Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminy, tak jsem vyzkousela nakup online v techto mrazech, bo manzel si zlomil nohu na lyzich a prd mi priveze a super ![]()
Prijede chlapik, donese to az do bytu a ja mu to u dveri zaplatim kartou. Nevim jestli jezdi vsude, ale dovoz stal 99kc, coz se v nakupu za 2 litry ztrati a mam to az pod nos
.
Jeste mi to dovezl rozdeleny, podle tasek do mrazaku, pecivo, jogurty, no moc si to chvalim.
Já bych ráda, ale my na vesnici 50km od Prahy šanci asi nemáme
Ale je to fakt dobrý, bydlet v Praze nebo u Prahy, tak toho taky využíváme, na ten větší nákup ![]()
tady ty základní potraviny taky tak nakupuju + mi v úterý vozí bio bedýnky
je to prima takové služby ![]()
tak už se těším, až to zavedou i jinde, bydlíme u Kladna, tak se snad brzy dočkáme
je to super, když takhle mrzne nebo když je člověk marod…
No prave, mi zitra priveze asi dvacet mlik, hodim to ted na balkon, plata jogurtu, toaletaky, uterky,syry. S velkym nakupem se to vyplati, akorat tam nemaji teda maso
, jen neco malo mrazeny.
taky už se těším až to bude tady, určitě to využiju, v Brně to zatím nejde
Taky by se mi to líbilo, s novorozencem a v mrazech… Takto bohužel musí nakupovat manžel (hlavně bohužel pro něho
). Musím ho pokárat, že netřídí podle sortimentu ![]()
No a kdyz ted dti marodej a manzel chodi az kolem pul osmy domu, by jsme tu posli hlady ![]()
Vyzkoušeno, opravdu super ![]()
Akorát včera jsem chtěla objednat s tím, že mi to dnes dovezou a měli termíny až do poloviny soboty zaplněné
Minule jsem objednávala odpoledne a druhý den odpoledne to bylo doma
Taky jsem zkoušela a byla jsem úplně stejně nadšená. Rozhodně lepší než se trmácet autobusem s kočárem a pak ještě s plnýma taškama zpátky. Mě už do krámu nedostanou ![]()
Taky se těším až to zavedou i mimo Prahu. Na ten velkej nákup se to fakt vyplatí.
Příspěvek upraven 03.02.12 v 13:35
My jsm eúplně nadšený, prvně nám dokonce dali všechno maso co přivezli zdarma, protože v tom měli nepořádek a nešlo to vyúčtovat. Já si v pohodě u počítače vyberu, co chci, prostě pohoda.
Jo, vsechno na jednicku. Zrovna zitra mi privezou dalsi nakup, jeste si vyberes rozmezi dvou hodin, kdy to maji dovezt at jsi doma a den doruceni