The Simpsons Tapped out!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4170
9.12.13 20:13

Začala jsem hrát včera a mám dotaz :D Kde můžu sehnat více donutů abych vše urychlila? Dají se jenom koupit za reálné peníze? (chci hrát poctivě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
9.12.13 20:29

@Brukita jj jenom koupit :) musis cekat, jestli chces hrat poctive :D :D a na urychleni bych donuty neplytvala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
9.12.13 20:41

@BABIES já mám 33 tisíc donutů takže je plýtvám úplně na všechno, ale samo, že nejsou poctivě získané :)
@Brukita jinak donuty můžeš získat semtam při sběru odpadků, nebo tady máš návod jak získat legálně speciální sochu a deset donutů pomocí klikání na Homera http://tapped-out.cz/tipy-triky .. pak máš ještě donuty pokud dokončíš poslední level a není další, ale ty jsi teprva na začátku, tak to je zatím pasé..a ještě při něčem můžeš narazit na donuty, ale nemužu si vzpomenout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
9.12.13 21:22

@BABIES aha, a k čemu jsou teda ty donuty ještě dobrý? Nějak jsem pravidla nestudovala :think:
@syselinka super, díky za tip :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
9.12.13 21:44

@Brukita dekorace, budovy :) vzdycky je specialni event a tam mas ke koupi dalsi veci :) jestli potrebujes sousedy, tak si me mizes pridat - nicole…a ;)
@syselinka ja viiim :D ja sla na tu stranku, jak jsi minule poradila a tam mi rekli, ze na iphone ten hack nejde, ale koupili mi par budov, takze hraju podstive :D

Příspěvek upraven 10.12.13 v 01:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
9.12.13 22:23

@BABIES ok, přidám si Tě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
11.12.13 22:11

@BABIES jaký máš nick ve hře? měla jsem plno ale ted jsem promazala neaktivní hráče..tak sháním nové sousedy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
11.12.13 23:02

@syselinka nicoleticha :D ;) ja jsem za sousedy rada, ted potrebuju darecky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
11.12.13 23:07
@BABIES píše:
@syselinka nicoleticha :D ;) ja jsem za sousedy rada, ted potrebuju darecky :D

Mám jeden, pošlu ti ho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4170
11.12.13 23:13

Jinak ten odkaz, co sem dávala @syselinka, je tam i seznam hráčů, kteří si vás prý ochotně přidají. Mě si teda zatím ještě nikdo nepřidal, tak más za sousedy jenom vás holky z emimina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
12.12.13 01:21

@Brukita zkus na fcb The Simpsons: Tapped out normalni skupinu v anglictine :) tam pod kazdou fotkou je milion hracu, tak si je pridej nebo tam napis svuj nick ;) a dekuju ^_^

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
12.12.13 08:02

@Brukita to je starý seznam, podle mě už to většina hráčů z toho seznamu nehraje nebo mají plnou kapacitu přátel a nemůžou si přidávat další..jak píše @BABIES napiš svůj nick na facebooku na ty anglické stránky tapped outu i na české a uvidíš jak se ti seznam zaplní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
12.12.13 08:38

@syselinka na tech ceskych zrovna dneska psali, at to pod obrazky nepisem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
12.12.13 08:42

@BABIES jo oni nedávno psali kam se to má psát ty nicky na přidání, ale nějak jsem nepostřehla kam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
12.12.13 08:43

@syselinka dneska tam davali nejakej odkaz :) ja uz mam pratel dost :D na tech anglickych to jde samo!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí