Tip autosedačka polohovatelná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
8.1.13 14:38

@mamina254 normální návštěvník veletrhu jen ohmatá a okoukne sedačky, ale já jako prodejce mám přeci jen větší možnosti si je zapůjčit a více prozkoumat a např. u všech těch stovek sedaček co máme v obchodě mám vyzkoušené všechny funkce, včetně poutání do auta, sundání potahů- takže vidím i pod slupku, vyzkoušeno i při jízdě s vlastními 4 dětmi- moje děti jsou nyní v rozmezí 2-11 let, takže všechny velikosti- může toto říci kdokoliv z vás, že je takto vyzkoušel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
8.1.13 14:46
@onni píše:
@Amber_1977 nj, vy nazyvate rodice, kteri se nechovaji presne dle vasich predstav (i dle dalsich diskuzi), nezodpovednymi a takovymi, kterym je jedno co bude s jejich ditetem, ale to ja jsem blazen, ze :)

Nikoli rodiče, kteří se nechovají přesně dle mých představ, ale ty lidi, kteří se v případě zdraví svého či svých dětí rozhodují na základě svých „pocitů“, či líbivosti.. Aniž by se obtěžovali dohledáváním a porovnáváním informací o kvalitě.. Toto píšu v každé podobné diskuzi se snahou tyto lidi trochu probudit, aby se začali o svět kolem sebe zajímat.
Pak, ať se rozhodují - ale v rámci možností fundovaně.
Jestliže tu píšete, že kvalitu autosedačky poznáte pohledem, tak se mi ježí husí kůže hrůzou z představy, že opravdu pracujete v nějaké prodejně autosedaček a „radíte“ rodičům, kteří si je tam jdou vybrat - neznám větší smutek na světě, než když zbytečně zemře dítě.

• Citovat
  • Upravit
160
8.1.13 14:47
@steeve píše:
@mamina254 normální návštěvník veletrhu jen ohmatá a okoukne sedačky, ale já jako prodejce mám přeci jen větší možnosti si je zapůjčit a více prozkoumat a např. u všech těch stovek sedaček co máme v obchodě mám vyzkoušené všechny funkce, včetně poutání do auta, sundání potahů- takže vidím i pod slupku, vyzkoušeno i při jízdě s vlastními 4 dětmi- moje děti jsou nyní v rozmezí 2-11 let, takže všechny velikosti- může toto říci kdokoliv z vás, že je takto vyzkoušel?

všechny funkce si může vyzkoušet stejně jako vy i návštěvník veletrhu a pokud by sám chce, tak si na veletrhu i v obchodě vyzkouší poutání sedačky ve svém autě :mrgreen: A co se týče velikosti, tyto budu mít vyzkoušené všechny, jakmile budu mít stejně staré dítě jako je to Vaše 11-leté dítě. Takže se prosím Vás nevychvalujte tímto argumentem - za pár let je budou mít vyzkoušené všechny maminy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
8.1.13 14:51

@Amber_1977 „Jestliže tu píšete, že kvalitu autosedačky poznáte pohledem, tak se mi ježí husí kůže hrůzou z představy, že opravdu pracujete v nějaké prodejně autosedaček a „radíte“ rodičům, kteří si je tam jdou vybrat – neznám větší smutek na světě, než když zbytečně zemře dítě.“

• Prosim vas, nedavejte mi do ust slova, ktera jsem nikdy nikde nerekla ani nenapsala. To je vazne jak s bandou idiotu, proste clovek napise ze se bavi o principu, zmene legislativy, o tom jak verohodne jsou testy atd, a vy mi napisete, ze lidem radim at vybiraji autosedacku od pohledu - jste vubec normalni?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.1.13 14:51

@mamina254 a kolik sedaček jste vyzkoušela vy - ale kompletně vyzkoušela včetně jízdy autem, sundání potahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
8.1.13 15:03
@onni píše:
Mimochodem, autosedacky Caretero a 4baby by se mely nejspis nekdy na jare testovat v casopisu DTest, takze jsem sama zvedava :)

super konečně na ně dojde, akorát dTest pokud vím sám netestuje :think:

akorát k čemu to bude, když je to stejně všechno zaplacené a podplaceně? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
8.1.13 15:06

@onni mmch ještě drobnost..ta změna legislativy, takže pokud všem nařídíte tak rozsáhlý crash test jako dělá ADAC…kolik výrobců asi zůstane? jak se zvedne cena těch doteď cenově přijatelných…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.1.13 16:14
@steeve píše:
@mamina254 a kolik sedaček jste vyzkoušela vy - ale kompletně vyzkoušela včetně jízdy autem, sundání potahu…

Kompletně vyzkoušené při jízdě autem včetně polohování, regulace pásů, sundání a vyprání potahu mám vajíčko, pak 0-18 (když mi ještě malej sám neseděl a musel být ještě v protisměru) a teď mám půjčenou od sestry 9-36. Nevím ale proč Vás toto zajímá. Myslím, že dost zbytečný dotaz :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.1.13 16:50

@mamina254 no vidíte, ale já mám takto vyzkoušené stovky modelů ve všech velikostech, to je ten rozdíl mezi mnou a vámi, takže si pak dovolím porovnávat sedačky. Takže pak Vaše poznámka, že jako já mají sedačky vyzkoušené všechny maminy, kterým odrostou děti je irelevantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
8.1.13 16:58

@steeve Divím se ti, že to ještě komentuješ. Spoustě lidí tady jsi dobře poradil, děláš tu velmi záslužnou činnost.
Jestli někomu stojí zato tě shazovat, tak podle mě tobě nestojí zato na to reagovat.. 8)

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
8.1.13 16:58

@steeve Divím se ti, že to ještě komentuješ. Spoustě lidí tady jsi dobře poradil, děláš tu velmi záslužnou činnost.
Jestli někomu stojí zato tě shazovat, tak podle mě tobě nestojí zato na to reagovat.. 8)

• Citovat
  • Upravit
532
8.1.13 17:01
@Amber_1977 píše:
Jestli někomu stojí zato tě shazovat, tak podle mě tobě nestojí zato na to reagovat.. 8)
:palec: i me dobre poradil.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
8.1.13 17:25

Ted jsem docetla diskusi, mam dost.
@onni mas totalne dost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
8.1.13 18:31

@steeve A kolik tedy sedaček jste skutečně používal ve svém autě vy? Skutečně jste používal ve svém vlastním vozidle stovky autosedaček? Pokud by tomu tak skutečně bylo, tak svým zákazníkům prodáváte zboží použité. Vyzkoušet ovládání a používat skutečně v autě je opravdu zásadní rozdíl. To jsem psala hned ze začátku.
@Melysa Myslím, že @onni chtěla jenom poukázat na stejný problém, který jsem psala na začátku taky - že jsou kvalitní sedačky, ale jenom proto, že nebyly v ADACu, tak je hodně lidí odsuzuje. Nechápu proč jste se všichni do ní pustili, když chtěla říct, jak to skutečně je. Řekla jen pravdu a hodně lidí ji holt nechce slyšet… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
8.1.13 18:40

@mamina254 Onni ma hypoteticke argumenty, steeve fakticke!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí