Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Niky uvidíš, třeba tam zítra bude dušík. Budu na tebe myslet. ![]()
Zvonilka1983 píše:
Niky uvidíš, třeba tam zítra bude dušík. Budu na tebe myslet.
Děkuju,,,;) kéž by tam byl… ![]()
Ahojky holky mám teprv 4 dny spoždění ale dva testiky pozitivní a další nic:-(
Anonymní píše:
Ahojky holky mám teprv 4 dny spoždění ale dva testiky pozitivní a další nic:-(
A byla to stejná značka testu?
nene první hezky pozitivní byl nakej co se děla už 4dny před očekavanou ms dražší,druhej z duchem mamatest a zbytek negativní to byl asi gravitest.
aha tak já používám jen GS mamatest
ty ostatní neznám. Ale já měla včera taky ducha na mamatestu a dnes už slabounká čárka. ![]()
Zvonilka1983 píše:
Nikys dneska jsem 28DC, po ovulaci mám 13dní, a dnes jsem to měla dostat. Dám sem i fotku dnešního testíku, ve skutečnosti je čárka víc vidět.
Zvonilko, nejdřív jsem na fotce nic neviděla, je to asi i hodně kontrastem v pc, ale pak jsem hlavu naklonila hodně doleva a vidím pidi dušíka.
![]()
triada píše:Zvonilka1983 píše:Zvonilko, nejdřív jsem na fotce nic neviděla, je to asi i hodně kontrastem v pc, ale pak jsem hlavu naklonila hodně doleva a vidím pidi dušíka.
Nikys dneska jsem 28DC, po ovulaci mám 13dní, a dnes jsem to měla dostat. Dám sem i fotku dnešního testíku, ve skutečnosti je čárka víc vidět.![]()
já ho viděla krásně…co bych za něj dala… .:D
Zvonilka1983 píše:
Dobré ráno holky tak dnes ráno na testu v limitu pidi duch a po limitu slabá čárka, tak to vypadá nadějně.
Ahoj holky,
vcera a dneska rano jsem nasla na testu (senzitivni 10) ducha, vcerejsi byl duch, dneska rano malilinkato silnejsi. Posledni MS 09/02, ovu as 23/02, je to mozne?
jinak me hrozne reze v bodbrisku, mam treti den 37 - 37.5 teplotu, jsem strasne utahana a boli me prsa (spis hodne citlive bradavky)
Omlouvam se, ze anonymne, ale nechci, aby me zatim nekdo poznal ![]()
PS: Fotecka, ale moc to na ni videt nejde.
A jeste MS ocekavam 08/03.
zda se mi to nejak brzo? je mozne ze by ten lhal dva dny po sobe? (jinak jsem si delala i den a dva dny pred a byl bily)
Je to možné. Někdo může mít silné // i 8-9 DPO, tohle je opravdu hodně individuální. Záleží na tom, jak rychle se vajíčko zahnízdí a jak rychle se začne HCG vyplavovat do krve a moče .. no a samozřejmě taky případná dvojčata můžou udělat dálnice už týden po oplodnění
.
hanak píše:
Je to možné. Někdo může mít silné // i 8-9 DPO, tohle je opravdu hodně individuální. Záleží na tom, jak rychle se vajíčko zahnízdí a jak rychle se začne HCG vyplavovat do krve a moče .. no a samozřejmě taky případná dvojčata můžou udělat dálnice už týden po oplodnění.
No dalnice to nejsou, spis jen dusi. Jinak partner ma brachu a segru dvojcata a myslim ze babicka byla z dvojcat, ale nemyslim si, ze by byla nejaka sance. Nebot si myslim, ze dvojcata udava zenska, ne? A jak uz jsem rikala ma 8 a 9 DPO duchy. zadne dalnice. ![]()
Anonymní píše:hanak píše:No dalnice to nejsou, spis jen dusi. Jinak partner ma brachu a segru dvojcata a myslim ze babicka byla z dvojcat, ale nemyslim si, ze by byla nejaka sance. Nebot si myslim, ze dvojcata udava zenska, ne? A jak uz jsem rikala ma 8 a 9 DPO duchy. zadne dalnice.
Je to možné. Někdo může mít silné // i 8-9 DPO, tohle je opravdu hodně individuální. Záleží na tom, jak rychle se vajíčko zahnízdí a jak rychle se začne HCG vyplavovat do krve a moče .. no a samozřejmě taky případná dvojčata můžou udělat dálnice už týden po oplodnění.
je to možné, je dost lidí,co se jim objevil duch tak brzy…a ty dvojčátka taky docela dobrý odhad ![]()