Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Absolutně nemám ten pocit a naprosto bez výčitek si klidně nedělám nic
Resp. dělám jen to, co se mi chce a baví mě ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj.. Ja vubec nechapu dnesni dobu v tom smyslu, ze kazdej ukazuje kde co. Nechapu facebook, instagram, prispevky na nich, dvacetilete holky se jen vychloubaji, nechapu co to je za generaci a mam strach do jake doby vyrostou moje deti.. Je mi 30 a asi jsem zaspala dobu nebo co..
ti pitomečci a blběnky, co chodí s každým pr…em na FB, žijí na něm svůj život, zveřejňují své životy do posledního puntíku, jsou jedinci extrémně závislí na okolí, jejich, pofidérním potlesku stejně hloupých lidí. Čím se mohou chlubit? Tím, co je ostatním leckdy k smíchu.
Mě úspěšné ženy v časopisech nechávají chladnou. Nejsem typ, co by potřeboval od rána do noci být v zápřahu. To by mě zabilo. Takže já si klidně sednu/lehnu a nic nedělám, koukám do zeleně. Nic extra neumim, rukma vůbec, hlavou jen svou práci. A ke spokojenýmu životu to zatím stačí. Někdo by o mě jistě řekl, že jsem líná, ale mě je to fuk.
@Burj Chalifa píše:
ti pitomečci a blběnky, co chodí s každým pr…em na FB, žijí na něm svůj život, zveřejňují své životy do posledního puntíku, jsou jedinci extrémně závislí na okolí, jejich, pofidérním potlesku stejně hloupých lidí. Čím se mohou chlubit? Tím, co je ostatním leckdy k smíchu.
Mas samozrejme pravdu, ale stejne me to skoro pokazde zaskoci…
Tak to, že je někdo úspěšný v nějaké oblasti ještě neznamená, že je i šťastný…některé úspěšné ženy by byly třeba rády matkami, ale nejde to, tak se realizují v zaměstnání…ono není všechno zlato, co se třpytí ![]()
@Anonymní píše:
A kdyby sis mohla říct, jaká bys chtěla být, co by to bylo? ![]()
Je to opravdu hrozná ženská vlastnost. Upřímně závidím chlapům jak jsou v pohodě a neřeši kraviny, dokážou si mezi sebou pokecat a nepomlouvají se za zády. Asi bych se měla inspirovat
@Majulis píše:
Nemám na mysli herečky a zpěvačky, ale například v časopisu Ona dnes představují úspěšné ženy, které se neustále v něčem angažují, vědkyně, kreativní ženy atd.
tak to nečti… a je po problému… ![]()
Ja si ziju podle svyho a na ostatni prdim.At si kazdej dela co chce
Já jsem spokojený člověk, tlaky žádné nepociťuji a nikomu a ničemu se nepodřizuji. Jsem ráda za každý nový den, žiju si svůj život a nějaké „borky“ z časopisů mi žíly netrhají.
A vlastně když tak nad tím přemýšlím, ani takové články nečtu, časopisy obecně nekupuju, noviny spíš proletím na netu, bulvár mi nic neříká, takže já v podstatě ani takové veleúspěšné osoby ani nemám odkud vnímat.
@Anonymní píše:
stačí se podívat, co všechno cizím lidem ukáží a vyžvaní zdejší umělkyně.
@radúna píše:
Já jsem spokojený člověk, tlaky žádné nepociťuji a nikomu a ničemu se nepodřizuji. Jsem ráda za každý nový den, žiju si svůj život a nějaké „borky“ z časopisů mi žíly netrhají.
A vlastně když tak nad tím přemýšlím, ani takové články nečtu, časopisy obecně nekupuju, noviny spíš proletím na netu, bulvár mi nic neříká, takže já v podstatě ani takové veleúspěšné osoby ani nemám odkud vnímat.
Ja si ty clanky o chytrych podnikavych zenach rada prectu, fandim jim, sklanim se pred jejich schopnostmi.
Stejne tak obdivuju nektere uzivatelky emimina, ze treba zvladaji pri malem diteti z domu pracovat ci dalkove VS. Ale ze by mi to nenechalo v klidu precist knizku nebo se je tak povalovat, to ne. Kazdy mame svoji cestu, nekdo narocnou, nekdo obycejnou, nevadi mi byt tou, ktera jde tou vsedni, nicim vyznacnou cestou, nijak to nesnizuje moji hodnotu jako cloveka.
Mě teda vyretušované modelky v časopisech nechávají naprosto v klidu. Ráda si přečtu o úspěšné ženě, která něco dokázala, ale žiji si svůj život jak ho mám ráda, umím hodně makat, když je třeba, ale bez výčitek si umím dát nohy na stůl a válet se. Nic není černobílé. Není nikde napsané, že úspěšná podnikatelka je šťastnější a lepší, než matka v domácnosti, která vychovává 5 dětí.