Tolerance mezi sousedy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
19.2.16 13:18
@Gina108 píše:
@Kalinka45 aha, tak s tím asi nic neuděláš, to je prostě povaha :think:

Přemýšlím nad stěhováním. ideálně někam mimo CR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.2.16 21:38
@Kalinka45 píše:
Přemýšlím nad stěhováním. ideálně někam mimo CR

Blbost je věčná, na d.bila můžeš narazit prakticky kdekoliv. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
20.2.16 00:00
@Kalinka45 píše:
Určitě je to věc každého.
S tim uplne souhlasím.
Ja se zde v městečku do nikoho nikdy nepletla a hledela si svého.
Vadi mi jeji přístup typu bude to tak a tak a omezte se a ja mužů vše…
To je to co mne vytaci. :zed:

Ano zakladatelko-naprosto soucítím, protože tohle je snad asi jeden z nejhorších projevů lidského chování a soužití vůbec-já si myslím, že jsem hooodně tolerantní člověk, ale tohle mi vadí taky hodně…
přesně tenhle typ lidí, kteří neustále kritizují druhé, ale sami nejsou schopni absolutně ani trochu zhodnocovat svoje chování-absolutné žádná schopnost sebereflexe :zed: :zed: :zed:

Ale přesně jak píše Samantha-žádný házení hoven a vůbec takové dětinské projevy-nic nevyřeší, jen to dělá ještě víc zlou krev…
Já bych mohla vyprávět-bydlíme v paneláku a zároveň máme barák na vesnici jako chalupu…
V paneláku pod náma bydlí nebetyčná kráva, které od doby, co se před cca 5ti lety přistěhovala-vadí hlavně moje mladší dcerka…sousedka na nás často bouchala koštětem do stropu, po baráku si neustále stěžuje, že mám nevychované děti, jak je u nás pořád hluk, hodila mi i anonym do schránky-nebudu tady polemizovat o tom, do jaké míry má pravdu, ale každý kdo nás zná, ví, že já jsem typ matky, která děti krotí až možná moc, v životě bych jim nedovolila ani kutálet s míčem, nebo jezdit na odrážedle-to jsou věci, které patří ven-po 22. hodině se u nás ani nemluví nahlas, dokonce jsem děti naučila normálně chodit, aby nedupaly, prostě u nás se ani nelítá, nic, jediný hluk, který občas od nás šel, že se menší vztekala, když byla menší, no a teď se občas dohadujou se starší( starší je v pubertě 16 roků-takže to trochu skřípe) a hlavní pointa-sousedky holka, které je teď 15 dělá dost často rodeo-včera zrovna měla doma kamarádky-dělaly brajgl až do půl 4. ráno-jsem se zrovna probudila na WC, tak jsem je slyšela, jinak mi to nevadí…už když se přistěhovaly-tak obden byla její zábava-cca 3 hodiny s kamarádkama lítaly po bytě a křičely 8o to byl rachot-jako fakt masakr, pán co bydlí pod nimi-starší vdovec byl na zhroucení, říkala mi to paní ze 6. patra, která taky šílela, že to není možný( sousedka bydlí v 9.patře a slyšeli to lidi až do 5. patra) ale nikdo jí nikdy nic neřekl-a to je ta hlavní pointa-TO JE ŠPATNĚ!!!
ono je to někdy těžký a člověku se do toho nechce, ale když se mi něco nelíbí-je potřeba to říct, je fakt, že stejně si třeba ti lidi nic nepřipustí, ale je potřeba to říkat…protože naše milá soussedka si třeba doteď myslí, jak má vzorný dítě-druhejm bude vyčítat i dupnutí a sama :roll: no škoda mluvit…já jsem si za ní nedávno došla po tom, co nás pomlouvala schválně polohlasně před barákem před největší drbnou z baráku(ta drbna je takový ten typický negativista a morous, kterej nadává, jen co vystrčí nos ze dveří)…Sousedka polohlasně sykla, když jsme šly okolo:„Smrad jeden rozmazlenej“ myslela mladší dcerku-ta v tom byla chudák úplně nevinně, protože den předtím u nás byla sousedka s dvojčatama, přinesla mi botky pro mou malou a její děti jsou typický neřízený střely-byly tam půlhodiny a mně z toho začalo cukat oční víčko, protože to, co dělaly-bylo strašný-lítaly jak smyslů zbavený, padaly na kolena, křičely atd-sousedka samozřejmě bouchala jak smyslů zbavená-ale nepřijde, aby si promluvila :pocitac: Tak jsem za ní šla druhej den já a slušně jí vysvětlila, že může být ještě ráda za nás jako sousedy, protože by mohla mít takové sousedy jako dvojčata :P
Prostě ta promluva je vždycky nejlepší-aspoˇn pokus, pač je fakt, že s některýma lidma se mluvit prostě nedá-melou si pořád to svoje…
Na vesnici, kde máme chalupu to samé-sousedi, kteří neustále sekají trávu, nebo dřevo, kdykoli-v pořádku, to je nromálka, v mžiku, kdy sekáme, nebo řežeme my-vždycky druhej den paní sousedka nezapomene manželovi říct:" vy jste včera sekal, že jo-no Pepík spal zrovna po noční :zed: :zed: :zed:
Co na to říct-my ale opravdu nemáme rozpis nočních vašeho manžela :zed: :zed: :zed: a můj manžel jakožto řidič taky často spí po noční a každýmu je to jedno, ať v paneláku, ať v baráku na vsi…-soudný člověk ví, že prostě nejde přizpůsobit všechno všem…
další sousedi-kteří mají na cestičce před domem vysázené obecní stromy(ovocné) řvou na všechny, kteří by si chtěli utrhnout blumu, či cokoli jiného-a pak na podzim sami choděj jinejm sousedům na ořešák, kterej nemají oplocenej :P :zed: :nevim: prostě debilita nejtěžšího kalibru-bohužel :zed:
Mohla bych se rozepisovat donekonečna, ale moje shrnutí je prostě mluvit a snažit se mluvit, když mám problém, nebo se mi něco nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
25.12.16 00:20

@Ditta77
Ahoj, moc výstižné jsi to napsala!
Hlavne prvne nervy a snažit se vidět a myslet pozitivně :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek