Tesco - nákup online

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12009
3.2.12 13:20

Tesco -nakup online

Ahoj maminy, tak jsem vyzkousela nakup online v techto mrazech, bo manzel si zlomil nohu na lyzich a prd mi priveze a super :potlesk:
Prijede chlapik, donese to az do bytu a ja mu to u dveri zaplatim kartou. Nevim jestli jezdi vsude, ale dovoz stal 99kc, coz se v nakupu za 2 litry ztrati a mam to az pod nos :D .
Jeste mi to dovezl rozdeleny, podle tasek do mrazaku, pecivo, jogurty, no moc si to chvalim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
105
3.2.12 13:24
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
3.2.12 13:24

Já bych ráda, ale my na vesnici 50km od Prahy šanci asi nemáme :mrgreen: Ale je to fakt dobrý, bydlet v Praze nebo u Prahy, tak toho taky využíváme, na ten větší nákup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
3.2.12 13:25

tady ty základní potraviny taky tak nakupuju + mi v úterý vozí bio bedýnky :) je to prima takové služby :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
3.2.12 13:30

:potlesk: tak už se těším, až to zavedou i jinde, bydlíme u Kladna, tak se snad brzy dočkáme ;) je to super, když takhle mrzne nebo když je člověk marod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.2.12 13:31

No prave, mi zitra priveze asi dvacet mlik, hodim to ted na balkon, plata jogurtu, toaletaky, uterky,syry. S velkym nakupem se to vyplati, akorat tam nemaji teda maso :nevim: , jen neco malo mrazeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
3.2.12 13:31

taky už se těším až to bude tady, určitě to využiju, v Brně to zatím nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.2.12 13:32

Taky by se mi to líbilo, s novorozencem a v mrazech… Takto bohužel musí nakupovat manžel (hlavně bohužel pro něho :lol: ). Musím ho pokárat, že netřídí podle sortimentu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.2.12 13:32

No a kdyz ted dti marodej a manzel chodi az kolem pul osmy domu, by jsme tu posli hlady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.2.12 13:33

Vyzkoušeno, opravdu super :palec:
Akorát včera jsem chtěla objednat s tím, že mi to dnes dovezou a měli termíny až do poloviny soboty zaplněné 8o Minule jsem objednávala odpoledne a druhý den odpoledne to bylo doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
3.2.12 13:33

Taky jsem zkoušela a byla jsem úplně stejně nadšená. Rozhodně lepší než se trmácet autobusem s kočárem a pak ještě s plnýma taškama zpátky. Mě už do krámu nedostanou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
3.2.12 13:34

Taky se těším až to zavedou i mimo Prahu. Na ten velkej nákup se to fakt vyplatí.

Příspěvek upraven 03.02.12 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
3.2.12 13:35

Nákup a dovoz byl tady v Praze? A všechno, jak jsi chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
3.2.12 13:35

My jsm eúplně nadšený, prvně nám dokonce dali všechno maso co přivezli zdarma, protože v tom měli nepořádek a nešlo to vyúčtovat. Já si v pohodě u počítače vyberu, co chci, prostě pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
3.2.12 13:37

Jo, vsechno na jednicku. Zrovna zitra mi privezou dalsi nakup, jeste si vyberes rozmezi dvou hodin, kdy to maji dovezt at jsi doma a den doruceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák