Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76347
24.5.16 20:11

@Fofrník Mazec. Musí u Vás být fakt fofr. Není to pro každého, ale když to funguje, musí to být koncentrovaný štěstí. Když konečně všichni usnou. :mrgreen: :mrgreen:
Ty jo, představ si, až si všichni přitáhnou partnery a vyvedou mladý! :mrgreen: :mrgreen:
Miluju tohle i v naší malý verzi, třeba teď o víkendu na zahradě: my, naši, obě děcka s partnery, tři psi, od jezírka na to nevěřícně koukala želva.
Fajn to bylo.
Máte véééélkou zahradu? :think: :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
24.5.16 20:23
@sirikit píše:
@Fofrník Mazec. Musí u Vás být fakt fofr. Není to pro každého, ale když to funguje, musí to být koncentrovaný štěstí. Když konečně všichni usnou. :mrgreen: :mrgreen:
Ty jo, představ si, až si všichni přitáhnou partnery a vyvedou mladý! :mrgreen: :mrgreen:
Miluju tohle i v naší malý verzi, třeba teď o víkendu na zahradě: my, naši, obě děcka s partnery, tři psi, od jezírka na to nevěřícně koukala želva.
Fajn to bylo.
Máte véééélkou zahradu? :think: :think: ;)

Taky se na to těšim. :lol: :lol: Ani ne 5000m. ;) No nejhorší bude puberta. Jedno děcko jde ale čtyři najednou. :nevim: :zed: No snad to přežiju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
24.5.16 21:17
@Inaris píše:
Přiznám se, že to by mě právě strašilo. Nějak jsme byla odnašich naučená, že musím makat, protože mi nikdo nepomůže a nic nedá, tak jsem tím trošku svázaná. Taky je fakt, že svoje děcko zbožňuju nade všecko, a i když jsme jí samozřejmě nikdy nekoupili všecko, tak přece jen jsem ji zajistit chtěla. Z toho počtu dětí bych prostě měla strach - nebo spíš ze svých (ne)schopností udržet si dobře placenou práci (jak bych taky mohla mít služby při tolika děckách?) a případných zdravotních indispozic.
Ale na to ani nemusíš reagovat, to se jen tak svěřuji.

No u nás je to spíš o čese. Děti jdou v září do školy tak manželka zůstává od července doma (tak na 4 roky) a potom se uvidí. Slovem klasika „Nestahujme kalhoty, brod je ještě daleko.“ ;) :D :D Prostě se stím počítá a se spoustou dalších věcí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
25.5.16 15:21
@Inaris píše:
No… snažím se to pochopit… :-) :-)
Už půjdu na kutě, dobrou noc a zítra se mějte všichni moc fajn.

To se nedá pochopit, to se musí cítit. Pokud to cítíš, tak zhodnotit jestli na to máš (ve všech směrech) no a pokud ano - hurá do toho. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
28.5.16 12:11

@Inaris my teda máme jen 3 :lol: ale boty pod 1000 nejdou a dá se ;) ale zase nemáme dluhy, hypotéku tak ne takže je to jiné ;). Nejstarší už má 2 rok ve škole crocsy, přes léto je tahá venku, letos nejspíš dodělá přes léto pak má celoročky za 1200, Tomík bačkory od září nové až zase v září, ted má celoročky za 1500 a na léto něco víc otevřeného. Vali do školky jde od září, doma nosí crocsy- cca 800, celoročky 1200, baleriny 1000 a na léto nějaké sandálky, počítam 1000-1500 a od září teda ještě bačkory do školky a dá se ;) V zimě stačí aby každý měl 1 boty, kupuji z gorotexem, tady skoro zima neni a vystačili by si s celoročníma :mrgreen: a do práce chodí jen manžel :mrgreen:. vali ted chce koloběžku, už jsem jí říkala že musí říct tatínkovi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
28.5.16 12:25
@Inaris píše:
Já ale fakt nevím, čím jako připadají ženský těm chlapům drahý. Copak chlapi pro ženu nakupují domy, auta, veškerou garderobu, platím jim snad samostatné dovolené, zatímco ona listuje Bleskem? Já tomu fakt nerozumím.

