Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Začala jsem hrát včera a mám dotaz
Kde můžu sehnat více donutů abych vše urychlila? Dají se jenom koupit za reálné peníze? (chci hrát poctivě)
@Brukita jj jenom koupit
musis cekat, jestli chces hrat poctive
a na urychleni bych donuty neplytvala ![]()
@BABIES já mám 33 tisíc donutů takže je plýtvám úplně na všechno, ale samo, že nejsou poctivě získané ![]()
@Brukita jinak donuty můžeš získat semtam při sběru odpadků, nebo tady máš návod jak získat legálně speciální sochu a deset donutů pomocí klikání na Homera http://tapped-out.cz/tipy-triky .. pak máš ještě donuty pokud dokončíš poslední level a není další, ale ty jsi teprva na začátku, tak to je zatím pasé..a ještě při něčem můžeš narazit na donuty, ale nemužu si vzpomenout ![]()
@BABIES aha, a k čemu jsou teda ty donuty ještě dobrý? Nějak jsem pravidla nestudovala ![]()
@syselinka super, díky za tip
![]()
@Brukita dekorace, budovy
vzdycky je specialni event a tam mas ke koupi dalsi veci
jestli potrebujes sousedy, tak si me mizes pridat - nicole…a ![]()
@syselinka ja viiim
ja sla na tu stranku, jak jsi minule poradila a tam mi rekli, ze na iphone ten hack nejde, ale koupili mi par budov, takze hraju podstive ![]()
Příspěvek upraven 10.12.13 v 01:08
@BABIES jaký máš nick ve hře? měla jsem plno ale ted jsem promazala neaktivní hráče..tak sháním nové sousedy ![]()
@syselinka nicoleticha
ja jsem za sousedy rada, ted potrebuju darecky ![]()
@BABIES píše:
@syselinka nicoleticha![]()
ja jsem za sousedy rada, ted potrebuju darecky
Mám jeden, pošlu ti ho ![]()
Jinak ten odkaz, co sem dávala @syselinka, je tam i seznam hráčů, kteří si vás prý ochotně přidají. Mě si teda zatím ještě nikdo nepřidal, tak más za sousedy jenom vás holky z emimina
![]()
@Brukita zkus na fcb The Simpsons: Tapped out normalni skupinu v anglictine
tam pod kazdou fotkou je milion hracu, tak si je pridej nebo tam napis svuj nick
a dekuju ^_^
@Brukita to je starý seznam, podle mě už to většina hráčů z toho seznamu nehraje nebo mají plnou kapacitu přátel a nemůžou si přidávat další..jak píše @BABIES napiš svůj nick na facebooku na ty anglické stránky tapped outu i na české a uvidíš jak se ti seznam zaplní ![]()
@syselinka na tech ceskych zrovna dneska psali, at to pod obrazky nepisem ![]()
@BABIES jo oni nedávno psali kam se to má psát ty nicky na přidání, ale nějak jsem nepostřehla kam ![]()
@syselinka dneska tam davali nejakej odkaz
ja uz mam pratel dost
na tech anglickych to jde samo!!!
![]()