Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tinuvien píše:
Chytré děvče, že?![]()
![]()
jj, až to tříská dveřmi ![]()
Nesnáším lidi, kteří si berou zdraví do huby a berou ho na lehkou váhu přesně tak jako ona.
když podle ní stačí prevence, pak jen malinkatá operace a vše je ok- jedeme dál
tak at tak žije, její věc ![]()
@WERISKA píše:
jj, až to tříská dveřmi
Nesnáším lidi, kteří si berou zdraví do huby a berou ho na lehkou váhu přesně tak jako ona.
když podle ní stačí prevence, pak jen malinkatá operace a vše je ok- jedeme dáltak at tak žije, její věc
Njn, takoví pak nejvíc fňukají. ![]()
@Doctus píše:
@Tinuvien
Děkuji, krasavice (ale žádné bledé líce!).
Nemohu sloužit, doktůrku, bledá tvář od narození, tomu žádná pomoc není.
![]()
@Tinuvien
Co jsem mohl vidět, tak do bledé tváře máš hodně daleko. Moc červené tváře ale taky nejsou úplně to pravé, na první pohled nepoznám, zda má dotyčný rosaceu (růžovku) nebo je jen zadýchaný (často u festovnějších postav).
@Doctus ony si pletou prekancerozni leze a to, cemu rikaji „rakovina“. Ta „mala“' operace je obvykle reseni prekancerozy, ktere kdyz je vcasne, je prognoza obvykle dobra. Pokud je mi znamo. Nejsem ani gynekolog ani onkolog, nechci do toho moc kafrat, jen chci dodat, ze jak spravne rika doctus, sanci na uspesnou lecbu znacne zvysuje vcasny zachyt. A pro ten je potreba nejen chodit na prohlidky, ale jeste takova drobnost-kvalitni lekar a spolehliva laborator, ktera dava spolehlive vysledky. A to neni takova samozrejmost, jak si lide mysli, s tim, ze k jednomu vzorku dostane clovek dva ruzne nalezy, nekdy i z jedne laboratore, jsem se taky setkal. A v celem tom retezu je spousta moznych odbocek, ktere muzou vest k dobremu i spatnemu konci. Porad se na gyn. karcinomy umira…
@Doctus píše:
@Tinuvien
Co jsem mohl vidět, tak do bledé tváře máš hodně daleko. Moc červené tváře ale taky nejsou úplně to pravé, na první pohled nepoznám, zda má dotyčný rosaceu (růžovku) nebo je jen zadýchaný (často u festovnějších postav).
Treba se tak cervenala z tebe
![]()
Sorry, ale konizace apod je zakrok na 2 minuty?
kdyz chodite na pravidelne prohlidky, myslite si, ze je vse v poradku??? Chodila jsem pravidelne na gyndu, pri problemech nekolikrat mesicne a bylo mi to k nicemu! Jsem par dnu po 6 zakroku, konizace, kyretaz.. Nedovedete si predstavit jaky to je slyset od dr vetu, ze musite na konitaci, pak znova nadorove bujeni, cysty, myomy, polypy.. Doma dve deti. A jen proto, ze chlap mel devku babu ktera dala kazdymu a on o tom nevedel!! Nevite jaky to je kdyz vam padaj vlasy po hrstech, kdyz brecite at uz to prestane, v bolestech po operacich, pri kazde ms.. Protoze to neni JEN operace, ale spousta vlivu okolo. Nocni mury pred navstevou gyndy, kdy bojujete aby vam byla presto vsechno nechana deloha, ikdyz brecute potajmu v noci do polstare bolesti..
@WERISKA píše:
jj, až to tříská dveřmi
když podle ní stačí prevence, pak jen malinkatá operace a vše je ok- jedeme dáltak at tak žije, její věc
U ní je prostě evidentní snížený intelekt, neuděláš nic, takovým lidem to nevysvětlíš, škoda slov.
@Sonarka píše:
U ní je prostě evidentní snížený intelekt, neuděláš nic, takovým lidem to nevysvětlíš, škoda slov.
každý si prostě hubu musí natlouct sám ![]()
@Doctus píše:
@Tinuvien
Rosaceu fakr nemám, ještě tohle by mi chybělo. ![]()
@misi11 píše:
Sorry, ale konizace apod je zakrok na 2 minuty?![]()
kdyz chodite na pravidelne prohlidky, myslite si, ze je vse v poradku??? Chodila jsem pravidelne na gyndu, pri problemech nekolikrat mesicne a bylo mi to k nicemu! Jsem par dnu po 6 zakroku, konizace, kyretaz.. Nedovedete si predstavit jaky to je slyset od dr vetu, ze musite na konitaci, pak znova nadorove bujeni, cysty, myomy, polypy.. Doma dve deti. A jen proto, ze chlap mel devku babu ktera dala kazdymu a on o tom nevedel!! Nevite jaky to je kdyz vam padaj vlasy po hrstech, kdyz brecite at uz to prestane, v bolestech po operacich, pri kazde ms.. Protoze to neni JEN operace, ale spousta vlivu okolo. Nocni mury pred navstevou gyndy, kdy bojujete aby vam byla presto vsechno nechana deloha, ikdyz brecute potajmu v noci do polstare bolesti..
Ano, mně po letech vyšla špatně cytologie, tak doktor počkal cca toho půl roku, možná třičtvrtě, to už si přesně nepamatuji, jestli to byly dvě nebo tři cytologie po třech měsících, jestli se s tím tělo samo nevypořádá a když se to nezlepšilo, tak mi tu mikroskopickou bradavičku na čípku operoval, za necelých 15 min. už jsem byla ze sálu zpět na pokoji, sakotný zákrok netrval déle než 5 minut, stejně tak to měly i ostatní dámy, co tam se mnou byly kvůli tomu samému problému.
I když nepochybuji, že pokud bych nechodila pravidelně k dobrému doktorovi, tak už bych tu dnes být ani nemusela.
@Dirndljager píše:
Treba se tak cervenala z tebe![]()
Njn…jsem myslela, že mě to červenání s věkem přejde. A ono nic. ![]()
@WERISKA píše:
každý si prostě hubu musí natlouct sám
V tom je to na světě hezky spravedlivé. ![]()