Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
16.10.15 20:29
@Dundee2 píše:
no tak nad statistiku a AHA přece není :lol: :lol: :lol: :lol:

Kdyz se nudi, muze delat statistky tu na emimi, zrovna je diskuze na pocet chlapu v pelechu…
Nebo mimo net, statistika JAK ZIT V REALU..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
16.10.15 21:09

Ne nehrabe mě z bulváru. Rudé právo takovou statistiku nevytisklo. :mrgreen:
Jsou tam údaje o sexu za peníze atd. Není to BIBLE. Kdo chce udělá si trochu představu. Úřad vlády takový výzkum asi dělat nebude, že? :think:
Bulvár je takový doplněk. Rád si někdy přečtu, nemusím číst jenom Seznam aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.5.16 10:34
@šmoulinka71 píše:
Já ano, protože můj nechodí nikam. :jazyk:

Muj taky nikam nechodil, stihal to cestou z prace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
18.5.16 13:22
@majdalens píše:
Muj taky nikam nechodil, stihal to cestou z prace…
čipera jeden :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 18:32
@Inaris píše:
Já si myslím, že většina chlapů je lakomých, tak radši bude otravovat kolegyni z práce nebo sousedku… :D ;) :cert:

To ale není o lakotě ale o neschopnosti si to propočítat. Sousedka i kolegině ve finále vyjde podstatně dráž než ta „společnice“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 18:42
@Inaris píše: :D Jde o to, jaké to finále vznikne. :DA mě - samozřejmě by pro mě takový chlap ztratil cenu. Jednak je určitá žárlivost přirozená a jednak by mi dost vadil ten odklon financí z rodiny.

To chápu. Proto se o něj pěkně starej a koukej aby měl vše co potřebuje ke spokojenému manželství. :mrgreen: :mrgreen: Pokud je chytrý oplatí ti to stejnou mincí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
20.5.16 18:48
@Inaris píše:
Já chválabohu žádného nemám. Takže si můžu žít, jak chci.
A nebyla jsem vychovaná tak, abych se starala o chlapa. To si mohly dovolit v dřívějších dobách ty nezaměstnané ženy, co celý den „šukaly po kuchyni“, dnes je trochu jiná doba.

A jak řešíš sex? Hm… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 19:00
@Inaris píše:
Já chválabohu žádného nemám. Takže si můžu žít, jak chci.
A nebyla jsem vychovaná tak, abych se starala o chlapa. To si mohly dovolit v dřívějších dobách ty nezaměstnané ženy, co celý den „šukaly po kuchyni“, dnes je trochu jiná doba.

Tak já chvála bohu ženu mám a dokonce skvělou. Doba je možná jiná ale to, že se manželé o sebe starají a táhnou za jeden provaz (pokud manželství funguje) se zaplaťpánbůh nezměnilo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 19:11
@Inaris píše:
Ty jsi ale původně psal, abych se já starala o chlapa. Nenapsal jsi, že to má být oboustranné. ;)

Ne nepsal. Připadne mi to přirozené. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
20.5.16 19:11
@Inaris píše:
To je to poslední, co mě v životě zajímá.
Já tedy přítele mám, ale jak říkávám „pro zábavu“. Rozumíme si, máme společné zájmy, fandíme si. Ale je mi např. srdečně jedno, kde teď je (teda já to vím, ale…). Donedávna jsme trávili víkendy spolu, ale začalo mě to obtěžovat, mám ráda svůj klid. Žiju prostě jinak (potomek, práce, zvířata, vylepšování bydlení…)

Hezké. Já se ale ptal na jednu z nejpodstatnějších věcí manželství, partnerství, jedno jak to nazvu. Jak řešíš svoje sexuální a erotické touhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
20.5.16 19:20
@Inaris píše:
Pro mě to prostě nejpodstatnější není. A psala jsem, že přítele mám. Ale vědět každý pátek, že „musím“, protože on tak strašně chce, se mi už hnusilo. Takže jsem vztah rozvolnila.

Není důležité že musíš, ale že chceš, cítíš tu touhu a ten chtíč, k tomu tu lásku. Tohle se nedá podceňovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
20.5.16 19:23
@Inaris píše:
Pro mě to prostě nejpodstatnější není. A psala jsem, že přítele mám. Ale vědět každý pátek, že „musím“, protože on tak strašně chce, se mi už hnusilo. Takže jsem vztah rozvolnila.
Mně se příčí, že „to“ chlapi vydávají za lásku, přitom jim jde ale jen o vlastní pnutí, o nic jiného. ;)Příspěvek upraven 20.05.16 v 19:20

Tak vyjádření lásky je ta touha a chtít „TO“ se svojí milovanou.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
20.5.16 19:27
@Inaris píše:
To vůbec není pravda.
Touha a chtít „to“ je jen výsledkem Tvého tělesného pnutí, nic jiného.
@Inaris píše:
To vůbec není pravda.

Samozřejmě máš pravdu, tělsné pnutí je motorem lásky.. Souhlaím s tebou.. To ostatně ani nijak jink nejde. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
20.5.16 19:28
@Inaris píše:
To vůbec není pravda.

Něco jako jeptiška? Miluje boha celím srdcem a nevrzne si. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
20.5.16 19:30
@Fofrník píše:
Něco jako jeptiška? Miluje boha celím srdcem a nevrzne si. :think:

Chudák holka. Neokusí to nejkrásnější mezi mužem a ženou, to jak nás ten nahoře stvořil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí