Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lilaa22 píše:Lucynka86 píše:Lucinko krásný čárečky:)Moc gratuluju,ted už jen odpočívat a těšit se:)Dávej na sebe pozor:)
musím se pochlubit dnes jsem 12dpo
taky pořád jen odpočívám a hlavně hodně jím v pondělí pojedu k dr tak snad už bude vidět váček
jinak už mám skoro připraven dárek pro přítele
Jééé…tak pak musíš napsat jeho reakci,to mám ráda:Dchlapi jsou na měkko:D
dnes jsem konečně sehnala tu krabičku a hezké přání,krásný dupačky cápačky a dudlík vyfotím to a hodím to sem… už bych mu to nejraděj řekla dnes jinak ten digital test už mám na ráno nachystaný ![]()
Lucynka86 píše:lilaa22 píše:taky pořád jen odpočívám a hlavně hodně jím v pondělí pojedu k dr tak snad už bude vidět váčekLucynka86 píše:Lucinko krásný čárečky:)Moc gratuluju,ted už jen odpočívat a těšit se:)Dávej na sebe pozor:)
musím se pochlubit dnes jsem 12dpojinak už mám skoro připraven dárek pro přítele
to ja na jidlo nemam ani chut.Pritel asi bude koukat
Ja jsem to mymu chlapovi rekla rano,kdyz si cistil zuby.
Majďula píše:Lucynka86 píše:to ja na jidlo nemam ani chut.Pritel asi bude koukatlilaa22 píše:taky pořád jen odpočívám a hlavně hodně jím v pondělí pojedu k dr tak snad už bude vidět váčekLucynka86 píše:Lucinko krásný čárečky:)Moc gratuluju,ted už jen odpočívat a těšit se:)Dávej na sebe pozor:)
musím se pochlubit dnes jsem 12dpojinak už mám skoro připraven dárek pro přítele
chudák:D ten musel mýt šok:)
lilaa22 píše:Majďula píše:chudák:D ten musel mýt šok:)Lucynka86 píše:to ja na jidlo nemam ani chut.Pritel asi bude koukatlilaa22 píše:taky pořád jen odpočívám a hlavně hodně jím v pondělí pojedu k dr tak snad už bude vidět váčekLucynka86 píše:Lucinko krásný čárečky:)Moc gratuluju,ted už jen odpočívat a těšit se:)Dávej na sebe pozor:)
to mel,ale byl stastnej jak blecha ![]()
Majďula píše:lilaa22 píše:to mel,ale byl stastnej jak blechaMajďula píše:chudák:D ten musel mýt šok:)Lucynka86 píše:to ja na jidlo nemam ani chut.Pritel asi bude koukatlilaa22 píše:taky pořád jen odpočívám a hlavně hodně jím v pondělí pojedu k dr tak snad už bude vidět váčekLucynka86 píše:Lucinko krásný čárečky:)Moc gratuluju,ted už jen odpočívat a těšit se:)Dávej na sebe pozor:)
To věřím,já při prvním těhu to přítelovi neřekla,přišla jsem až s ultrazvukem,a to ořval:)
Tak to jsi dobra, ze jsi to vydrzela
ja kdyz mam z neceho radost, tak se o ni musim podelit
mala se nam zadarila po 8 mesicich, takze radost byla obrovska
Taky jsem mu to chtěla říct,naštěstí jsem se uhlídala:)Terinka se povedla po 2 měsících,a ted se snažíme 2 měsíc,a vypadá to tak že tento měsíc to taky nevíjde:(
já se musím držet abych to nevyžvanila ale chci aby byl v šoku ![]()
my se ted snazime vlastne prvni mesic, tak to by bylo hodne velky stesti kdyby to vyslo ![]()
v soku jiste bude ![]()
Lucynka86 píše:
já se musím držet abych to nevyžvanila ale chci aby byl v šoku
Tomu šoku se 100% nemine…už vůbec ne když jsi mu před pár dny povídala že těhu nejsi:D