Tma jak v pytli a sníh nikde:-(

780
13.12.11 15:10

Tma jak v pytli a sníh nikde:-(

To je hruza u nas je tma jak vecer v 5hod a leje a leje a leje..sníh nikde na teplomeru 5stupnu, Vánoce za rohem asi na me padá nejaka deprese ci co :-D

Taky je u Vás takova tma a leje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
13.12.11 15:11

jj,hlásím,že leje a je tma. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.12.11 15:12

jj, to počasí je fakt hnus :poblion: Na vánoce má být sníh.Kdyby aspoň mrzlo,ale tohle je regulérní říjen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
13.12.11 15:14

No já prave zase cetla ze budou Vanoce na blate a i bych tomu verila chjo :-( loni uz bylo mega snehu ale toto beeeeeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.12.11 15:15
verenika píše:
jj, to počasí je fakt hnus :poblion: Na vánoce má být sníh.Kdyby aspoň mrzlo,ale tohle je regulérní říjen :roll:

regulérní depka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
nikitanikita píše:
To je hruza u nas je tma jak vecer v 5hod a leje a leje a leje..sníh nikde na teplomeru 5stupnu, Vánoce za rohem asi na me padá nejaka deprese ci co :-DTaky je u Vás takova tma a leje?

jak já ti rozumím, už se v tom plácám asi 3 dny :lol:

• Citovat
  • Upravit
13674

u nás je tma a děcka ještě spí, takže půjdem ven za tmy :roll: . Zimu miluju, ale tohle je strašný :zed: , kdyby byl aspoň ten sníh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200

tak u nás neleje a ještě není ani taková tma.. a je dobře že není sníh :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
13.12.11 15:16
Hodaka píše:
nikitanikita píše:
To je hruza u nas je tma jak vecer v 5hod a leje a leje a leje..sníh nikde na teplomeru 5stupnu, Vánoce za rohem asi na me padá nejaka deprese ci co :-DTaky je u Vás takova tma a leje?

tak to je fajn ze v tom nejsem sama :-) ikdyz by bylo lepsi kdyby bylo vse tak jak ma a nemel jsme depku nikdo
:twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.12.11 15:17

tady taky leje. zatim tmu nehlásím jen šero :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
13.12.11 15:19
nikitanikita píše:
Hodaka píše:
nikitanikita píše:
tak to je fajn ze v tom nejsem sama :-) ikdyz by bylo lepsi kdyby bylo vse tak jak ma a nemel jsme depku nikdo :twisted:

hlavně mě s.re že přes poledne je pěkně, když kluk spí, a ven jdem kolem 4 to už je hnusně ach jo :zed:
Léto, sluníčko, teplíčko, zahrádky a kafíčko

• Citovat
  • Upravit
780
13.12.11 15:23
Hodaka píše:
nikitanikita píše:
Hodaka píše:
nikitanikita píše:
tak to je fajn ze v tom nejsem sama :-) ikdyz by bylo lepsi kdyby bylo vse tak jak ma a nemel jsme depku nikdo :twisted:
hlavně mě s.re že přes poledne je pěkně, když kluk spí, a ven jdem kolem 4 to už je hnusně ach jo :zed:
Léto, sluníčko, teplíčko, zahrádky a kafíčko

presne…rano hezky prez poledne hezky a po 13hod se to pokazi :-( taky chci leto i kdyz na stedry vecer se tesim na ty stastna ocicka deticek ty bych za nic na svete nevymenila
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
13.12.11 15:42

No tak ten štědrý den ano, možná týden sněhu, máme nové boby :lol: ale jinak nee, než se obléknem, než snesu zmítající se dítě 3 patra, jeho bunda klouže o mou :lol:

• Citovat
  • Upravit
4989
13.12.11 15:47

u nas leje, obcas i hromy, blesky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
13.12.11 15:50

Tu neprsi ale je sero, hnusne, depka je tiez moj kamarat posledne dni :-((

• načítám...