Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Fajn, diky moc…tak to ji napisu, ale ted uz je to asi fuc, platilo to asi do minuleho tadne… ![]()
@andrea74 Písni mi do SZ Tvůj e-mail, přepošlu Ti e-mail s kuponem do 4.4
Jsi hodná, díky moc…nejde mi napsat SZ, prý až za hodinu…jsem zvědavá, kdy se mi to uvolní…prý více diskusí, ale kolik?
@andrea74 tak komu sem ten kupon přeposlala??mě už přišla e-mailova adresa, to jsi nebyla Ty??
Jo, byla, ale chtěla jsem poslat odpověď SZ přímo, ale nepustilo mi to, tak píšu sem…
@andrea74 mě by nevadilo poslat ho i někomu dalšímu, spíš mi šlo o to aby přišel Tobě když sem Ti ho nabídla, tak je vše ok, ať se nákup zadaří ![]()
@Tereza1986 clubcard mám už dlouho ale proč mi chodí ty kuponky netuším, je možný že je posílají jen těm který tu clubcard mají
jestli ho chceš poslat tak mi písni e-mail ![]()
@sarlota535 Tak to si jí taky zařídím
To musím ale asi osobně v Tescu viď? Mail máš v SZ ![]()
@Tereza1986 posláno…a nevím jestli to jde jinak než osobně, já tam dřív nakupovala osobně tam mi jí tam vnutili nějak sami, je fajn že když jí máš tak se ti tam načítají nákupy a body se pak převádějí na peníze takže třeba minule mi poslali kuponky na 170 korun(ale ty tam musíš utratit osobně).zkus zavolat na 800 222 555,to je jejich linka(zadarmo)a zkus se zeptat tam, hákujou na té lince i pozdě večer takže myslím že i teď
![]()
@sarlota535 Díky
Vždycky k nákupu mi narvou ty samolepky Clubcard? Ty jsou k čemu, nevíš? ![]()
Když ti nákup vezou tak narvou vždycky a když nakupuješ osobně tak si o ně někdy musíš říct a teď třeba mají nádobí(nevím značku, jsou tam nějaké misky a škatule)a když máš nasbíráno 20 těch samolepek tak máš slevu na 1 tu věc, my takhle koupili nůž, docela velkej a vyšel na stovku ale zas že by to byl úplnej šlágr to ne, takže sbírat ale vybírat s rozvahou ![]()