Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Bibi239 V klidu, taky šikulkujem ![]()
Tleskala jsem jen když jsme začali s nočníkem, aby věděl, že je to opravdu dobře
@Bibi239 píše:
Netleskam, ale urcite jsem to parkrat udelala, ale nejak se to neujalo. Ale „sikulkujem“ o sto pero, priznivkyne RaBR by ze me lezly po zdi
jsem rabr matka a taky sikulkuju ![]()
@Bibi239 píše:
Netleskam, ale urcite jsem to parkrat udelala, ale nejak se to neujalo. Ale „sikulkujem“ o sto pero, priznivkyne RaBR by ze me lezly po zdi
co to proboha je? ![]()
@paola white píše:
jsem rabr matka a taky sikulkuju
fakt? ja mela pocit, ze je to naprosto zakazany ![]()
@Bibi239 píše:
fakt? ja mela pocit, ze je to naprosto zakazany
jo je, ale mě se ta myslenka nezalibila. Moje mama byla taky rabr a sikulkovala a já si přijdu celkem psychicky vyrovnana tak to tak neprozivam ![]()
Tleskám. Uvědomuju si, že venku netleskám. Jen doma, na zahradě. Nevim proč. Za tleskání se nestydim, připadá mi to víceméně normální. Hodně chválim i jinak. Užívám si, že můžu chválit.
Asi jo, s nástupem učení na nocnik urcite, muž tleska velmi rad a často
Tleskala jsem zřídka a spíš když byly děti malé a něco nového se naučily. Ale samozřejmě chválím doteď, pohladím, obejmu, dostanou pusu.
Prckovi někdy jo (2,5 roku), prvňačce už ne ![]()
On si Jindra zatleská i sám, tak se přidám, aby si nepřipadal blbě ![]()
Syn si začal tleskat sám, když se mu něco povedlo, tak tleskám s ním, mám z toho radost, už i ten druhý ![]()
Tleskám
a co jako
ted už tolik ne, ale když se učila na nočník, tak jsem tleskala a chválila, ted tleskám jen když se jí třeba povede říct nová básnička ![]()
@paola white píše:
jsem rabr matka a taky sikulkuju
Co je rabr?
@Ondrášovka.N píše:
Co je rabr?
je to tajný, mě to taky neřekly!
ale už vím
Respektovat a být respektován.