Tesco - nákup online

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
30.3.13 19:08

@sarlota535 Jo takhle, no myslím, že nálepky sbírat nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alexandra P10
30.5.13 09:46

U nás spokojenost

Dobrý den, četla jsem zde vaše příspěvky ohledně kuponů na dopravu zdarma v Itesco. Tyto kupony poměrně často a pravidelně vycházely v různých novinách nebo přílohách novin, naposledy jsme měli s platností do 2.5.2013. Jak jsem se informovala, bohužel už prý vycházet nebudou. Bylo to výhodné, naše rodina také nakupuje pravidelně na Itesco 1× týdně velké nákupy kolem 2.000 Kč a po řadu měsíců jsme díky kuponům měli dopravu zcela zdarma. Co se týká alternativního zboží, tak za celou dlouhou dobu jsem toto odmítla pouze 2×, nikoliv, že by nevyhovovalo, ale stejnou značku zboží jsme měli již doma z předchozího nákupu. Rovněž se nám pouze ojediněle stalo, že by vybraný druh zboží nepřivezli. Zřejmě záleží na lokalitě, u nás v Praze 10 jsme na výsost spokojeni a proto objednáváme pravidelně i do našeho 2.bydliště (venkov, okolí Brandýsa n. L.) a rovněž zcela bez problémů. V minulosti jsme dovoz objednávali i u zprostředkovatelských dovozových firem, ale dopravné od 250 do 600 Kč bylo zbytečně vysoké, šíře sortimentu oproti Tescu ubohá, alternativní zboží totálně neadekvátní, operativnost objednávky příšerná. Itesco využíváme již od jeho vzniku a po všech zkušenostech s předchozími dovozci je pro nás Tesco zlaté.

• Citovat
  • Upravit
47103
31.5.13 14:14

Nějaká zkušenost s Tesco online v Brně? Od začátku května to už funguje :-) Kolik stojí doprava - 100? Na stránkách jsem našla jen to, že je to „od 59,–“. Za jak dlouho nákup přivezou? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.13 17:05

U Tesca-potraviny on-line stojí doprava od 59 do 99 Kč, záleží na tom, jaký den a čas (dopol. nebo odpol.)si zvolíte při dokončování objednávky. Tabulka na objednání dovozu tam bývá na 5 nebo 6 dní, rozčleněná v dvouhodinových intervalech zhruba od 10 do 22 hodin. A u každého tohoto časového intervalu je i cena dopravy v tomto intervalu. Např. ve 12 hod. v poledne je doprava za 99 Kč, v 8 večer za 59 Kč (ale asi v pátek tou dobou za 69 Kč). Lze si prostě čas i cenu dopravy vybrat. Do této tabulky je možno se podívat a dopravu si zakliknout ještě před uskutečněním nákupu, aby měl člověk jistotu, že má daný čas rozvážky pro svůj nákup již blokován. Když si chcete objednat na tentýž den dovážku, objednávejte nákup už ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1052
1.6.13 11:20

@sovicka1 Můžu přidat zkušenost s dovozem nákupu v Brně, minulou neděli jsme vyzkoušeli. Vše bylo naprosto v pořádku, takže budeme zvesela nakupovat dále, jen teď nahánim ty slevové kupony na dopravu zdarma, nevíte někdo v jakých časákách to je k mámí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
1.6.13 12:20
@emikili píše:
@sovicka1 Můžu přidat zkušenost s dovozem nákupu v Brně, minulou neděli jsme vyzkoušeli. Vše bylo naprosto v pořádku, takže budeme zvesela nakupovat dále, jen teď nahánim ty slevové kupony na dopravu zdarma, nevíte někdo v jakých časákách to je k mámí?

bývalo to v mladé frontě dnes, hodně často ale teď už dlouho nic, prý už v novinách nebudou :( před týdnem mi přivezli nákup, dostala jsem od řidiče kupon na dopravu na další nákup, ten jsem provedla včera a už nic nedal, ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
24.7.13 23:02

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, nedodává tesco věci ve lhůtě projití. Jde mi o to, že když si koupím jogurty na týden, zda nebudou mít ukončenou spotřebu zítra. Jak jste s tímto spokojeni? V Albertu tožit mají narvané jogurty na začátku, které prochází a když pro naši rodinu kupuju třeba i 20ks jogurtů týdně, tak na každém musím hledat datum spotřeby. A to též se sýrama apod. Můžu se spolehnout, že to vydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
24.7.13 23:08

@Osmanka já bych řekla, že to jak to dělá Albert, že to dělá asi každý obchod..my tu máme Quanto a tam si to taky musíme hlídat :nevim: ale já si myslím, že co plato to má stejnou dobu spotřeby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
24.7.13 23:09

@Osmanka Nevím, jestli se na to dá stoprocentně spoléhat, ale mně dovezli vždycky jogurty celkem s rezervou.
ed: koukla jsem do lednice, přivezli v neděli a datum spotřeby mají všechny po 10. srpnu

Příspěvek upraven 24.07.13 v 23:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11850
24.7.13 23:12
@Viking píše:
@Osmanka Nevím, jestli se na to dá stoprocentně spoléhat, ale mně dovezli vždycky jogurty celkem s rezervou.

Přesně tak i u nás. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
24.7.13 23:13

@Osmanka taky jsem nikdy nedostala nic, co by melo byt rychle spotrebovany a to jogurty kupuju pokazde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.7.13 23:13

Ještě se mi nestalo, že by mi přivezli něco, kde očekávám, že to několik dnů vydrží, s nějakou šibeniční spotřebou. Já zase nakupuju tak minimálně 7l mlíka týdně a nikdy se mi nestalo, že by mi dodali mlíko se spotřebou do zítra či pozítří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
24.7.13 23:14

My jsme si párkrát objednali nákup z Tesca, ale všude byla trvanlivost dost dlouhá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
24.7.13 23:16

Tak prima, díky moc.

No bohužel to bývá dost přeházené od lidí, takže nejsou dva jogurty vedle sebe se stejnou spotřebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
24.7.13 23:26

Ještě jsem nepochopila jaký je rozdíl mezi klasickým přihlášením a tím tesco life? Proč můžu objednávatna dvouch místech, jaký je v tom rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák