Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymninka píše:
@zuzukobylka Jo to mi taky leze na nervy, jak dneska telefony ovládáji lidi, pritom by to mělo být naopak
Právě a pak do toho nemají děti furt čučet, když do toho čučí i dospělí.
@zuzukobylka Ano souhlasím, já sice mám dotykový telefon(ale asi taky otázka času) ale nemám na tom fakt nic, hry, Facebooku, Instagram, WhatsApp prostě nic co by mě mohlo na nem zdržovat, nic takového nevedu, ale manžel jo, takže myslím, že to je jedno ![]()
@Anonymninka píše:
@Janli To máte pravdu a jak na to kouká okolí? Já teda tlačítkový nemám, ikdyz mě občas ta představa láká
Nejdřív jsem byla hvězda, neměl ji každej, pak jsem doooost dlouho byla totálně out a teď jsem zase za hvězdu, protože když to někde vytáhnu, tak pamětníci nevěří vlastním očím, že to ještě funguje. Ostatní jsou mi šumák. Jo a je mi 40.
@Janli Super
Podle mě si užíváte života jak se patří, bohužel mám fakt v okoli lidé, kdo stoho nespustí oči, záměr je hlavně rychle odepsat, vyfotit na fb a hlavně nebýt pozadu…v tomhle mě dnešní doba hrozně štve…
Ja abych pravdu řekla, tak si ani moc nerozumím s lidmi co tohle úplně žerou, protože to je už jen samé, co viděli na fb a podobně, spíš bych brala kamarádku s tlačítkem, to by bylo fajn, moje kategorie ![]()
@Anonymninka píše:
@Quinn7 Jsme skoro stejně starýno jestli nemáte na něm Facebooku, Instagram a nevím co ještě, tak myslím, že budete spokojená, jestli jo, nebude vám tohle chatování chybět?
no já nemám internet v mobilu, připojuju se jen na wifi. A ještě navíc mám dokonce kredit
. Jako FB v mobilu mám, občas využívám třeba když sem doma už v posteli a mám vyplý počítač. Spíš bych to vyřešila tak, že bych si nechala dotykáč na focení a občas na net, ale na volání a hlavně SMS bych si pořídila tlačítkový. Jinak automatický opravy bylo první, co jsem si vypnula když sem mobil vybalila z krabičky
Jinak bych se z to po…
@Anonymninka outdoor Samsung, používám na koncerty a festaky.. Chytry mobil mám jen 3 roky a to jen kvůli práci.. Kvůli tomu jsem si ho i musela pořídit.. Syn frajeri s tlacitkovym čímsi, co stalo 299 Kč
prý to má tvar krytu v jakési hře.. Je mu 14 a pohoda..
První mobil jsem měla v sedmnácti a to mě do něj musel můj taťka „dokopat“. Pamatuji si, že jsem ho vyfasovala jako poslední ze třídy. Cca o dvacet let později mám svůj čtvrtý mobil (samozřejmě tlačítkový) a nemůžu si ho vynachválit. Pamatuji si, že bratr mi jednou koupil pod stromeček dotykový telefon, ale s poděkováním jsem mu ho vrátila.
Telefon používám pouze na volání a smsky… Když mi spadne na zem, tak se sice rozpadne na tři kousky, ale po složení funguje bez problémů dál. Jediné, co mi chybí, je v něm kvalitní fotoaparát. Mám tři děti a samostatný foťák s sebou každý den netahám, takže když je nějaká neplánovaná zajímavá událost, tak prostě nemám čím fotit.
@Anonymninka píše:
@Janli SuperPodle mě si užíváte života jak se patří, bohužel mám fakt v okoli lidé, kdo stoho nespustí oči, záměr je hlavně rychle odepsat, vyfotit na fb a hlavně nebýt pozadu…v tomhle mě dnešní doba hrozně štve…
No vidíš, já si do dneška myslela, že jsem konzerva a škrt… ![]()
@Anonymninka píše:
Dobrý den.Kdo tady dneska ještě má tlačítkový mobil a proč jste se tak rozhodli a kolik vám je let?
Mám Nokii C1 už několik let, nevyměnila bych ji ani za nic, až mi doslouží, pořídím si opět tlačítkovou Nokii, chytrým telefonům se braním, nevidím v nich smysl, nechci je ani za nic.
Jsem ten typ, který se neobejde bez tlačítkového telefonu a tabletu.
Věk: 35+
Mám oba. V chytrém má stažené pouze mapy, jinak ho nepoužívám.
Mám tlačítkový od začátku, mám za svůj život druhý telefon, už je se mnou 11 let, měnit nehodlám, dokud funguje, nový nepotřebuju
Je mi kolem 30 let a občas má někdo rádoby vtipnou poznámku, ale mně je to jedno, nemám se za co stydět
Když vidím, jak ho většina nabíjí denně, někdo i dvakrát, mně vydrží týden v pohodě, do kapsy se ty dotykáče ani nevejdou, já o něm v kapse nevím, neznám nikoho, komu by dotykový vydržel déle jak 4 roky, buď se rozbije, nebo přestane něco fungovat a pak aspoň na něm netrávím zbytečně moc svýho času ![]()