To smoke or not to smoke :)

14809
24.1.12 23:05

To smoke or not to smoke)))

Zakládám tuhle diskuzi a určitě se řada z vás chytne za hlavu a řeknete si, že jsem cvok, ale to je jedno. O co jde. Před cca dvěma roky jsem přestala kouřit, protože jsem byla těhotná. Ještě do nedávna jsem kojila, takže jsem o návratu k cigaretě neuvažovala. No a ted´přemýšlím, jestli začít nebo nezačít. Upřímně se mi stýská po těch chvilkách s cigaretkou. Člověk sedí třeba s kamarádkou nad kávičkou a zapálí si. Taková pohoda, klídek, cigáro. Další věc je, že by mi to na 100% pomohlo zhubnout (mám to vyzkoušený).
Ale mně to prostě nechutná, nemůžu tomu nikterak přijít znovu na chut´. Zkoušela jsem to a prostě to nejde. A co včil. Známá mi tvrdí, že se to poddá. No ale zase si na druhou stranu říkám, jestli do toho tedy jít, když to tak leze do peněz. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
24.1.12 23:10

Když ti to nechutná, tak to nedělej. Přeci nebudeš jak nějaký puberťák, který se prokucká cigárem a za rohem se z toho pobleje, jen aby to dobře vypadalo :mrgreen:
Já jsem nekouřila 7let… A teď jsem začla, nejdřív jedno večerní s mužem, který začal minulý rok hodně kouřit, pak i sama jedno odpolední, když děti spí… Vykouřím tak 2-5cigaret denně. Ale mě to teda chutná, i když by ty cigarety mohli kldině dělat ještě kratší, často típnu v půlce, stačí mi to :lol:
Pohodička může být i se samotným kafem. A hubnutí, radši pomalu a těžko bez cigára. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
24.1.12 23:13

Gladys, mně to dřív strašně chutnalo. A hlavně to mám spojený s takovým relaxem, pohodou, prostě se mi po těch chvilkách stýská. Ale já jsem ten typ, co kouří bud´20 nebo nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
24.1.12 23:14

Nebud blazen… :nevim: . Jestli ti to nechutna, tak ani nezacinej. Jasne, ze tu nechut casem prekonas a bude ti cigo zase smakovat, ale klidek u kavicky si snad muzes dat i bez cigarety. Ja taky prestala pred 2 roky, kdyz jsem otehotnela a taky mi cigarety uz nezacaly chutnat a jsem za to jenom rada! Leze to do penez, zdravi, smrdi to a zhubnout ti to sice mozna pomuze, ale nestoji to za to. Vydrz!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.1.12 23:14

já bych to viděla z té nejlepší strany,máš tu výhodu,že ti to už nechutná ;) to už bych nezačínala.
Já nekouřím cca 7 let,ani to nebylo těžké přestat,a jsem ráda.
Při těch cenách za cigarety 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.1.12 23:17
eva valoi píše:
Gladys, mně to dřív strašně chutnalo. A hlavně to mám spojený s takovým relaxem, pohodou, prostě se mi po těch chvilkách stýská. Ale já jsem ten typ, co kouří bud´20 nebo nic.

Tak tím spíš bych do toho nešla. Já to ještě jakž takž držím na uzdě, nechci být jak muž, kterému pomalu nestačí na den krabička :?
Ten pocit chápu, já o sobě dřív taky říkala, že jsem přesvědčený kuřák, kvůli tomu relaxu, ale nějak jsem to během těch let odbourala. Teď ten relax sice je, ale vzhledem k tomu, že je hnusně, zima a v domě se nebude kouřit, ani kdyby já nevím co, tak to i člověk vykouří spíš míň, protože se nechce do zimy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.12 23:20

Nejvetsi kravian co jsem kdy cetla, radsi budu mit nadvahu nez si vedome nicit zdravi, koureni je fakt pitomost a nutit se do koureni? Takovou kravinu jsem faakt v zivote neslysela…vzpamatuj se a kasli na cigara radsi mej par kilo navic nez si za par let reknes ze umiras na rakovinu protoze jsi chtela zhubnout, bud vziorem pro svy dite a nenic si zdravi…co bych dala za to aby manzel prestal kourit…radsi si za penize jed na dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
24.1.12 23:21

Tak s tím hubnutím je to jednoduchý. Místo jídla jsem si zapálila a byla jsem celkem v pohodě s postavou. Ted´po čtvrtým porodu prostě nemůžu zhubnout. No bodet´by taky jo, když furt něco žeru. Prostě pro mě cigareta je relax a dobrá postava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.12 23:22

a relaxovat se da i jinak bez cigarety? Nekourim a u kaficka si taky zarelaxuju :-) treba s dortem no porad lepsi na dorty se neumira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
24.1.12 23:22

Ajlo, tak bud´budu kouřit a umřu na rakovinu nebo budu tlustá a zajdu na vysokej cholesterol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
24.1.12 23:25

Když ti to nechutná, tak ani nezačínej, ušetříš a nezničíš si tím plíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
24.1.12 23:26

no pro me jako pro nekuraka je koureni proste fakt desna debilita…neni jednodussi jist treba zdrave?
Kdyby jis psala ze ti to chutna a ze jsi diky tomu hubena tak nereknu ale prekonavat se kdyz ti to nechutna aby jsi zhubla? A kamoska rika ze s to poda? TAk zacni jist zdrave a preavidelne, ze ti to nechutna an ejde? To se poda casem…a bdues hubena i zdrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
24.1.12 23:26
eva valoi píše:
Ajlo, tak bud´budu kouřit a umřu na rakovinu nebo budu tlustá a zajdu na vysokej cholesterol.

Tak to není.A buď štastná,že jsi přestala kouřit a nemáš nutkání a chuť začít.Nezahrávej si s ohněm.A z kouření se ucpávají cévy a může to být mnohem horší než cholesterol.A na co zemřeme nikdo z nás neví,jen je dobré tomu nechodit naproti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
24.1.12 23:28

No já nezačnu, ani bysme na to snad neměli. Manžel kouří a prokouří tak 2000 měsíčně. Kdybych začala já, tak prohulíme 4000 měsíčně, což je za rok skorem 50 000. To je fakt docela škoda peněz. Ale přiznávám, že mi to chybí. Nechutná mi to, ale chybí mi ty chvíle. Já nevím, jestli to chápete. Někdo možná jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21909
24.1.12 23:29

Ty jo,tak to jsem jeste neslysela..trapit se kvuli tomu,ze „chci zacit kourit,ale nechutna mi to“ 8o 8o ..lidi uz vazne dneska nevedi,co by :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová