Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40536
22.5.16 09:51
@Honza 12 píše:
No tak vidíš.. Erotická energije, je jedna z nejsilnějších v našem životě.. Ať jsou naš životní příběhy jakékoliv…

Moc krásně napsané, souhlasím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
22.5.16 12:14
@Venetia píše:
aha.. ty máš na mysli nevěru..já to myslela, když jsou oba nezadaní

No pokud jsou oba nezadaní a zůstanou spolu tak se to taky prodraží (pokud mají děti - a nemusí to být ani tolik jako mám já doma). :lol: :lol: Ale to je jiná kapitola. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107637
22.5.16 12:21
@Fofrník píše:
No pokud jsou oba nezadaní a zůstanou spolu tak se to taky prodraží (pokud mají děti - a nemusí to být ani tolik jako mám já doma). :lol: :lol: Ale to je jiná kapitola. ;)

děti a jestli zůstanou spolu bych do toho netahala, to už je něco jiného. Beru ten stav předtím, nic na prodražení tam prostě nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
22.5.16 12:48

@Fofrník no jo ženské jsou drahé to je fakt :mrgreen: :mrgreen:, to manžel zase bude říkat příští měsíc když mam narozeniny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
22.5.16 22:02
@Markéta80 píše:
@Fofrník no jo ženské jsou drahé to je fakt :mrgreen: :mrgreen:, to manžel zase bude říkat příští měsíc když mam narozeniny :mrgreen: :mrgreen:

No mě by vyšla dráž svoboda. Znám se. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
22.5.16 22:05

@Fofrník :lol: :lol: nebo si najít vdanou milenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.5.16 13:59
@Markéta80 píše:
@Fofrník :lol: :lol: nebo si najít vdanou milenku :mrgreen:

Tu mám doma. Vdaná je a jako milenka taky dost dobrý. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.5.16 15:26

Názor na to nemám, asi nad tím nechci moc přemýšlet, jen mě napadá jedna hláška z filmu Definice lásky: Jedna hodina štěstí týdně, čtyři měsíčně. Chce toho od života tak moc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
23.5.16 16:13

@Fofrník :mrgreen: :mrgreen: a je klid :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
23.5.16 19:07

@Inaris pokud by byl sám tak by tolik neutratil, večeře, dárky, dovolená…kdyby byl sám tak na večeře do lepších podniků chodit nebude :mrgreen: U nás od ledna má furt někdo něco, do července a od srpna manžel dává bokem už na Vánoce, v prosinci ještě máme výročí a většinou dostávam něco ze zlata, kytku a večeři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
23.5.16 19:20

@Inaris já určitě dostávam víc, do restaurace jdeme 1× za měsíc a cca 1500-2000 tam necháme. Vše platí manžel, říká že by ale beze mně a dětí být nemohl :mrgreen: že rád rozdává když má jen ted říkal že ten červen to bude zase vítr v peněžence. Já mu říkala at řekne finanční strop na dárek a to prý ne, mam si vybrat co chci :mrgreen:.Dovolenou taky platí sám, já jen vybrala místo :mrgreen: :mrgreen: říkal že kdyby byl sám tak by si 1× za měsíc zaplatil za sex což nevěřim že by mu stačilo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.5.16 19:22

@Markéta80 chodíte k Pohlreichovi?

• Citovat
  • Upravit
59426
23.5.16 19:26

@Mango_Lassi ne :lol:, to by jsme museli do Prahy :mrgreen: @Inaris tak pokud by si vystačil sám a jednou si za sex zaplatil :think: To víš že se to nedá propočítávat ale jen píši že ženská zase tak levná neni, hlavně ze začátku se chlap chce ukázat a to ty prachy musí jen lítat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
23.5.16 19:30

@Inaris nejsou jen pořádný a kvalitní maso, 2× za rok si dávam extra speciálku a právě jednou z toho jsou moje narozky :mrgreen: :mrgreen: jinam už ani moc nechodíme a na dovču jedeme do penzionu se stejnou restaurací :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
23.5.16 20:00

@Inaris chodíme 1 za měsíc, alespon na pár hodin fakt sami :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie