Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moc bych si přála vidět na testu //, ale jsem připravená na to, že s největší pravděpodobností budeme dělat miminko i dál! ![]()
Lucík 25 - Kdypak budeš testovat?
Boboušek: to asi každý si přeje najít ty krásný //. Přeju hodně štestí. Ja dneska zase našla jen / ![]()
To je pravda, ale já se už asi považuji za lázna ob den testuju
takže hurá na březen. třeba se nám holky zadaří ![]()
Boboušek: třeba ne, třeba se povede. Někdy se to povect přece musí. ![]()
Březen je také krásný měsíc na snažení. ![]()
holky pijete některá kontryhelový čaj? Já ho zkoušela tento cyklus od MS po ovulaci. ![]()
Zvonilka1983 píše:
dobré ráno holky tak kdo dneska testuje?
Lucynko krabička s překvapením krásná, obdivuji tě že to vydržíš a jsme zvědavá na reakce tvojí polovičky.
Niky,Lilo třeba MS nedostanete,naděje umírá posledníJinak já to dnes nevydržela a použila poslední testík a nic, bílo, ale podbřišek pobolívá, tak se uvidí.
To je moje heslo:)Navíc když se kouknu na nějaké páry co se snaží o první miminko rok 2 3…je to horší než já druhý měsíc:D Takže to beru zatím s nadhledem:)Hodně štěstíčka:) ![]()
Lucík 25 píše:Zvonilka1983 píše:No bolí mi už druhý den bříško a pořád mám takovej pocit jakoby dorazila…tak se pokaždý když jdu na záchod bojím kouknout,jestli nedorazila dřív potvora
Lucík
To je ještě času, já si to můžu přát jen do soboty. Ale kdyžtak bude nové snažení.
To máme uplně stejné,mrcha má dorazit 3.3 a od včerejška mě pobolívá v podbřišku:(No uvidíme…Hlavu vzhuru:)Hodně štěstí:) ![]()
Zvonilka1983 píše:
Březen je také krásný měsíc na snažení.
holky pijete některá kontryhelový čaj? Já ho zkoušela tento cyklus od MS po ovulaci.
Já ne,ale tento měsíc ho určitě zkusím,za to nic nedám:)