Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2247
29.2.12 18:57
lilaa22 píše:
Lucynka86 píše:
musím se pochlubit dnes jsem 12dpo
Lucinko krásný čárečky:)Moc gratuluju,ted už jen odpočívat a těšit se:)Dávej na sebe pozor:) :kytka:

taky pořád jen odpočívám a hlavně hodně jím v pondělí pojedu k dr tak snad už bude vidět váček :) jinak už mám skoro připraven dárek pro přítele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
29.2.12 19:01

Jééé…tak pak musíš napsat jeho reakci,to mám ráda:Dchlapi jsou na měkko:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
29.2.12 19:08

dnes jsem konečně sehnala tu krabičku a hezké přání,krásný dupačky cápačky a dudlík vyfotím to a hodím to sem… už bych mu to nejraděj řekla dnes jinak ten digital test už mám na ráno nachystaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
29.2.12 19:10

:potlesk: já se těším za tebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
29.2.12 19:12
Lucynka86 píše:
lilaa22 píše:
Lucynka86 píše:
Lucinko krásný čárečky:)Moc gratuluju,ted už jen odpočívat a těšit se:)Dávej na sebe pozor:) :kytka:
taky pořád jen odpočívám a hlavně hodně jím v pondělí pojedu k dr tak snad už bude vidět váček :) jinak už mám skoro připraven dárek pro přítele

to ja na jidlo nemam ani chut.Pritel asi bude koukat :) Ja jsem to mymu chlapovi rekla rano,kdyz si cistil zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
29.2.12 19:14
Majďula píše:
Lucynka86 píše:
lilaa22 píše:
Lucynka86 píše:
to ja na jidlo nemam ani chut.Pritel asi bude koukat :) Ja jsem to mymu chlapovi rekla rano,kdyz si cistil zuby.

chudák:D ten musel mýt šok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
29.2.12 19:18
lilaa22 píše:
Majďula píše:
Lucynka86 píše:
lilaa22 píše:
Lucynka86 píše:
to ja na jidlo nemam ani chut.Pritel asi bude koukat :) Ja jsem to mymu chlapovi rekla rano,kdyz si cistil zuby.

to mel,ale byl stastnej jak blecha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
29.2.12 19:20
Majďula píše:
lilaa22 píše:
Majďula píše:
Lucynka86 píše:
lilaa22 píše:
Lucynka86 píše:
to mel,ale byl stastnej jak blecha :)

To věřím,já při prvním těhu to přítelovi neřekla,přišla jsem až s ultrazvukem,a to ořval:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
29.2.12 19:22

Tak to jsi dobra, ze jsi to vydrzela :-) ja kdyz mam z neceho radost, tak se o ni musim podelit :) mala se nam zadarila po 8 mesicich, takze radost byla obrovska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
29.2.12 19:25

Taky jsem mu to chtěla říct,naštěstí jsem se uhlídala:)Terinka se povedla po 2 měsících,a ted se snažíme 2 měsíc,a vypadá to tak že tento měsíc to taky nevíjde:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
29.2.12 19:33

já se musím držet abych to nevyžvanila ale chci aby byl v šoku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
29.2.12 19:40

my se ted snazime vlastne prvni mesic, tak to by bylo hodne velky stesti kdyby to vyslo :-)

v soku jiste bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
29.2.12 19:43
Lucynka86 píše:
já se musím držet abych to nevyžvanila ale chci aby byl v šoku :mrgreen:

Tomu šoku se 100% nemine…už vůbec ne když jsi mu před pár dny povídala že těhu nejsi:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
29.2.12 19:44

to je ale dobre klamani :D o to vic bude prekvapeny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
29.2.12 19:47

však dnes se ptal zase a seš už těhotná a ja: ne poč??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí