Tipy na co nejmíň kalorické sladkosti

3323
4.4.19 19:15

Když si dám mléčnou čokoládu taky do mě padne celá. Ale teď si kupuju nad 70% kakaa a to mi stačí kostička max 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5064
4.4.19 19:17

Sladký a kalorický bude asi všechno. Napadají mě musli tyčinky, sušený ovoce, dětský křupky a možná i nějaké dětské sušenky, by nemuseli být tolik sladký? Piškoty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6196
4.4.19 19:21

Co treba cokoladovy recky jogurt milko? Ja nahrazuji sladke podobnymi vecmi a kdyz me honk mlsna nemam uz ani chut na susenky, ale jdu prave po jogurtech apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
4.4.19 19:22

Když mám chuť na zmrzku, tak si namicham tvaroh s medem a banánem. I tak je to dost kalorické, ale vůči zmrzlině aspoň vyzivově hodnotnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.4.19 19:28

Tyčinka ořechy s medem z Lidlu, tvaroh s ovocem, meloun., Jahody… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.4.19 19:33

Mléčný řez Pilos z Lidlu, je výborný a nijak extra kalorický taky není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69040
4.4.19 19:35

Ono je to těžký, kalorický je to prostě všecko, tam nejde jenom o obsah cukru (medu, sirupů, datlí, to je na jedno brdo), ale obecně sacharidů je tam spousta, hromada tuků… takový oříšky jsou pecka, sušený ovoce, to je koncentrovanej cukr, veškerý pečivo je mouka. Takže bych spíš zapracovala na tom sníst toho míň. Fakt je, že 99% čokolády prostě půl tabulky nesníš, ani kdybys moc chtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
4.4.19 19:47

Raw tycinky - maji v lidlu, v rossmanovi. Základ tvori datle + kakaove boby nebo ovoce. Susene ovoce, prip. tycinky ze suseneho ovoce.
Horka cokolada. Ve zdrave vyzive maji susenky bez mleka a cukru. Slazene ruznymi sirupy.
Susenky - rozmixovat banan, dat jemne ovesne vlocky a kokos, kousek masla. Udelat male placicky, na plech, na to orisek nebo susenou brusinku.
Toliko zdrava vyziva.

Jinak kdyz jsem hubla - je to sice hnus, ale vzdycky jsem si cucla coly light.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
4.4.19 19:53

Není vše kalorické. Březová voda má minimum kalorií a když si jí dáš dvě deci a večer pocucáváš, je to jako nic. Nebo stevie. Sama o sobě je nekalorická, takže se dá žvýkat, máš pocit sladkého a přitom nejíš. Určitě ne buchty, sušenky, banány, to vše obsahuje hodně sacharidů i má velkou energetickou hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
4.4.19 20:03

Břicháč Tom má dobré recepty, pak můžeš vyměnit obyčejnou mouku za celozrnnou, obyčejný cukr za kokosový (má nejméně kalorií) a dávat, tak poloviční množství než je v receptu nebo za čekankový sirup, ten má vysokou sladivost a málo cukru. Čokoládu používat alespoň 70%. Sušenky jsou dobré emco digestive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77136
4.4.19 20:03

papučky

@Pucalkovic Amina ono je to vidět i na těchto odpovědích, v poslední době se velice chybně zaměňuje zdravá strava a nekalorická strava
sušenky, banány, sušené ovoce, raw tyčinky, datle, oříšky - to všechno může být zdravé, ale je to šíleně kalorické
no ke kávě moc radu nemám, možná ten banán je z toho nejmíň kalorický, ovoce je dobré, ale ke kávě se moc nehodí, ty dětské křupky nebo tu čokoládu s velkým podíllem kakaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
4.4.19 20:07

@Pucalkovic Amina Ono je to o tom, ze jsi na cukru zavisla, kdyz si das odvykacku a fakt vydrzis, tak ti to vubec chybet nebude, ver mi ;)
 http://www.krkavcimatka.cz/…vykacka.html?m=1

A pozor na pridany cukr
http://www.mozaikapotravin.cz/…ke-dost.html?m=1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
4.4.19 20:10
@Adelka951 píše:
Když mám chuť na zmrzku, tak si namicham tvaroh s medem a banánem. I tak je to dost kalorické, ale vůči zmrzlině aspoň vyzivově hodnotnější.

My si delame domaci zmrzlinu tvaroh rozmixujem s ovocem a neni treba doslazovat. Ted meli formicky na nanuky v Lidlu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
4.4.19 20:11

Co tohle: https://lowcarbyum.com/…s-raspberry/

Ja treba kdyz jsem nachlazena, mam strasnou chut na ochucenou zelatinu (tady se kupuje v kelimcich hotova), nekdo to ji normalne misto sladkosti. Normalne na to chut vubec nemam. Ja teda nevim, jaka je nabidka v CR, ale muzes si to vyrobit sama. No a nebo jak recept vic gumove medvidky bez cukru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
4.4.19 20:11

@Pucalkovic Amina napadá mě ovoce, případně nějaké tyčinky jako maxinuta, ta mi opravdu chutná a přitom jsou zdravé a fit. Nebo čokoládový jogurt od hollandie, ten mi v zahraničí děsně chybí :D pokud nedokážeš zůstat u čtverečku čokolády, tak jsi podle mě bud závislá, nebo máš hlad. Takže bych šla do té sladké svačiny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková