Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kitty88
13.10.15 16:00

Tak já zatim naštěstí žádné problémy nemám nikdy jsem neměla žádný zánět ani plísen nechodim se koupat na koupaliště takže mám hodně snížené riziko že tenhle hnus chytnu ale na biopsii už sem byla a mám čípek v pořádku i když teda musím chodim každých půl roku na prohlídky holt mám soukromou gynekoložku takže ta na to hodně dbá už jen proto že registrace a kontroly jsou u ní docela drahá záležitost tak ještě aby dobrá nebyla :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.15 16:08
@Kitty88 píše:
Tak já zatim naštěstí žádné problémy nemám nikdy jsem neměla žádný zánět ani plísen nechodim se koupat na koupaliště takže mám hodně snížené riziko že tenhle hnus chytnu ale na biopsii už sem byla a mám čípek v pořádku i když teda musím chodim každých půl roku na prohlídky holt mám soukromou gynekoložku takže ta na to hodně dbá už jen proto že registrace a kontroly jsou u ní docela drahá záležitost tak ještě aby dobrá nebyla :andel:

Taky si říkám, že mám asi doktora čaroděje, když to poznal z něčeho, z čeho to údajně poznat nejde.
Jako vím, že je fakt kapacita a k nám do několika tisícového městečka za ním jezdí ženy i přes 100 km z Prahy, kde si myslím, že by měl být dobrých lékařů dostatek a i z dalších měst, kde kdy ordinoval a operoval, ale že je to až takovej kouzelník, to jsem tedy vážně netušila… :think:

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
13.10.15 16:10

@WERISKA No promin o proti chemoterapiim a dalšim procesum léčby je jedna operace skoro jak prd takhle jsem to myslela

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
13.10.15 16:16
@Anonymní píše:
Taky si říkám, že mám asi doktora čaroděje, když to poznal z něčeho, z čeho to údajně poznat nejde.
Jako vím, že je fakt kapacita a k nám do několika tisícového městečka za ním jezdí ženy i přes 100 km z Prahy, kde si myslím, že by měl být dobrých lékařů dostatek a i z dalších měst, kde kdy ordinoval a operoval, ale že je to až takovej kouzelník, to jsem tedy vážně netušila… :think:

Tak v dnešní době je strašně těžké najít dobrého lékaře takže jsem ráda že mám gynekoložku která má i moderní ordinaci a udělá mi důkladnou prohlídku i s krevnim obrazem když si není jistá…Když sem k ní přišla že jsem skoro dva měsíce nemenstruovala tak mi tu biopsii udělala ale radši mi řekla at chodim na prohlídky 2krát do roka i když je čípek zatim v pořádku…Vím od kamarádek že když jim vynechala menstruace tak jim dal gynekolog jen injekci a ahoj což si myslim že je chyba

• Citovat
  • Upravit
Kitty88
13.10.15 16:27

@misi11 Hele já vim že je to ted asi hloupý co ti napíšu ale moje mamka měla problémy taky podobné jako ty a tu dělohu si nechala vzít a operace a všechno po ní bylo ok měsíc odpočívala doma a má ted po problémech…Pokud už neplánuješ miminko a fakt by tě to hodně trápilo tak bych tebou bych si jí nechala vzít at máš klid ale je to jen na tobě

• Citovat
  • Upravit
16775
13.10.15 16:38
@Kitty88 píše:
@misi11 Hele já vim že je to ted asi hloupý co ti napíšu ale moje mamka měla problémy taky podobné jako ty a tu dělohu si nechala vzít a operace a všechno po ní bylo ok měsíc odpočívala doma a má ted po problémech…Pokud už neplánuješ miminko a fakt by tě to hodně trápilo tak bych tebou bych si jí nechala vzít at máš klid ale je to jen na tobě

Jenze deloha nejsou mandle, maj i jiny vyznam nez tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3841
13.10.15 18:25
@Kitty88 píše:
@misi11 Hele já vim že je to ted asi hloupý co ti napíšu ale moje mamka měla problémy taky podobné jako ty a tu dělohu si nechala vzít a operace a všechno po ní bylo ok měsíc odpočívala doma a má ted po problémech…Pokud už neplánuješ miminko a fakt by tě to hodně trápilo tak bych tebou bych si jí nechala vzít at máš klid ale je to jen na tobě

Toto rozhodnutí není v žádném případě v rukou pacientek, ale záleží na ošetřujícím lékaři, přednostovi kliniky a objektivním nálezu. Pokud dojde k hysterektomii, tak ze závažných důvodů a operace se neprovádějí proto, že by si to žena přála. Není bez vážných rizik a komplikací.
Ovšem v tomto případě diskuze už směřuje opravdu do míst, kde by neměla být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
16.10.15 08:17
@Anonymní píše:
@takymanžel
Pokud někomu umřela ve 40 letech kámoška na rakovinu spodku, tak nejspíš zanedbala PREVENTIVNÍ, pravidelné kontroly u ženského lékaře.
A nezlob se na mě, ale vzhledem k tomu, čím jsem si přivydělávala a díky tomu si o těchto problémech tedy zjišťovala vše (ne)možné od různých gynekologů, dalších lékařů a odborníků na venerologiích, si troufám tvrdit, že o tom vím opravdu víc než někdo, kdo si na netu přečetl pár (PR) článků.
Připomíná mi to trošku ten HOAX o tom, jak vir HIV projde póry v prezervativu…
A když už, tak ty mé informace rozhodně nejsou mIlné, když už se to tady téměř zvrtlo v diskuzi o tom, kdo má kolik titulů. ;)A jinak si tedy opravdu nemyslím, že by šťastný, spokojený a vyrovnaný člověk se 100% důvěrou ve svého partnera a ve svůj názor měl zapotřebí.....................

Možná zanedbala prohlídky, nevím. Ale to na věci moc nemění. Kdo zaručí, že něco nezanedbá doktor? A nevím co jsi si o těch věcech zjišťovala, ale podle toho co jsi napsala tak je to jen spousta zbožných přání. Jako to, že kondom chrání spolehlivě vůči všemu. To o HIV tu myslím nikdo nepsal. :nevim:
Ke zvýrazněnému :potlesk: :potlesk: :potlesk:. Muselo ti dát dost práce, než si našla něco zajímavého. Abys měla radost, tak ti na sebe ještě prásknu, že jsem v jedné debatě napsal Krystus. Jinak o vzdělání lidí se nezajímám. Posuzuju je podle jiných kritérií. Znám totiž spoustu vzdělaných ignorantů a naopak. Já se se svými chybami lehce smířím. A ty?
Ten poslední odstavec netřeba komentovat. To je zrovna věc o které nepotřebuju nikoho přesvědčovat. Snad jen, že si nejsem vědomm že bych někomu vulgárně nadával. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kitty88
16.10.15 08:58

Ježíííš ted se tu pro změnu začněte hádat o rakovině :)

• Citovat
  • Upravit
10650
16.10.15 10:12
@Kitty88 píše:
Ježíííš ted se tu pro změnu začněte hádat o rakovině :)

A to už pak nebude taková zábava co :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
16.10.15 20:07

Sex v Česku: Všechno je jinak! Trochu statistiky neuškodí. :mrgreen:

http://www.ahaonline.cz/…e-jinak.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
16.10.15 20:09
@tanker píše:
Sex v Česku: Všechno je jinak! Trochu statistiky neuškodí. :mrgreen:http://www.ahaonline.cz/…e-jinak.html?…

Tvl, statistiky v AHA, no, to jsi se fakt předvedl. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.10.15 20:19

@tanker nehrabe Ti uz z bulvaru??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5797
16.10.15 20:26