Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zvonilka1983 - Tý jo, tak držím pěstičky, aby to vyšlo!!! Šance tu je, jenom se na to zatím moc neupínej!
Tak nesu info:D Připadám si jako nějakej tupec co nezná svoje tělo,bříško už nebolí,ale za to mi je na blití:(Mám šílený návaly horka,dnes jsem chvilinku stála,a myslela jsem že se vyvrátím jak se mi točila hlava…No budu se testovat:)
Boboušek píše:
To vypadá nadějně!Kdypak bude testík???
Mám strach,testovala jsem se před 3dny,a bylo bílo…ted do něj pujdu nejdřív v neděli:DPokud ta mrcha zítra nedorazí
Tak pokud má přijít až zítra, tak tam nemuselo být vůbec nic vidět! Takže držím pěstičky, aby zítra nedorazila a v neděli testni!!!
já jsem testikovala den co měla přijit ms a vyšel pozitivní krásně takový test co ukazuje už 4 dny před ms,a obyč test jen jedn,druhy den mamatest //druhy / tak nevím bolí mě prsa ms nemam jen kapek špiním,a krev až v pondělí.
lilo tak to vypadá nadějně, budu držet palečky
, aby zítra nedorazila MS a v neděli byly // na testíku. ![]()
Boboušek píše:
Tak pokud má přijít až zítra, tak tam nemuselo být vůbec nic vidět! Takže držím pěstičky, aby zítra nedorazila a v neděli testni!!!
jj,má přijít až zítra,a bolesti v podbřišku ustali,dokonce jsem si dnes po obídku trošku odpočinula,a musela si jít lehnout:DJsem vypadala jako bych celou noc propařila:D
Zvonilka1983 píše:
lilo tak to vypadá nadějně, budu držet palečky![]()
, aby zítra nedorazila MS a v neděli byly // na testíku.
Ahoj Zvonilko:)No min.měsíc jsem měla všechny příznaky,a taky dorazila,tento měsíc zatím nic až ted to začalo nějak…Tak uvidím…
Tak zítra písni, jestli mrcha dorazila nebo ne! Ale příznaky svědčí pro ![]()
Moje příznaky:DPodle nich bych byla těhotná pořád:D Jen je pozorovat:D Jj,určitě písnu co a jak:)
Boboušek píše:
Já jsem zatím zcela bez příznaků
Já taky,až dnes to ne mě nějak dolehlo:)Ale co,i kdyby to tento měsíc nevyšlo není všem dnům konec:)Snažíme se teprve 2 měsíc,takže to nehrotím:)
Boboušek píše:
Já to taky nehrotím, ale jsem hysterická
Jako každá ženská:D Já taky,jak vidím bílej test,tak hned začnu frflat,že na to kašlu a podobně:)Stejně by jsme to skoušeli dál:)A když mrcha příjde aspoň někomu se zavděčím:D Přítel bude mýt radost:)