Tetování přes keloid

542
5.4.12 14:00

Tetovani pres keloid

Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s tetovanim pres jizvu? Mam na rameni keloidni jizvu, kter me uz dlouho trapi, tak uvazuju nad tetovanim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
5.4.12 14:02

Podle mého názoru ti v žádném seriózním salonu tetování přes jizvu neudělají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
5.4.12 14:17

No nevím, kámoš má právě šílenou jizvu na rameni po operaci a nechával si ji tetováním zakrýt v nějakém salónu v praze :nevim: . Zeptej se přímo v salónu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
5.4.12 14:21

U nás v salónu v pohodě jizva je přeci taky kůže ne? to že má jinou barvu neznamená že to není kůže. Známá měla ošklivou jizvu po bouračce od krku po rameno až k žebrům a má už hodně dlouho přes to tetování a nic jí není.

• Citovat
  • Upravit
542
5.4.12 15:08

mám dost hnusnou keloidní jizvu po císaři, ted ji chci trochu upravit aby nebyla tak vypuklá a pak si nechám udělat nějakou malou kérku 8) jelikož mě tam ta jizva prostě rozčiluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
5.4.12 15:46

no já bych do keloidní jizvy teda rozhodně tetování nedělala.Neni totiž záruka že výsledek tetování bude podle přání a očekávání a navíc se tím může i samotná jizva naopak zhoršit.Nešla bych do toho a pokud přece je,tak bych počítala s tím,že konečný výsledek může být horší než výchozí stav.To už bych raději zvázila návštěvu specializovaného pracovišt a informovala se na možnosti operace této jizvy.Ne vždy je to ale možné.Záleží na stavu kůže a případných genetických dispozicích.Na seriozním pracovišti se všechno dovíš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.4.12 19:10

Tak operace apod v mem pripade neni mozna, uz jsem to konzultovala na nekolika mistech. Vsude mi rekli, ze se s tim mam smirit. Na internetu jsem nasla docela dost informaci o tetovani pres jizvu, takze se to urcite dela…ale rada bych vedela, jestli nekdo mate osobni zkusenosti, popripade jestli nekoho znate a jak to dopadlo.

Elfans a Marcelko89 - jak to tetovani vypada u tech vasich znamych? Je ta jizva porad videt? Diky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
5.4.12 19:15
@Vendy31 píše:
Tak operace apod v mem pripade neni mozna, uz jsem to konzultovala na nekolika mistech. Vsude mi rekli, ze se s tim mam smirit. Na internetu jsem nasla docela dost informaci o tetovani pres jizvu, takze se to urcite dela…ale rada bych vedela, jestli nekdo mate osobni zkusenosti, popripade jestli nekoho znate a jak to dopadlo.Elfans a Marcelko89 - jak to tetovani vypada u tech vasich znamych? Je ta jizva porad videt? Diky!!!

pokud bys nevěděla že ji má, tak si ji nevšimneš, měl z toho docela trauma se třeba na koupáku, vypadá to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
5.4.12 19:18
super, to jsi me potesila. taky z toho nejsem nadsena…koupak, letni saty apod :(
@elfans píše:
pokud bys nevěděla že ji má, tak si ji nevšimneš, měl z toho docela trauma se třeba na koupáku, vypadá to dobře.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
5.4.12 19:23
@Vendy31 píše:
super, to jsi me potesila. taky z toho nejsem nadsena…koupak, letni saty apod :(

Tak u holky je to asi ještě horší, zkus najít tatéra, který s tím má zkušenosti. A hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová