Tlustým nezávidím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.2.25 13:50
@Bohyně Héra píše: Více

Spíš beru fotku jako fotku a nekoukám na žádnou co mě nezaujala nebo se o dané téma nezajímám. Třeba kamarád dává spoustu fotek s anglickým textem. Vlastně ke všem má anglický text. Anglicky neumím a tak na ty fotky nebo příběhy ( teda spíš příběhy na fb) nekoukám. Netuším co ti. Chce říct. Stejně jako mě moc nezajímaji fotky nebo příběhy sportovních výkonů, posiloven. :nevim: jako uvědomuji si, že někdo má z toho wau emocí ale mě to teda nic.
Ale ráda se podívám na nějakou hezkou fotku nebo video z přirody, kultury, zvířat. Taky na videa z urbexu když tam náhodou někdo dá. Beru prostě fotku jako fotku, nějaké sdělení, sdílení.

• Citovat
  • Upravit
15297
11.2.25 13:51

To je fakt no, možná ta tlustá postava je přes celou fotku, že ani neni poznat kde je.. Musi sebou chudak vláčet těžké tělo, co by jim kdo záviděl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
11.2.25 14:23

To ty svoje mindraky taky. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5079
11.2.25 14:33

Když někdo závidí jinému štíhlou postavu a vede to k tomu, že se sebou začne něco dělat (tolik nežere a trochu se pohybuje), tak je to v pořádku, prostě dobrý příklad. V opačném případu, když někdo nechce být jako jiný (tlustý), tak je to také v pořádku. Z tohoto pohledu je obecně závist neutrální vlastnost, v mém případu působí spíše kladně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.25 14:58

Mám to takhle s kuřákama. Jak někdo na fotce drží v ruce cigáro je to pro mě hnus fialovej. Známá dala jednou takhle na fb fotku jak sedí venku na terase s nohama na stole a cigaretou v ruce, měla to být taková provokativní fotka, ale na tom stole ležel plnej popelník vajglů a mě se z toho chtělo :poblion:
Ale jestli je člověk hubenej, tlustej, malej, vysokej, chytrej nebo blbej fakt neřešim.

• Citovat
  • Upravit
Bohyně Héra
11.2.25 15:16
@Anonymní píše: Více

Jj, někdo si myslí, že je s cígem frajer. Přitom to je humus.

• Citovat
  • Upravit
15297
11.2.25 18:47
@Pudloslava píše: Více

Asi mas syny, představíš si, ze by to byl tvůj syn. Ja to mam zase s holkama, protoze mam dcery, zasáhne me víc tragédie kdyz se týká holčičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.25 18:54

A když tam jsou lidé chudí?

• Citovat
  • Upravit
Bohyně Héra
11.2.25 20:09
@Anonymní píše: Více

To z fotky nebývá vidět.

• Citovat
  • Upravit
43035
11.2.25 21:08
@Alušáček píše: Více

no jasně, ze to je tim. tesi me, ze to maji i jini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová