Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6532
20.5.16 21:52
@Fofrník píše:
Asi to budu muset doma pracovně přerozdělit aby se ta energie trošku srovnala. 8) Někdy jí má docela dost. :D

Neříkej, že je tvá milá hyperaktivní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 21:53
@Inaris píše:
No né, vtipálku :-), tak je mi jasný, že jsi je nerodil Ty - myslela jsem, jestli nemáš nějaké z předchozího manželství.

Dvě ale ty jsou plnoleté a soběstačné taže počítám jen těch sedm co mám doma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
20.5.16 21:56
@Inaris píše:
S tou večeří. Můj exmanžel teda nebyl zvyklý vařit, on vyrostl v té tradiční rodině, kde kluci a holky dělají něco jiného. Ale přítel právě dokáže uvařit dost dobře, poté co na baráku udělá kus práce, zabetonuje, přivrtá, okope, doveze, prostě šikula.
Ale do háje, pokoj nedá, ani když by jiný padl únavou.

Ten můj je jak ten tvůj, jen tomu mému přijde jako tobě, sex občas jako ztráta času. Kdybych ho tak nemilovala, tak bych ti navrhla výměnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 21:57
@Inaris píše:
Dvojčata jsem si moc přála. Nepovedlo se, tak jsem aspoň dceři dopřávala velkou partu kamarádek u nás doma - co já se nachystala večeří a svačinek… A tak ty roky uběhly, že zrovna dnes mě moje zlatá dospělá dcera pozvala do hospody. :D
Vy, co máte malé děti, si jich užívejte. Kdybyste viděli, co já se nabrečela do peřin, když mi odešla na internát… A pak jsme si to zařídily tak, že dnes bydlíme spolu. Nic lepšího jsem si nemohla přát.

Jsen zvědav jestli nám zůstane někdo doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
20.5.16 22:01
@Inaris píše:
No… žádné jiné vysvětlení mě nenapadlo. :)

Mě jo. Už bych se ale opakovala s tím „osudovým partnerem“. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
20.5.16 22:05
@Inaris píše:
Kdyby mi nestávkoval počítač, už bys četla před pár minutami něco ve smyslu „jééé, a nechceš si to prohodit?“ :-). To jsem ráda, že to bereš sportovně.
Já to ale nechápu, fakt sleduji, že je to skoro vždycky nějak opačně - co já už přečetla a slyšela stesků na „líný chlapy“… a já ne a ne narazit na impotenta. :-)

:lol: :lol: :lol: Teď jsi mě rozesmála.
Taky jsem sem tam zaslechla, že se chlapovi do toho moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
20.5.16 22:09
@Inaris píše:
Kdyby mi nestávkoval počítač, už bys četla před pár minutami něco ve smyslu „jééé, a nechceš si to prohodit?“ :-). To jsem ráda, že to bereš sportovně.
Já to ale nechápu, fakt sleduji, že je to skoro vždycky nějak opačně - co já už přečetla a slyšela stesků na „líný chlapy“… a já ne a ne narazit na impotenta. :-)

Se zeptám naposled. Kam zmizela tvoje touha, tvůj chtíč? Stalo se ti něco? Nebo to tak máš již od narození-přirození? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
20.5.16 22:10

@Fofrník sedm, fakt 7? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 22:10
@MeloryNox píše:
Neříkej, že je tvá milá hyperaktivní :lol:

To je tenúhel pohledu. Pro většinu lidí asi ano. Pro mě je normální. Proto si taky asi tak „sedíme“. :lol: Neumím si představit jinou, která by zvládala troje dvojčata. Když tu vidím jak některé frfňají, že nezvládnou dvě děti, jak je to složité atd., tak mi to hlava nebere. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
20.5.16 22:13
@Inaris píše:

On není impotentní. Ale po dvou měsících chození. Nebo spíš společně trávených večerů jsme měli volný víkend bez dětí a já si říkala, to bude pohodička, budeme relaxovat dýl v posteli a těšila jsem se na mazlení a sex a ten můj na mě vrhl, takový pohled. Tak si říkám, co z něj vypadne romantického a on úplně vážně řekl: „To se budeme celý den jen válet, nebo budeme taky něco dělat?“ No zkoprněla jsem, ale ne úžasem :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 22:15
@MeloryNox píše:
@Fofrník sedm, fakt 7? :D

Fakt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
20.5.16 22:16
@Inaris píše: :D No, takže mi řekni, čím to tak asi je. Že všichni máme všechno opačně a ne tak, jak potřebujeme ;). Mně je záhadou, co s námi ten osud zamýšlí, co nás tím má jakoby naučit.
Ale možná moc filozofuji, a to jsem prosím střízlivá. Mladí nakonec dojeli sami, takže auto startovat nemusím, ale stejně tu nemám žádný alkohol. :)

Všechno opačně, než potřebujeme, máme jen někdy. A stejně se dozvíme až zpětně, co nás to mělo naučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
20.5.16 22:28
@Inaris píše:
Ale ne, tak jsem to nemyslela. To bych si ani nedovolila. Ten povzdech, že nemůžu narazit na impotenta, byl takový obecný. :)

Jen, abys ho jednou ještě nenašla a pak by sis říkala, co s ním je, to se mu jako nelíbím a byla by z tebe dračice :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
20.5.16 22:32
@Inaris píše:
A co s tím děláš? :D

Mám sedm dětí a obrovskou skalku, tak se realizuju a svojí přebytečnou energii vybíjím do románu a tance :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 22:32
@Inaris píše:
Ty bláho, to je síla!!! :D To je krásný, fakt.

Je to krásný a je to síla ale taky pěkná makačka. ;) Ale nikdy bych neměnil. Stojí to za to. :D Moc fajn se mi tu s váma kecá ale jdu do hajan. No do hajan…? :mrgreen: :mrgreen: Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí