Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bohyně Héra píše: Více
To je fakt no, možná ta tlustá postava je přes celou fotku, že ani neni poznat kde je.. Musi sebou chudak vláčet těžké tělo, co by jim kdo záviděl..
Když někdo závidí jinému štíhlou postavu a vede to k tomu, že se sebou začne něco dělat (tolik nežere a trochu se pohybuje), tak je to v pořádku, prostě dobrý příklad. V opačném případu, když někdo nechce být jako jiný (tlustý), tak je to také v pořádku. Z tohoto pohledu je obecně závist neutrální vlastnost, v mém případu působí spíše kladně.
@Bohyně Héra píše: Více
Mám to takhle s kuřákama. Jak někdo na fotce drží v ruce cigáro je to pro mě hnus fialovej. Známá dala jednou takhle na fb fotku jak sedí venku na terase s nohama na stole a cigaretou v ruce, měla to být taková provokativní fotka, ale na tom stole ležel plnej popelník vajglů a mě se z toho chtělo ![]()
Ale jestli je člověk hubenej, tlustej, malej, vysokej, chytrej nebo blbej fakt neřešim.
@Anonymní píše: Více
Jj, někdo si myslí, že je s cígem frajer. Přitom to je humus.
@Pudloslava píše: Více
Asi mas syny, představíš si, ze by to byl tvůj syn. Ja to mam zase s holkama, protoze mam dcery, zasáhne me víc tragédie kdyz se týká holčičky.
@Alušáček píše: Více
no jasně, ze to je tim. tesi me, ze to maji i jini.
Spíš beru fotku jako fotku a nekoukám na žádnou co mě nezaujala nebo se o dané téma nezajímám. Třeba kamarád dává spoustu fotek s anglickým textem. Vlastně ke všem má anglický text. Anglicky neumím a tak na ty fotky nebo příběhy ( teda spíš příběhy na fb) nekoukám. Netuším co ti. Chce říct. Stejně jako mě moc nezajímaji fotky nebo příběhy sportovních výkonů, posiloven.
jako uvědomuji si, že někdo má z toho wau emocí ale mě to teda nic.
Ale ráda se podívám na nějakou hezkou fotku nebo video z přirody, kultury, zvířat. Taky na videa z urbexu když tam náhodou někdo dá. Beru prostě fotku jako fotku, nějaké sdělení, sdílení.