Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s tetovanim pres jizvu? Mam na rameni keloidni jizvu, kter me uz dlouho trapi, tak uvazuju nad tetovanim…
Podle mého názoru ti v žádném seriózním salonu tetování přes jizvu neudělají ![]()
No nevím, kámoš má právě šílenou jizvu na rameni po operaci a nechával si ji tetováním zakrýt v nějakém salónu v praze
. Zeptej se přímo v salónu.
U nás v salónu v pohodě jizva je přeci taky kůže ne? to že má jinou barvu neznamená že to není kůže. Známá měla ošklivou jizvu po bouračce od krku po rameno až k žebrům a má už hodně dlouho přes to tetování a nic jí není.
mám dost hnusnou keloidní jizvu po císaři, ted ji chci trochu upravit aby nebyla tak vypuklá a pak si nechám udělat nějakou malou kérku
jelikož mě tam ta jizva prostě rozčiluje
no já bych do keloidní jizvy teda rozhodně tetování nedělala.Neni totiž záruka že výsledek tetování bude podle přání a očekávání a navíc se tím může i samotná jizva naopak zhoršit.Nešla bych do toho a pokud přece je,tak bych počítala s tím,že konečný výsledek může být horší než výchozí stav.To už bych raději zvázila návštěvu specializovaného pracovišt a informovala se na možnosti operace této jizvy.Ne vždy je to ale možné.Záleží na stavu kůže a případných genetických dispozicích.Na seriozním pracovišti se všechno dovíš. ![]()
Tak operace apod v mem pripade neni mozna, uz jsem to konzultovala na nekolika mistech. Vsude mi rekli, ze se s tim mam smirit. Na internetu jsem nasla docela dost informaci o tetovani pres jizvu, takze se to urcite dela…ale rada bych vedela, jestli nekdo mate osobni zkusenosti, popripade jestli nekoho znate a jak to dopadlo.
Elfans a Marcelko89 - jak to tetovani vypada u tech vasich znamych? Je ta jizva porad videt? Diky!!!
@Vendy31 píše:
Tak operace apod v mem pripade neni mozna, uz jsem to konzultovala na nekolika mistech. Vsude mi rekli, ze se s tim mam smirit. Na internetu jsem nasla docela dost informaci o tetovani pres jizvu, takze se to urcite dela…ale rada bych vedela, jestli nekdo mate osobni zkusenosti, popripade jestli nekoho znate a jak to dopadlo.Elfans a Marcelko89 - jak to tetovani vypada u tech vasich znamych? Je ta jizva porad videt? Diky!!!
pokud bys nevěděla že ji má, tak si ji nevšimneš, měl z toho docela trauma se třeba na koupáku, vypadá to dobře.
@elfans píše:
pokud bys nevěděla že ji má, tak si ji nevšimneš, měl z toho docela trauma se třeba na koupáku, vypadá to dobře.
@Vendy31 píše:
super, to jsi me potesila. taky z toho nejsem nadsena…koupak, letni saty apod
Tak u holky je to asi ještě horší, zkus najít tatéra, který s tím má zkušenosti. A hodně štěstí!