Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BABIES to vim ze mam kliknout na ne ale pak nevim co dal nikde to tu nevidim
Zdravím potrebuju poradit furt se mi ukazuje hlava Homera a abych postavil ockuv bar kde dostanu marge a pak ať postavím komiksarnu kde dostanu komiksaka a pak ať postavím policejní stanici kde dostanu Wiguma, Levely na to mám tak mi není jasné proč to ještě nemůžu postavit. PS.vim že tam je otazník co mi poradí ale moc mi Teda neporadil
![]()
@MartinJ95 píše:
Zdravím potrebuju poradit furt se mi ukazuje hlava Homera a abych postavil ockuv bar kde dostanu marge a pak ať postavím komiksarnu kde dostanu komiksaka a pak ať postavím policejní stanici kde dostanu Wiguma, Levely na to mám tak mi není jasné proč to ještě nemůžu postavit. PS.vim že tam je otazník co mi poradí ale moc mi Teda neporadil![]()
Ono to občas chvíli trvá, odemkne se ti to třeba za 2-3 lvly… já už jsem na 47lvl, a když se mi třeba na 30 hodil quest že mám něco postavit, odmklo se mi to třeba až na lvl 37… proč, to nevím ![]()
Ahoooj vsem
moc prosim nevedel by nekdo co s tim?
Viz prilozene foto. Pise se tam neco o malo pameti ale v tel. mam ores 8GB k dispozici a mimo pres 40GB…
mam to docela uz rozehrane a je to skoda nevim jak uz se tam mam dostat ani kde by se dalo stahnout na pc. Dekuji ![]()
@Beueno jde o vnitrni pamet TELEFONU, zkus vsechny nepotrebne veci presunout na sd kartu a pak to zkus aktualizovat znova
(jde jen o ten telefon, sd se tam nepocita)
To jsem udelala. Rikam mam mista dost.. pres 8GB. A zbytk jde ulozit jen na icloud..
![]()
Vyčisti si operační paměť. Bohužel u AppleShitu neporadím jak.
@Iustitia omnibus kdyz neporadis a mas potrebu si rypnout tak se zdrz komentare ![]()
Ahoj hraju simsnovi a potrebuji donuty N ekde sehnat a za peníze fakt ne
@Anonymní píše:
Ahoj hraju simsnovi a potrebuji donuty N ekde sehnat a za peníze fakt ne
@Brukita píše:
Začala jsem hrát včera a mám dotazKde můžu sehnat více donutů abych vše urychlila? Dají se jenom koupit za reálné peníze? (chci hrát poctivě)
Donuty se dají sehnat různým způsobem. Když budeš ve fázi kdy budeš mít už v Krustylandu takovou miniw budovu s balónky, kde jednou za x hodin bouchnes tři balónky, dostáváš za to lístky do Krustylandu. Určitý počet balónků se skrývá pod určitými balónky prostě. Tak jednou za 50 nebo 100 pokusu tam dostaneš 5 donutů.
Pak dostaneš donuty za to, když uklízíš odpadky ve Springfieldu, tak zase jednou za x pokusu (zatím jsem nezjistila za kolik pokusů) dostaneš donuty. Teď si nejsem jistá jestli 1-5 donutů.
Pak dostáváš donuty za to, že máš nový level.
Další donuty získáváš za úkoly co ti naskakujou nahoře. Máš tam například 1/5 úkolů vždycky a máš tam úkoly na postavy a budovy co musíš udělat a dostaneš za to vždy buď peníze 💸 a nebo donuty🍩 a když budeš mít splněno 5/5 například dostaneš buď třeba 10-15donutu nebo pozemek zdarma.
Pak dostáváš donuty za Maggie. Na to musíš mít továrnu (něco jako Play Dough) nevím název, tak tam máš jednou za x hodin vždycky jeden úkol najít Maggie. Maggie odletí s balonkem do vzduchu a pak zmizí a máš 1 minutu nějak na to jí najít ve svém městečku Springfield. Máš to udělat 3× a po každý dostaneš peníze za to 💸 a když budeš mít všechny 3,ukážou se ti tři políčka co máš odskrnout a jsou tam vždy peníze 💸, nebo 1 donut a nebo 3donuty.
Pak můžeš dostat donuty i se sochou dekorací tím že klikneš na Homera 10× když nebude dělat žádný úkol.
A pak ještě můžeš dostat donuty za to, když taky jednou za x hodin budeš u Kwiki Martu (apuovo krámek) odskrtavat ty tři políčka jako losy, tak tam budou třeba kladiva, koule atd a jiný předměty a když je budeš mít 3× velká výhra no klasika jako u výherních losu. Tak tam můžeš vyhrát velkou částku 💸 a nebo myslím i donuty.
Kdyžtak mi sem napište vaše uživatelsky jména a já si vás přidám
![]()