Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak já zatím hlásím že ms nikde:D a příznaky pořád stejné…jen mi je jako bych propařila celou noc:D Zítra testnu a dám echo:) ![]()
Anonymní mě taky bolel podbřišek, den před MS nikde nic a dnes mě zase pobolívá.
Lilo tak to je dobře že MS zatím nedorazila. Přeji // na zítřejším testu.
Týý jo holky
, tak všichni co tam máte alespoň duchy, tak moooc gratuluju!
Nechci nic zakřiknout, ale tajně závidím - v dobrém!
Ahoj holky,já jsem dneska zkoušela testovat,bohužel vůbec nic
a to už jsem 30DC a asi 16 DPO (pokud jsem ten den teda vůbec měla ovuli) minulé cykly jsem měla dlouhé 38,49,22,25dní tak ho prostě asi jen budu mít zase delší
a tím pádem jsem asi ovu nevychytala a teploty si dělají co chtějí nebo nevím…
http://www.womenzone.cz/…kys139/grafy?…
Ahoj holky,tak místo testování dorazila mrcha:(Tak já se sváma loučím a příští měsíc to jistí:)Všem snažilkám brzké //:)A těhulinkám dávejte na sebe pozor:) ![]()
Taky mi dneska dorazila o 2 dny dřív. Tak se uvídíme u dalšího měsíce. Třeba bude úspěšnější. Držím pěstičky.
fifinkaa píše:
Taky mi dneska dorazila o 2 dny dřív. Tak se uvídíme u dalšího měsíce. Třeba bude úspěšnější. Držím pěstičky.
Nevadí:)Aspon už víme na čem jsme viď:)Když se zadaří budeme mýt krásné dárečky pod stromečkem:)Aspoň se mužem navzájem povzbuzovat:D
fifinkaa píše:
Fifi, my otehotníme stejně. To je jasný.
Já jsem včera měla na testu bílo, tak uvidim, ale asi nic.. ![]()
triada:
Třeba jo, přeju si aby to bylo brzo. Třeba ti to výjde už teď. ja dostala mrchu o 2 dny dřív.
ale co, hlavně že se můžu snažit příští měsíc. ![]()
Ahoj holky…tak já dneska testla…a zase bílo
zítra má dorazit MS a už jí i cítím bolí levá ledvina a na levo v podbřišku…tak snad bude vajíčko z levýho vejcovodu silný a tentokrát se zadaří ![]()
Ahoj holky,
je mi to lito, ze dorazila MS nebo ze porad bilo. Snad se vam brzo zadari ![]()
Ja udelala test pred pul hodinou, po 30 sekundach se tam uz neco ukazovalo a tohle je vysledek… Dnes bych mela byt 10 DPO, dny pred MS, 28 denny cyklus.
Ahojky je krásně pozitivní já měla pozitivní dva kaýdný jiny a těhu nejsem.
Ahoj holky na net jsem se dostala až ted a nějak ani nestíhám dočítat…snad všem co dorazila mrcha se zadaří další měsíc a těm co čekají na testování přeji//.. jinak já hlásím že čárka pěkně sílí každý den a dnes 16DPO už dvě stejně silné čárky ![]()
Lucynka86 píše:
Ahoj holky na net jsem se dostala až ted a nějak ani nestíhám dočítat…snad všem co dorazila mrcha se zadaří další měsíc a těm co čekají na testování přeji//.. jinak já hlásím že čárka pěkně sílí každý den a dnes 16DPO už dvě stejně silné čárky
No uvidim, zitra testovat nebudu (pokud to vydrzim) a udelam si test az v pondeli, to uz budu 11 DPO a 4 dny pred MS.
Trosku me zarazi, ze me reze v brise (v podbrisku) ale fakt obcas uplne reze