Thajská těhotenská masáž

131
30.7.12 18:56

Thajská těhotenská masáž

Ahoj holky, máte prosím některá zkušenost s thajskou těhotenskou masáží?
Jsem ve 20.týdnu a chtěla bych jít příští týden, ale nevím co od toho čekat - jaké to bude? Na masáži (klasická-zad) jsem byla jednou v životě a bylo mi to nepříjemné:(
Dost mě teď bolí záda-bederní oblast, a k tomu občas i břicho.(Mám i níž placentu).
Ale žádné omezení mi dr. nedala, dokonce mě poslala na fyzioterapii se zády.
Uvítala bych tedy nějaké zkušenosti :)

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18000
30.7.12 19:07

Byla jsem asi v 7.měsíci a bylo to super! Krásně jsem si u toho odpočinula. je to jen takové hlazení :palec: Já běžně masáže nesnášim, všechny mě bolí a takže tohle bylo pro mě naprosto luxusní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
30.7.12 19:14

Byla jsem 2×, dostala jsem to jako dárek. Ani se tomu nedá říkat masáž. Prostě mi cnamazali olejem od hlavy až k patě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.7.12 19:18

@Liszane Dík za reakci, to zní tedy slibně :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
30.7.12 19:18

Chodila jsem v těhu často - je to super, záda ti masírují v leže na boku, je to takové decentní oproti klasické masáži. Rozhodně doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
30.7.12 19:20

@Alpaka no olejová mě neláká, kvůli tomu oleji právě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
30.7.12 19:21

Byla jsem na ní taky nějak po 20. týdnu a úžasný relax. Je pravda, že je to opravdu takový hlazení oproti klasický thajský masáži, ale můžu doporučit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.7.12 19:21

Teď jsem to hledala i někde u nás a narazila jen na ajurvedskou, to bude asi neco podobnyho, tak to zkusim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
30.7.12 19:29
@martr píše:
@Alpaka no olejová mě neláká, kvůli tomu oleji právě :lol:

podle mě těhotenské jsou vždycky olejové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
30.7.12 19:58

Já byla na konci sedmého měsíce na medové masáži..ne že by to byla přímo těhotenská ale bolesti přestaly. Taky mi hodně pomohly ty náplasti kinoki..ne že bych na to věřila, ale po dlouhé době jsem se vyspala a byla jsem i plná energie taková prostě čistá..no a s kombinací s tou masáží mě konečně přestaly bolet záda(mám i špatnou a starou matraci tak to bolelo i z toho důvodu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
30.7.12 20:01

Já byla zrovna dneska (33. týden) na akupunkturní masáži a bylo to hrozně příjemný, trochu jsem u toho usínala. Jezdila po mně takovou kovovou tyčinkou a rukama a bylo to moc dobrý :D Hlavně jsem pak byla taková svěží, neplazila jsem se jak lemra jako jindy :lol:
Jezdila mi tou tyčinkou i po hlavě a do vlasů - moje oblíbený místo, drbání ve vlasech prostě zbožňuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
30.7.12 22:20

Za mě masáž byla taky super, ale nejvíc mě bolí bedra a ty moc nemasírovala, jen trošku a jemně(že by se nemělo), ale pomohlo to..Nejvíc jsem se těšila na ramena a ty se prej v těhotenství nesmí, to je dobré až u porodu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
12.9.12 14:31

Ja byla ve 20tt na Premama masazi v Sabai.cz a bylo to naprosto skvele. mohla jsem si vybrat jakym chci olejickem masirovat, protoze ruzne maminky ruzne nesnasenlivosti takze mi to maximalne vyhovovalo.
Masaz byla na bocich a zadech chvilicku. Taky jsem to mela spojene s nahratymi bylinnymi polstarky coz jsem si maximalne vychutnala. Masiruji vse krome chodidel.
Sla jsem odtamtud zrelaxovana a krasne se mi vse uvolnilo… chystam se tam jeste pred porodem.

Nevite nekdo, do jakeho tydne je vhodne na masaz jit a pak uz radsi ne? Nechtela bych tam porodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
12.9.12 14:43

@pav86 já byla ve 30tt a po masáži mi bylo špatně, takže nevím, jestli je potom vhodné chodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1621
12.9.12 14:56

@Janulis
No ja jsem ted 28tt tak uvidim… rozhodne me uz zacinaji bolet zada a nohy, takze masaz snad jeste ocenim a uziju si to kdyz je to tak drahe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková