k tomu tak dostala…Ani ona sama to nechápe. Myslela jsem, že by mi to přeposlala, ale nevím, jestli by to fungovalo, když bych si to objednala na jinou adresu…Nemáte někdo taky zkušenost?
@andrea74 píše:
Kamarádka je děsně nadšená, nakupuje takhle, protože je na mateřské. Mailem jí chodí tak jednou měsíčně kod, kde má dopravu zdarma…nenakupuje zase tak často, nevím vůbec, jak se k tomu tak dostala…Ani ona sama to nechápe. Myslela jsem, že by mi to přeposlala, ale nevím, jestli by to fungovalo, když bych si to objednala na jinou adresu…Nemáte někdo taky zkušenost?
Mně přišel kód na dopravu zdarma poprvé, někdy minulý týden, jakožto majitelce té jejich Clubcard. Řekla bych, že přenosný nebude, ale můžeš se zkusit zeptat na jejich infolince.
@Anonymní píše:
Tak mě teď nedávno maximálně vytočili, že jsem si říkala, že už tam nic neobjednám. Objednala jsem si nákup v první den platnosti letáku s dovozem druhý den (v pátek), dřív nebyl volný termín. Předpokládala jsem, že tak budeme mít nakoupeno na víkend a nebudeme muset do obchodu v pátek, kdy tam bývá nával. Polovinu věcí z objednaného zboží nedovezli, takže maso, těstoviny apod., co mělo být na víkendové obědy prostě nebylo… Sice dovezli náhrady, které byly ale 2× tak dražší, než objednané zboží. Kuře za 250 Kč fakt nechci…Už se těším, až budou rozvážet jiné markety.
hele na to jsme taky narazili - problem nastava, kdyz si vyberes zbozi v akci - oni ti potom spocitaji nahradu podle puvodni ceny pred slevou. takze kdyz si vyberes kvalitni zlevnene zbozim, nahradou bude kvalitni drahe zbozi.
Me tohle taky stve, ale mam trabs kamaradku, ktera to ma naopak, nastvala by ji nahrada z rady tesco value. takze tezko vyhoivet vsem.
Ja bych asi nejradeji, kdyby udelali rovnou moznost zakliknout si, cim to pripadne nahradit, anebo jestli preferovat cenu nebo kvalitu.
tedka mam strategii, ze si objednavam vice balicku ruznych druhu, trebas jablka dvoje, abych alespon jedny dostala. Protoze clovek naobjedna a pak mu puka chybi a stejne jeste leti do kseftu, protoze neco nutne potrebuje.
Ty kupony na dopravu přenosné jsou. Máme v Tescu známou a prý už časem doprava zdarma na kupony nebude.Ale budou jiné akce, např. nákup v nějaké výši a doprava zdarma.To by pro nás bylo i lepší. ![]()
To je zajímavý, já nakupuju docela často a žádné kupóny nemám ![]()
Jinak ale musím opět potvrdit, že jsem moc spokojená, sice občas něco není, ale cíleně zboží v akci nenakupuju, jen když je to to něco, co beru normálně. A ne vždy se náhrada podaří, když třeba chci několik balíčků těstovin a oni nejsou a jako náhradu přivezou ty nejlevnější za 6Kč, tak je prostě odmítnu. Stejně tak velké jogurty nebo Lučina, místo kterých dovezou spoustu malých. Ale chápu, že ne všechny věci prostě jsou.
@AnastazieB Já dostávala kupony od známé, která tam pracuje. Jinak přímo od nich taky nic a to nakupujeme jednou týdně cca za 2000,–
.
@Tereza1986 @AnastazieB Ahoj, mě průběžně posílají e-maily s nabídkami co je zrovna v akci a podobné info a tak jednou za měsíc je v tom e-mailu ke stažení kupon na dopravu zdarma, ono to hned nepraští do oka, já to původně taky málem smazala a teď už dávám pozor. A hlavně ten kupon si můžeš vytisknout kolikrát chceš protože na čárovém kódu toho kuponu je stejný číslo jako na kuponu který je občas v letáku ve schránce takže já ho vždycky vytisknu vícekrát a podaruju i kamarádky, minule sem ten e-mail i přeposlala a šlo to taky
![]()
@andrea74 Ať ti kamarádka e-mail přepošle, vytiskni si kupon a použij ho, jak sem psala výše, vyzkoušeno, funguje to, na kuponu žádná adresa není a má stejnej čárovej kód jako kupon před měsícem i před dvouma ![]()