Je nutny brat priklady, kdy chlapek je relativne uspesny, dobre vydelava a najde si zenskou, ktera nedosahne jeho prijmu(protoze to by bylo proste tezky, spousta zenskych zas tak dobre nevydela, navic zensky maji tendenci si samy hledat nekoho na aspon o trochu vyssi urovni). Pak jestli ma fungovat spolecny souziti, tak chlapek musi dotovat zenskou. :roll: Protoze neni proste prakticky, aby on jel na dovcu do Thajska a ona na Machac apod. :think: Navic pak je tu hodne chlapku, ktery se chtej predvest a ukazat, ze jsou na tom dobre(ikdyz treba zas tak nejsou) a vsechno plati tem holkam a pokud jsou zlatokopky, tak to predpokladaj a jinak by to ani nefungovalo. :roll:
Jasne, ze kdyz Pepa dela ve fabrice a ma 16 cistyho a najde si Ancu, tak ji nema ani z ceho dotovat. Ale proste uspesnyho muze stoji zenska hodne jeho penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
28.5.16 18:05
@Inaris píše:
Chápu, ale zrovna nedávno mi moje mladší segra psala, jak jedinému 10letému synovi musela koupit čtvery boty (sandály, botasky, papuče a klasické „polobotky“ - teda celkem asi za 3 tácy; jak se to dělá se sedmi dětmi, když manželka nebude mít žádnou výplatu? Když ty svoje milované děti nechci odbývat a nechci, aby šmajdaly ve vyšmajdaných botách po starších sourozencích? (možná si tady píšeme s milionářem!) :-) :-)

Nejsem cimprlich a na zahradu děti nosí starší věci i poděděné po sobě, ale boty mají kupodivu každý své (nové, neobnošené, nepoděděné a ne od větnamců - prostě kvalitní). Za milionáře se nepovažuju ale na to abych zvládl zabezpečit sedm dětí prostě mám a nechat deset-dvacet nebo třicettisíc za boty mi nedělá problém. Ono to mimochodem většinou není jednorázově ale během roku. Možná se vám doma rozpadnou boty všem v jeden den ale to je hrozná smůla. U nás se to ještě nestalo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
28.5.16 18:15
@Inaris píše:
Chápu, ale zrovna nedávno mi moje mladší segra psala, jak jedinému 10letému synovi musela koupit čtvery boty (sandály, botasky, papuče a klasické „polobotky“ - teda celkem asi za 3 tácy; jak se to dělá se sedmi dětmi, když manželka nebude mít žádnou výplatu? Když ty svoje milované děti nechci odbývat a nechci, aby šmajdaly ve vyšmajdaných botách po starších sourozencích? (možná si tady píšeme s milionářem!) :-) :-)

No pokud tvé sestře dělá problém koupit jedinému 10letému synovi čtvery boty za 3 táci, tak je to rozumná ženská, že si pořídila jen jedno dítě. Já nemám nic proti lidem kteří si pořídí jedno dítě když prostě ekonomicky víc neutáhnou. Jen prostě nerozumím frfňání těch mamin, které mají jedno nebo dvě děti a „brečí“ tu jak to časově a nervově nedávají. To je celé. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
28.5.16 22:30
@Fofrník píše:
No pokud tvé sestře dělá problém koupit jedinému 10letému synovi čtvery boty za 3 táci, tak je to rozumná ženská, že si pořídila jen jedno dítě. Já nemám nic proti lidem kteří si pořídí jedno dítě když prostě ekonomicky víc neutáhnou. Jen prostě nerozumím frfňání těch mamin, které mají jedno nebo dvě děti a „brečí“ tu jak to časově a nervově nedávají. To je celé. :jazyk:

každý na to není dělaný… zvládne max. to jedno nebo dvě a je rád, že má splněno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
28.5.16 22:41
@Venetia píše:
každý na to není dělaný… zvládne max. to jedno nebo dvě a je rád, že má splněno

Jasně. Já souhlasím. Jen mě @Inaris trošku popošťouchla s tou svou ironíí. :lol: No jinak to není o „plnění“ ale o něčem jiném. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
28.5.16 22:49
@Fofrník píše:
Jasně. Já souhlasím. Jen mě @Inaris trošku popošťouchla s tou svou ironíí. :lol: No jinak to není o „plnění“ ale o něčem jiném. ;)

jo to nevím, jak to popsat..děti mám, ale zároven to pro mně nikdy nebyl smysl života a víc než dvě bych rozhodně nedala.. at už z důvodů porodů..jsem srabík :D finančních..věčná závislost a prostě mně to moc nebaví… až ty větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
29.5.16 18:51
@Venetia píše:
jo to nevím, jak to popsat..děti mám, ale zároven to pro mně nikdy nebyl smysl života a víc než dvě bych rozhodně nedala.. at už z důvodů porodů..jsem srabík :D finančních..věčná závislost a prostě mně to moc nebaví… až ty větší

Každý jsme jiný. Já si to zase užívám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
1.6.16 06:21

Proboha

Opravdu neuvěřitelné kam se tahle debata zvrhla. Proč se zde řeší boty děti když je vlákno o kurwach? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
1.6.16 13:10
http://zoom.iprima.cz/…mage_620.jpg
@Gen.custer píše:
Opravdu neuvěřitelné kam se tahle debata zvrhla. Proč se zde řeší boty děti když je vlákno o kurwach? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
2.6.16 06:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat