Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
20.5.16 19:33
@Honza 12 píše:
Chudák holka. Neokusí to nejkrásnější mezi mužem a ženou, to jak nás ten nahoře stvořil..

No pochybuji, že mě stvořil ten nahoře ale pokud ano, tak se docela vyřádil. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 19:37
@Inaris píše:
No tak po padesátce už ta holka asi něco i zažila, že. :D A nežvaňte tu o nejkrásnějším, proboha, vždyť je to hrozné :D. Vidím do vás jak do čiré studánky.

Máš pravdu. Já to vlastně vždycinky dělal pod nátlakem a všechny děti mám z donucení. ;) :mrgreen: :mrgreen: Trvalo to než jsem prohlédl. :mrgreen: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 19:38
@Inaris píše: :D :D :D
Máš doma zrcadla a sem tam nějakou sebereflexi, jo? :D

Jsem egoista. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
20.5.16 19:38
@Inaris píše:
No tak po padesátce už ta holka asi něco i zažila, že. :D A nežvaňte tu o nejkrásnějším, proboha, vždyť je to hrozné :D. Vidím do vás jak do čiré studánky.

No tak vidíš.. Erotická energije, je jedna z nejsilnějších v našem životě.. Ať jsou naš životní příběhy jakékoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
20.5.16 19:47
@Inaris píše:
Prosím Tě, co jsi požil? Tohle nemůže vyslovit střízlivý člověk. :D ;)

To by ses divila.. Ty to snad spochybňuješ? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 19:56
@Inaris píše:
Vždycky to budeš vidět jen z té své strany, protože Ti to tak prostě vyhovuje. ;)
A na Tvém místě bych si ty zásluhy zas tak moc nepřisvojovala, kromě jednoho stříknutí ses nepodílel na zrodu děcka nijak jinak. :jazyk: :D
Když je to tak radostná věc, nechápu, jaktože všechny moje známé (kromě dvou osamocených bab, kterým už samota leze na mozek) obracejí oči, že tomu dežovi, co mají doma, musejí podržet, aby od něho byl klid - o lásce jsem je mluvit neslyšela… :D

Po přečtení tohoto příspěvku má manželka opět o něco nastoupala. Taky to byla dřina než jsem si jí našel. Netušíte co jsem toho musel oš…t. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 19:59
@Inaris píše:
Vždycky to budeš vidět jen z té své strany, protože Ti to tak prostě vyhovuje. ;)
A na Tvém místě bych si ty zásluhy zas tak moc nepřisvojovala,kromě jednoho stříknutí ses nepodílel na zrodu děcka nijak jinak. :jazyk: :D
Když je to tak radostná věc, nechápu, jaktože všechny moje známé (kromě dvou osamocených bab, kterým už samota leze na mozek) obracejí oči, že tomu dežovi, co mají doma, musejí podržet, aby od něho byl klid - o lásce jsem je mluvit neslyšela… :D
Ženský nemají potuchu jak to jedno stříknutí ukrutně bolí!!! :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
20.5.16 20:01
@Fofrník píše: Ženský nemají potuchu jak to jedno stříknutí ukrutně bolí!!! :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: to fakt netušim ale zase bez toho by to dítě nikdy nebylo, manžel říká že dodal jen stavební materiál :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 20:04
@Markéta80 píše: :lol: :lol: to fakt netušim ale zase bez toho by to dítě nikdy nebylo, manžel říká že dodal jen stavební materiál :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: To já taky. Jen jsem zase neznal míru. :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
20.5.16 20:13
@Inaris píše:
Zachraňování cizích manželství je mým osudem. :D ;)Ale to, co jsi napsal, by si měly přečíst všecky naivky. Za co si jich chlapi váží? Za šuka. čku. Hmm, děkuji pěkně. :?

Pochopila jsem, že mluví všeobecně o kvalitách své ženy. Ne jen o „tom“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
20.5.16 20:13

@Fofrník manžel odměřoval přesně po jednom dítěti i když říkal kolik vždy proteklo materiálu :mrgreen:. no jo 5 let snažení to toho prý bylo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 20:17
@Inaris píše:
Zachraňování cizích manželství je mým osudem. :D ;)Ale to, co jsi napsal, by si měly přečíst všecky naivky. Za co si jich chlapi váží? Za šuka. čku. Hmm, děkuji pěkně. :?

Ne, vážím si jí za to jaká je celkově. Ale podle toho co jsi psala si jí také vážím za to, že je úplně jiná než ty co znáš ty (ty které přetrpí sex aby měly doma klid). Prostě přesto, že trošku vybočujem z „normálu“ si myslím, že normální jsme a ty ostatní jsou divní. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
20.5.16 20:20

@Inaris ideálně když oba dělají vše společně :palec: manžel klidně uklidí, uvaří, vyžehlí, se synem dělá úkoly většinou on ale na ten sex musí být dva nebo je to lepší :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
20.5.16 20:21

@Inaris no to se dřel, každý den :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
20.5.16 20:21
@Inaris píše:
Ale samo, vždyť to bereme s humorem.
Ovšem chlapi preferují především sex. Žádnou uklizenou domácnost, dobré jídlo, vyprané prádlo, napsané úkoly s dětmi. :) :? Kdyby to u Fofrníka bylo pozlacené a ženská odmítala, to bys viděla, jak by to jelo k nevěře nebo rozvodu. Kvality nekvality.

To si myslím, že u většiny vztahů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria