Tip autosedačka polohovatelná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
8.1.13 11:31
ale moje dětí jezdí v Römerech a Concodru, protože mi na jejich bezpečnosti záleží

dle vasi logiky tedy rodicum, kteri kupuji levnejsi autosedacky bez ADAC testu nezalezi na bezpecnosti jejich deti? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.1.13 11:50

@onni v dnešní době( od roku 1996) se dělají testy všech aut, auto, které neprojde testem nejméně se 3 hvězdičkami se ani v EU nesmí prodávat a pokud má někdo tedy moderní auto( od roku 1996) tak je kvalitně chráněn, tak by měl dopřát stejnou ochranu i svému dítěti, tedy pořídit sedačku, která prošla testem nejméně se 3 hvězdičkami z bezpečnosti, jako jeho auto, ono totiž ochrana auta je primárně zajištěna u nás dospělých, ochranu dítěte zajišťuje autosedačka, proto pro dítě chci bezpečnou testovanou sedačku,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.1.13 11:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.1.13 12:13

@steeve Neberte to ve zlém, ale mě to podle těch příspěvků připadá, že jste pan podnikatel, který dělá reklamu určité značce. Nezlobte se, to jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31427
8.1.13 12:35

Ano, Steeve dělá reklamy určitých značek (těch, co prodává), ale to neznamená, že s ním v principu nesouhlasím.

já jsem vybírala sedačku podle ADAC testu, nikoli proto, že když je z ú-es-á bude nejlepší, ale prostě proto, že jsem chtěla sedačku certifikovanou a testovanou v našich (relativně našich) poměrech a taky to bylo nejjednodušší, proč bych si měla složitě hledat testy prováděné v Americe, UK, Číně :), když můžu kouknout k sousedům a mám na výběr z několika značek.

koupila jsem Cybex Junofix, ve své kategorii (9-18kg) ADAC loni vyhrála a stála mě něco málo přes 4000. To mi teda nepřijde jako nic přemrštěného, je to třetinová až čtvrtinová cena leckterých kočárků. Na kočárku, když nebudu mít, klidně ušetřím, ale sedačku no name si prostě kupovat nebudu, takže já když vím, že je rodina sociálně slabá a v autě má dvě Römerky, tak si pomyslím maximálně to, že jsou dobří, že na to ušetřili a že to byla jejich priorita. Když by stejná rodina měla v autě 10 let starou bazarovou Tobinu s odrbaným potahem a dítě vozila v superhyper kočáru za 30 000, tak si poťukám na čelo.

ale je to o prioritách, jako všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
8.1.13 13:06
@onni píše:
@steeve ale ja to uplne chapu, kupujte si co chcete, vzdyt vam nikdo nebrani, a taky nikdo ADAC testy nezpochybnuje, jen mi tady netvrdte ze autosedacky jinych znacek, ktere nemaji zrovna ADAC testy, jsou spatne, kdyz je to naprosto nelogicke :)jeste jednou (a snad naposled) - nejde o to, ze TADY nejsou zadne testovani firmy (a nejde ani tak o prachy), ale ze je hodne NOVYCH firem, ktere vyrabeji autosedacky a jeste se do Nemecka nedostaly.

Vy jste nějaký blázen, či co? To se mám vyprdnout na nezávislé testy autosedaček a sedačku kupovat „od pohledu“???
Netvrdím, že autosedačka, která neprošla nezávislým ověřeným testovacím střediskem, je nutně špatná. Tvrdím, že to nevím a nedokážu posoudit - proto si ji pro své dítě v životě nekoupím, to je jasné každému rodiči, který své dítě chrání.

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
8.1.13 13:07
@onni píše:
dle vasi logiky tedy rodicum, kteri kupuji levnejsi autosedacky bez ADAC testu nezalezi na bezpecnosti jejich deti? 8)

Dle mojí jednoznačně. Nejde konkrétně o ADAC, může to být i jiná prověřená firma.

• Citovat
  • Upravit
7159
8.1.13 13:13

@mamina254 neberu to ve zlém, jsem podnikatel- mám obchod se sedačkami, ale to zde každý ví, mám to v podpisu u každého příspěvku( také proto mám dost znalostí o sedačkách, mám je všechny vyzkoušené, dostanu se i na místa kam běžný uživatel se nedostane, třeba testování či výroba sedaček), a propaguji zde ale pouze sedačky, které prošly s dobrým hodnocením bezpečnostními testy, nejde o to jestli je prodávám nebo ne, jde mi pouze o to, zde prezentovat ty výrobky, které jsou skutečně bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.1.13 13:19

@steeve tak to vas zklamu, taky pracuji v oboru, ovsem nemam potrebu tady lidem cpat jedine super hyper sedacky, ale prave vim, ze se mnohokrat plati opravdu jen za znacku :) ale tedy pokud jste opravdu podnikatel co propaguje svoje znacky, je mi ted vse jasne, dekuji za vysvetleni :)

@Amber_1977 nj, vy nazyvate rodice, kteri se nechovaji presne dle vasich predstav (i dle dalsich diskuzi), nezodpovednymi a takovymi, kterym je jedno co bude s jejich ditetem, ale to ja jsem blazen, ze :)

@elanaa bavime se o sedackach, ne kocarcich, to za a, a za b se hlavne bavime o principu, ze lidi casto utraceji prachy za neco, co za to nestoji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31427
8.1.13 13:22

@onni to je možný, ale lidi ať si dělají co chtějí. Já píšu o tom, že i v ADAC testech jsou značkové kvalitní sedačky, na kterých se nikdo nesnaží vyrejžovat, mám vítězku své kategorie za částku podle mě vynikající a o tom to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.1.13 13:23

@elanaa ano, vim a souhlasim, stejne tak jak existuje hodne autosedacek, ktere v testu ADAC nebyly a jsou kvalitni :) stale se bavime o principu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31427
8.1.13 13:26

@onni možné to je, ale já NEVÍM že jsou kvalitní, od pohledu to nepoznám a nevím, proč bych měla, jako běžný zákazník, věnovat extra energii tomu, abych vyhledávala a sháněla srovnání z jiných zemí a testů, když tady mám to, co potřebuji, přímo před nosem (stále mluvím např. o té Cybex).

takže není chyba ve Steevovi a jemu podobných, ale chyba je teda v systému, že neexistuje nikdo, kdo by všechny sedačky světa, co kdy byly vyrobeny, nastrkal do testu a udělal z nich žebříček, aby si spotřebitel mohl vybrat přesně podle své peněženky a priorit. To je absurdní, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.1.13 13:28

@elanaa no, prave proto, ze vetsine lidem pripada tohle absurdni, se pak utraceji zbytecne penize ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.1.13 13:31

@onni pokud pracujete v oboru, a tvrdíte, že netestovaná sedačka je stejně dobrá jako testovaná, tak bych nechtěl být vašim zákazníkem a pak abych měl havárii v té netestované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.1.13 13:31

@onni A jak víš, že jsou kvalitní, když nikde testovány nebyly? To je právě to, o čem se tady celou dobu diskutuje. Nekoupím si něco, o čem nic nevím, co nemá crash testy a na svém dítěti to v autě zkoušet rozhodně nehodlám. Pro mě je bezpečnost na silnici na prvním místě a proto máme sedačku, která má testy a kterou za mě někdo otestoval a prověřil. Nic víc, nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí